Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh, właśnie zastanawiam się jak my się w trójkę w mojej łazience zmieścimy.. hehe
trzeba będzie wymościć podłogę, bo ELik jest wygodny, ja też.
dobrze, że mój tz tego nie czyta... :)
i bardzo się cieszę, że jednak będzie z nami, mógł przecież iść gdzieś na imprezę..:evil_lol:

Posted

hmm, bo ja wiem... cieszę się jak głupia, że będzie ze mną, bo jesteśmy krótkostażowi, bezprzyrzeczeniowi i nie musi, a skoro chce, to fajnie...:loveu:
jak dobrze, ze on tego nie czyta...:diabloti:

Posted

mała zmiana tematu, w końcu to wątek Elicjana Pi ęknego.
Perfi wyszperała jeszcze jedno zdjęcie mojego Psa.
Jeszcze ze schroniska, takie ze smutnym pyskiem trochę, ale cały czas śliczny...

i to moje ulubione klapnięte uszko...:loveu:

Posted

byłoby fajnie. może się uda? spytaj spytaj, cioteczko.:)

z innych bajek, to przez te francowate petardy Elicjan mało się załatwia...
Już nie wiem, o której z nim wyychodzić.
Dziś byliśmy o 3ciej w nocy (była koopka)...
i o 7mej (nic nie było). I jakiś gówniarz - hmm, tak jakieś 18 lat bym mu dała... szedł sobie o tej 7mej chodnikiem i rzucał te małe petardy na boki. Qrw... Gdyby nie to, ze Elik mi panikował na smyczy, to bym, podleciała do tego debila i dostałby smyczą, albo bym mu po prostu w mordę dała...przysięgam...:angryy: choć pewnie by mi oddał, bo większy ode mnie, a ja przecież nie jestem ułomkiem...
niech ten sylwester już przejdzie...

Posted

debilizm sie szerzy :angryy: jaka oni majaz tego radoche? takie to stare a takie glupie... zeby jeszcze jakies kolorowe... a tu sam huk... no po prostu wielka radosc

Posted

Właśnie zjadł kolację.:) i oblizuje się z zadowoleniem.:)
za chwilę zrobimy następne podejście do sikania... może tych francowatych petard będzie mniej? popołudniu się nie udało...
hmmm...

Posted

noemik napisał(a):
Właśnie zjadł kolację.:) i oblizuje się z zadowoleniem.:)
za chwilę zrobimy następne podejście do sikania... może tych francowatych petard będzie mniej? popołudniu się nie udało...
hmmm...

Cieszę się bardzo, że Noemik już troszkę odpoczeła, Eliczek już wrócił do normy a w nowym roku to już bedzie rewelacja no i huk petardowy się skonczy na dworze;)

Posted

black_sheep napisał(a):
Jak to, już petardy? U nas nie ma tak źle:) Denisek też się pewnie będzie bał. Nasz poprzedni pies strasznie się, bał chował się gdzie tylko mógł. Przekleństwo z tymi petardami!

Kasiu, u nas petardy już od Wigilii, a jak się okazało Elicjusz Mężny dostaje mocnego fijoła, jak słyszy fajerwerki...
a wtedy:
- jak nie jest na smyczy - to galop do klatki i (jak się zorientuje, ze ja nie doleciałam za nim) z powrotem...
- jak jest na smyczy - to uprawiamy ślizgo-ciąg, biedne moje podeszwy...

nienawidzę petard i matołków, co strzelają nimi tydzień przed i tydzień po Sylwku, ale o tym już pisałam (jeszcze znowu się rozpędzę...:angryy: )

Posted

no, to komu w drogę, temu psa pod pachę...:D
trzymajcie kciuki za siku.
i żeby nie było maniaków.
bo obawiam się, ze tym razem zrobię któremuś krzywdę.
I nawet Elicjusz Litościwy nic na mój szał nie poradzi. bo jam istny :diabloti: .
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: