Perfi Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 olewa nas Kasia :) z kim masz łacine? :) ja zdawalam na 1 roku fajna jest lacina :loveu: Quote
justynavege Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 noemik no nie mow ze łaciny nie znasz :evil_lol: to te słowa ma k i na ch........;) jak Elik ?:loveu: Quote
noemik Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Perfi napisał(a):olewa nas Kasia :) z kim masz łacine? :) ja zdawalam na 1 roku fajna jest lacina :loveu: Oluś, jakbym miała już łacinę za sobą, to też bym mówiła ze fajna.:) rety... ;) Quote
yewcia1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 noemik napisał(a):Oluś, jakbym miała już łacinę za sobą, to też bym mówiła ze fajna.:) rety... ;) Dasz radę - bedziemy kciuki trzymać - a Ty marsz do książek;) Quote
noemik Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 justynavege napisał(a):noemik no nie mow ze łaciny nie znasz :evil_lol: to te słowa ma k i na ch........;) jak Elik ?:loveu: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a tak naprawdę, to jak myślę o piątku, to...:flaming: Quote
yewcia1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 noemik napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: a tak naprawdę, to jak myślę o piątku, to...:flaming: Ty tu nie bądz czarnowidz i nie łam się bądź dzielna, proszę sobie dobrze powtórzyć wszystko, a przed wejsciem na egzamin powiedzieć sobie wszystko mi się uda bo jestem debesciak i mam fart. I nie łamać się. Quote
noemik Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 musi być dobrze, bo ja nie chcę już nigdy więcej przerabiać tych francowatych czytanek.;) będzie dobrze, tylko pomarudzić muszę trochę.:) Quote
kiwi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 moja siostra zdawała mature z łaciny :lol: nauczyla sie tlumaczen czytanek na pamiec bo nic nie rozumiała :lol: ;) i dostała 4 + z tego co pamietam ;) Quote
yewcia1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Po egzaminie czekamy na relacje oraz może jakieś fotki? Quote
Patia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Noemik , choć parę słów napisz:lol: Nulla dies sine linea! Quote
noemik Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 żyjemy. Elik zaszczepiony. Śpi, zaraz będę go wyciągać na ostatni już dziś spacer. Dostaliśmy próbki karmy. Za niedługo będzie degustacja. Ja po wizycie u dentysty, łacina, cóż, łacina to już nawet mi się śni. :cool3: a na 'bezsen' to już za stara jestem. :lol: Quote
noemik Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Patia']Noemik , choć parę słów napisz:lol: Nulla dies sine linea! a ja bym tak chciała chwilę na wielkie nicnierobienie. precz z kreską. jam nie malarz.:) Quote
Perfi Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 a jak wyproznianie elika oczywiscie? ;) Quote
yewcia1 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 A to już ostatnia ta łacina? Jak tak to ile luzu i zrobicie sobie weekend słodkiego lenistwa:lol: Ciekawe co Elikowi do gustu przypadnie? Jaka karma Quote
noemik Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Elik dalej załatwia się raz dziennie. karma smakuje mu, każda chyba będzie. łacina to mój jedyny egzamin w tej sesji. hmm, mam nadzieję podejść do niego tylko raz. niestety wykładowca jest debil, robi egzamin na ostatnich zajęciach, chociaż prosiliśmy, żeby był w sesji. Tak więc po egzaminie mam jeszcze jedne zajęcia, w sobotę od rana do wieczora (w tym musze oddać jedną pracę zaliczeniową - jeszcze nie jest gotowa). w niedzielę, jak dotrwam, to o ile dam radę chciałabym pojechać do schronu, ale marnie to wygląda, bo popołudniu muszę jechać do kuzynki do szpitala... ufff... Quote
Perfi Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 ojej to chyba bardzo zle z kuzynka jest :( Quote
yewcia1 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Perfi napisał(a):ojej to chyba bardzo zle z kuzynka jest :( A może kuzynka już zdrowieje? Quote
noemik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 kuzynka, hmm, jest na terapii zamkniętej. fizycznie nic jej nie jest. psychika jej siadła. a bidulka ma dopiero 24 lata. napiszę więcej wieczorem, teraz lecę na zajęcia. a spać mi się chce pierońsko. Quote
yewcia1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czekamy na wieści. Jak tam już po egzaminie? Czy coś mi się poplątało z datami? Quote
c24rny Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no wlasnie Kasiu, jak tam egzamin? i kiedy jedziesz z nami do schronu? :) Quote
noemik Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czołem kochani. egzamin - jakoś niespecjalnie mi poszło, wyniki jutro, oże się jakoś prześlizgnę...:roll: przepraszam, ze nic nie piszę, na dogo jestem przelotem ostatnio, może dziś coś więcej... ale okropnie smutny dziś dzień... Babcia mojego Gabrysia odeszła...:-( :-( :-( szaro, buro, beznadziejnie...:shake: Quote
kiwi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 uuu, to przykre... :( my sie staramy was wyszpiegowac na spaceach ale cos nie mamy szczescia, spacerujemy po laczce kolo "grzybka", bywasz tam z elikiem? Quote
karusiap Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 noemik napisał(a):czołem kochani. egzamin - jakoś niespecjalnie mi poszło, wyniki jutro, oże się jakoś prześlizgnę...:roll: przepraszam, ze nic nie piszę, na dogo jestem przelotem ostatnio, może dziś coś więcej... ale okropnie smutny dziś dzień... Babcia mojego Gabrysia odeszła...:-( :-( :-( szaro, buro, beznadziejnie...:shake: wspolczuje:(trzymajcie sie noemik... Quote
Perfi Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 :calus::calus::calus::calus: :( ['] jestesmy z Wami Quote
noemik Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Kochane jesteście. pogrzeb w czwartek o 2giej w Jaworznie...:-( Kiwi, koło grzybka czasem nam się zdarza, ale częściej jesteśmy na łace za pasem startowym dzielącym dywizjonu i drugiego pułku. Quote
Recommended Posts