Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elik... hmm... jest... hmm... specyficznym ten tego psem. :diabloti: Sik raz na dobę, koopa raz na dobę. Co ja poradzę? Takie to moje psisko jest. Nic tylko kochać mi zostało... Może mu się odmieni...hmm...kiedyś...?

Perfi, nauki przedmałżeńskie o której macie? Zdążymy obrócić?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='noemik']Elik... hmm... jest... hmm... specyficznym ten tego psem. :diabloti: Sik raz na dobę, koopa raz na dobę. Co ja poradzę? Takie to moje psisko jest. Nic tylko kochać mi zostało... Może mu się odmieni...hmm...kiedyś...?

Najważniejsze, że wszystko wróciło już do "Waszej normy";)

Posted

Z naszej strony cichutko, bo taka jedna miała zajęcia w weeked plus bolącego zęba... tym razem tomnie ELicjusza bolało...
Elik wczoraj dostał tabletki na robaki, ale nic z neigo nie wylazło, tylko trochę zatwardzenia dostał. CO mu dać, zeby mu było lzej? On tak mruuuczy jak robi koopę.... fajnie, ale widać, ze jemu jest jakoś niewesoło....:razz:
Buziaki dla wszystkich ciotek.
Patia, cudne masz te psiaczki.:)

Posted

Noemik,
moja sunia tez tak rzadko robi ko i sikoo.
A jesli wyjedziemy gdzies w nowe miejsce potrafi 2-3 dni nic nie zrobic ;) Od jakiegos czasu dodaje jej do jedzenia oliwe z oliwek (lyzke na miche) i jest dobrze.
Moze Elik tej samej urody co moja sucz.

Posted

Patia napisał(a):
Noemik , kup w aptece siemię lniane. To mu pomoże.
Mówię Ci Noemik , nie ma piekniejszego zapachu , niż zapach szczeniaczka :loveu:

hihihihi, psia mamo Ty, cudne śliniaczki, czuję się namawiana... mój tz dostałby zawału, jakby zobaczył drugą mordkę ui mnie w mieszkaniu.. choć żartuje, że kiedyś (hmmm), jak już będziemy mieć dom (hmmm.:)), to będę mogła wziąć jeszcze jednego... (a ja na to, jak to jednego???)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

noemik napisał(a):
Z naszej strony cichutko, bo taka jedna miała zajęcia w weeked plus bolącego zęba... tym razem tomnie ELicjusza bolało...
Elik wczoraj dostał tabletki na robaki, ale nic z neigo nie wylazło, tylko trochę zatwardzenia dostał. CO mu dać, zeby mu było lzej? On tak mruuuczy jak robi koopę.... fajnie, ale widać, ze jemu jest jakoś niewesoło....:razz:
Buziaki dla wszystkich ciotek.
Patia, cudne masz te psiaczki.:)

Cioteczka na twarde kupi daj Elikowi łyżkę oleju roślinnego( wsio ryba jaki), olej też dobrze działa na siersc:multi: :multi: Lecę dalej - pozdrawiam

Posted

Patia napisał(a):
Oj , nie damy Ci tu w domu tylko z dwoma psami mieszkac , nie damy:evil_lol:

Patia, jak dobrze, że mój tz nie czyta dogo...:) inaczej już by uciekł, gdzie pieprz rośnie... a małżeństwem to my nie są...:) hehehe jeszcze nie w każdym razie...:p

Posted

Ech, Eliczku, ciotki już nie piszą. na co nam przyszło...zapomniani...
a może czytają, tylko nic nie piszą?
a wiecie, że w niedzielę minęło nam dwa miesiące? :D super!
:)

Posted

Noemik, ciotki nie pisza, ale czytaja, bo klawiatura za glosno stuka,
a pisac by sie chcialo...:evil_lol: ale nie zawsze mozna, bo wiadomo obcy element sie kreci wszedzie...w domu to inaczej, ale w domu z kolei nie ma czasu, bo ze zwierzakami trza na spacer isc, nakarmic, itd, itp. :cool3:

Posted

oj, kochane jesteście.
:)
Elik dziś popołudniu bardzo ładnie się załatwił, ale kupiłam na wszelki wypadek siemie lniane.:D w tabletkach, dobre?

poza tym, pobiegaliśmy też sporo, jak już lżej mu się zrobiło na ten tego hmmm duszy..:)

myślę, że w czwartek wybierzemy się do weta na szczepienie p/wsciekliźnie, bo trzeba wykorzystać to, że Elicjusz zdrowy. :evil_lol:
Skonsultuję się jeszcze z wetką, ale raczej tak będzie. No i poproszę o dobór karmy suchej, bo na tym się kompletnie nie znam...
Cioteczki, którą byście poleciły lub odradziły? I gdzie kupić, Krakusy kochane, żeby było trochę taniej..?

Buziaki

Posted

najdrozej jest w leczicach, najlpiej zapytaj jaka pani dr poleca i powiedz ze przemyslisz i kup w telekarmie albo psim raju ;)
wychodzi ok 50 zl taniej nawet

Posted

wiesz Patia, że o tym nie pomyślałam, skubany sierściuch z niego.:razz:
a swoją drogą..lewatywa, powiadasz? hmm... dobry pomysł nie jest zły...:cool3:
:evil_lol: Elik, chodź, poczytaj sobie...:diabloti:

Posted

Cioteczka, co do karm to ja nie wiem co jest dobre, ale uśmiechnij się w zoologu i u weta o próbki, aby się nie okazało, że kupiłaś wór 15kg, a Elikowi nie sakuje, lub nie służy.
Zobacz na ceny na stronie http://www.krakvet.pl/ i zapyaj czy jest sklep realny i tam pewnie uda Wam się próbki dostać;)

Posted

Jest hurtownia krakvetu, pewnie po próbki można się wybrać ;) Z tego co wiem można tam też kupować, ale podobno jest drożej niż przez internet, ale dlaczego to nie wiem :hmmmm:
Zawsze można zamówić przez internet z dostawą do domu, w Krakowie naprawdę będzie szybka realizacja o ile nie będziesz zamawiała innych produktów, na które będzie trzeba czekać :roll:

Posted

zajrzałam na chwilę.
wszystko dobrze, jutro szczepienie p/wściekliźnie.
natomiast ja mam w piątek egzamin. :shake: na dodatek z łaciny... fuj...:roll:
Elik dzielnie kibicuje, a ja powtarzam koniugacje, deklinacje, czasy, bleeeeeeee.

nie olewam wątku, kochana Ewciu.
odezwę się moze jeszcze przed piątkiem,albo po.:crazyeye:
chyba że padne.

fuuuj.