Ela_and_Krzys Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kasia ale nerwy, moge to sobie wyobrazic po 3-dniowych poszukiwaniach Bima staruszka, którego Krzyś spuścił ze smyczy choć nie powinien i który nie miał adresówki (teraz już pilnujemy tego wręcz obsesyjnie) super ze wszystko sie dobrze skonczylo! Quote
noemik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 trzy dni? chybabym zawału dostała jak nic! rany... a swoją drogą, czy ja już Wam pisałam, że zdałam łacinę? Zdałam, na trzy, ale zupełnie nie boli to mojej ambicji. zdałam!!! idziemy lulu, ja i mój uciekinier.:) Quote
c24rny Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no to Kasiu gratulacje :) teraz przynajmniej masz juz spokoj i po sesji... a Ola dopiero zaczyna sie uczyc a egzamin tuz tuz... Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Gratulacje:loveu: Wczoraj chyba podczas akcji Noemik pewnie po łacinie choć w duchu sobie powiedziała, ale najważniejsze, że Eliczek czekał na kanapie;) Brata prosimy już nie bić i nie krzyczeć na niego ma chłopak nauczkę i pewnie wyciągnie wnioski, że Elik tylko na smyczce;) Quote
noemik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 yewcia1 napisał(a):Gratulacje:loveu: Wczoraj chyba podczas akcji Noemik pewnie po łacinie choć w duchu sobie powiedziała, ale najważniejsze, że Eliczek czekał na kanapie;) Brata prosimy już nie bić i nie krzyczeć na niego ma chłopak nauczkę i pewnie wyciągnie wnioski, że Elik tylko na smyczce;) eee, za bicie to bym się brała, jakby Elik nie czekał na mnie w domu. tak więc Elicjusz nieświadomie uratował Lesiowi skórę. hihihih. a łaciną w myślach cięłam, i owszem... dobrze,że jest już po wszystkim. :D teraz na topie licytacja pojemnika na żarełko u loozerki.:) Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 noemik napisał(a):eee, za bicie to bym się brała, jakby Elik nie czekał na mnie w domu. tak więc Elicjusz nieświadomie uratował Lesiowi skórę. hihihih. a łaciną w myślach cięłam, i owszem... dobrze,że jest już po wszystkim. :D teraz na topie licytacja pojemnika na żarełko u loozerki.:) Niech będzie, że na żarełko:evil_lol: Noemik nie wiem czy już zamówiłaś karmę - ale jak będziesz zamawiać to poproś o taki pojemnik w krakvecie takie pojemniki gratis do karmy, może w tej firmie co bedziesz kupować też tak jest? Warto zapytać:lol: Quote
justynavege Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 yewcia1 napisał(a):Niech będzie, że na żarełko:evil_lol: Noemik nie wiem czy już zamówiłaś karmę - ale jak będziesz zamawiać to poproś o taki pojemnik w krakvecie takie pojemniki gratis do karmy, może w tej firmie co bedziesz kupować też tak jest? Warto zapytać:lol: noemik polecam zakupy w krakvecie :) Quote
noemik Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 justynavege napisał(a):noemik polecam zakupy w krakvecie :) ale u nich jest drożej niż w telekarmie... napisałam do pana Marka, czy zejdą mi poniżej tej ceny, którą oferuje tamten sklep, tj. ponizej 300 zł za 30 kg RC Maxi Adult. zobaczymy... Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Chciałam powiększyć fotkę Eliczka ale mi nie wyszło:-( Kto powiększy Eliczka? Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 też chciałam większe dać, ale coś mi nie wyszło jak widać.:) Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Teraz to mogę podziwiać Eliczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hihihi, mój dżolo. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Widać że prawdziwy inteligent;) Takie zdjęcie powinnaś mieć w avatarku, a nie tą smutną morde! Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 owieczko, chciałam zmienić, to teraz diabli wzięli mi avatarek w ogóle. co robię nie tak? rozmiar już mam dobry, czemu się nie wyświetlał? teraz wyłączyłam opcję, bo mnie ten krzyżyk denerwował. pomożta... Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kurde nie wiem, wielkość dobra napewno? Troche rozjaśniłam fotke, nie wiem jak wy tam na swoich monitorach macie ustawione ale u mnei ciemna była Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Nie;( Widze tą fotke, ale jak wejde w twój profil, jako fotke Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 black_sheep napisał(a):Nie;( Widze tą fotke, ale jak wejde w twój profil, jako fotke fotka mi się w profilu załadowała, a avaterek ni chu chu>:( Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale tak chcialaś, żeby była tu i tu? Quote
noemik Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 black_sheep napisał(a):Ale tak chcialaś, żeby była tu i tu? najpierw próbowałam sam avatarek, zmniejszylam rozmiar, probowalam z dysku, nic, probowalam zaladowac z imageshack, nic, widac tylko krzyzyk. buuu tamto zdjęcie też miałam w avatarku i w profilu... Quote
black sheep Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jejku to nie wiem, z dysku powinno być normalnie :confused: :comp26: Quote
Recommended Posts