noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Perfi, Elik wybiera miejsce... my się dostosujemy... albo mi się wydaje albo to jakaś insynuacja była..? Oj Ty perfidna Olu...:lol: Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 e... nie no co Ty :cool3: siedzenie na podlodze kolo pralki to bardzo romantyczny sylwester :cool3: przerabialam to z Elvisem ;) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 heh, właśnie zastanawiam się jak my się w trójkę w mojej łazience zmieścimy.. hehe trzeba będzie wymościć podłogę, bo ELik jest wygodny, ja też. dobrze, że mój tz tego nie czyta... :) i bardzo się cieszę, że jednak będzie z nami, mógł przecież iść gdzieś na imprezę..:evil_lol: Quote
kiwi Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no co ty, bez ciebie? co on by tam robil ;) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 hmm, bo ja wiem... cieszę się jak głupia, że będzie ze mną, bo jesteśmy krótkostażowi, bezprzyrzeczeniowi i nie musi, a skoro chce, to fajnie...:loveu: jak dobrze, ze on tego nie czyta...:diabloti: Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 mała zmiana tematu, w końcu to wątek Elicjana Pi ęknego. Perfi wyszperała jeszcze jedno zdjęcie mojego Psa. Jeszcze ze schroniska, takie ze smutnym pyskiem trochę, ale cały czas śliczny... i to moje ulubione klapnięte uszko...:loveu: Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 btw ciekawe kim jest ta tajemnicza "Ela" Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 tak... moze ona cos wie o jego przeszlosci? btw napisalam wczoraj 4 rozdzial teraz probuje sie zabrac za 3 ;) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pisz, pisz kochana.:) jest jakaś szansa na kontakt z tą Panią? w schronie to pewnie ochrona danych osobowych, co? :shake: Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Kasiu wyslalam Ci wczoraj takie dluzsze pw doszlo? pytalam min o ten weekend ;) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 byłoby fajnie. może się uda? spytaj spytaj, cioteczko.:) z innych bajek, to przez te francowate petardy Elicjan mało się załatwia... Już nie wiem, o której z nim wyychodzić. Dziś byliśmy o 3ciej w nocy (była koopka)... i o 7mej (nic nie było). I jakiś gówniarz - hmm, tak jakieś 18 lat bym mu dała... szedł sobie o tej 7mej chodnikiem i rzucał te małe petardy na boki. Qrw... Gdyby nie to, ze Elik mi panikował na smyczy, to bym, podleciała do tego debila i dostałby smyczą, albo bym mu po prostu w mordę dała...przysięgam...:angryy: choć pewnie by mi oddał, bo większy ode mnie, a ja przecież nie jestem ułomkiem... niech ten sylwester już przejdzie... Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 debilizm sie szerzy :angryy: jaka oni majaz tego radoche? takie to stare a takie glupie... zeby jeszcze jakies kolorowe... a tu sam huk... no po prostu wielka radosc Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Perfi napisał(a):Kasiu wyslalam Ci wczoraj takie dluzsze pw doszlo? pytalam min o ten weekend ;) Perfi, ten weekend czy pierwszy styczniowy? Quote
Perfi Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ten :) wszystko na pw ;) zeby ciotki nie pomyslaly ze taki cham jestem i nie chce Ci odpowiedziec :evil_lol: Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ty - cham? no wiesz, co.. ale o styczniowym też rozmawiałyśmy, tak? bo mi się pomerdało... ta niedziela. ok. Quote
black sheep Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cio tam u piesia? Oprócz tego że zazdrosny?:) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Właśnie zjadł kolację.:) i oblizuje się z zadowoleniem.:) za chwilę zrobimy następne podejście do sikania... może tych francowatych petard będzie mniej? popołudniu się nie udało... hmmm... Quote
yewcia1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 noemik napisał(a):Właśnie zjadł kolację.:) i oblizuje się z zadowoleniem.:) za chwilę zrobimy następne podejście do sikania... może tych francowatych petard będzie mniej? popołudniu się nie udało... hmmm... Cieszę się bardzo, że Noemik już troszkę odpoczeła, Eliczek już wrócił do normy a w nowym roku to już bedzie rewelacja no i huk petardowy się skonczy na dworze;) Quote
black sheep Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jak to, już petardy? U nas nie ma tak źle:) Denisek też się pewnie będzie bał. Nasz poprzedni pies strasznie się, bał chował się gdzie tylko mógł. Przekleństwo z tymi petardami! Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 black_sheep napisał(a):Jak to, już petardy? U nas nie ma tak źle:) Denisek też się pewnie będzie bał. Nasz poprzedni pies strasznie się, bał chował się gdzie tylko mógł. Przekleństwo z tymi petardami! Kasiu, u nas petardy już od Wigilii, a jak się okazało Elicjusz Mężny dostaje mocnego fijoła, jak słyszy fajerwerki... a wtedy: - jak nie jest na smyczy - to galop do klatki i (jak się zorientuje, ze ja nie doleciałam za nim) z powrotem... - jak jest na smyczy - to uprawiamy ślizgo-ciąg, biedne moje podeszwy... nienawidzę petard i matołków, co strzelają nimi tydzień przed i tydzień po Sylwku, ale o tym już pisałam (jeszcze znowu się rozpędzę...:angryy: ) Quote
black sheep Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 To troche bez sensu już puszczać petardy...:mad: Biedny Elik, dobrze, że to raz w roku;) U nas petardują też na odpust:) Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 no, to komu w drogę, temu psa pod pachę...:D trzymajcie kciuki za siku. i żeby nie było maniaków. bo obawiam się, ze tym razem zrobię któremuś krzywdę. I nawet Elicjusz Litościwy nic na mój szał nie poradzi. bo jam istny :diabloti: . :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts