Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień dobry kochane cioteczki.
my dzisiaj oboje w dobrym nastroju.:)
co prawda pobudka była o 5tej, ale za to na spacerku i siku i koopka.
potem drzemaliśmy na narożniku w dużym pokoju, z przerwą na lekarstwa i śniadanie.
tak naprawdę to wstaliśmy o 9.30.:)
dziś idziemy na obiad do Babci. A przed obiadem spacer, co by spalić trochę świątecznych kalorii. :D
doprowadziliśmy wczoraj duży pokój do porządku, wrócił dywan, kwiatki, trochę przemeblowaliśmy, tzn. ja harowałam, a Elik rozleniwionym krokiem zmieniał tylko miejsce leżakowania...:evil_lol:
potem ja pojechałam do TZ na świąteczną popołudniową kawę i ciacho, a ELik został sam jakieś 3 godziny, potem przyjechał mój brat. I Elik dał sobie sam radę, pewnie spał, :)
Wróciłam wieczorem, i poszliśmy lulu.:)

mam nadzieję, że teraz będziemy już się mieli dobrze.

jak Wasze Święta? Napiszcie nam coś. :)

Posted

oj karusiu, ja cały czas czuję się, jakby ktoś mi zdjął z serca wielki ciężar, wiesz?
spełniło się moje życzenie wigilijne, :multi: .
oby już tak było cały czas.

Posted

noemik napisał(a):
chcę wkleić zdjęcie Eliczka. Moze się uda? :) zobaczmy...

taak, ten profil mam zdecydowanie lepszy.:D

Piękny Eliczek;)
Pamietaj cioteczka jeszcze życzenie noworoczne jest więc myśl intensywnie ;)

Posted

udało się. Jak dobrze, nie jestem zupełnym debilem... :evil_lol:
A to zdjęcie z pobytu na u Babci.ZDjęcie z przygotowań do kolacji Wigilijnej - Chłopak to się umie znaleźć w dobrym miejscu w dobrym czasie, a co. :cool3:

strategiczne miejsce - blokada lodówki...:diabloti:

Posted

i jeszcze jedno, to już z dziś.
Jak Pańcia siedzi przy komputerze, to Elicjusz tuż obok, na swoim legowisku, bo przecież lepiej mieć ją na oku, moze będzie coś jadła albo pomizia za uszkiem..?

niezła ta kość, choć rybka od Babci była zdecydowanie lepsza...:cool3:
albo ta kiełbasa wiejska skradziona chyłkiem z lodówki, mniam mniam...:evil_lol:

Posted

noemik napisał(a):
i jeszcze jedno, to już z dziś.
Jak Pańcia siedzi przy komputerze, to Elicjusz tuż obok, na swoim legowisku, bo przecież lepiej mieć ją na oku, moze będzie coś jadła albo pomizia za uszkiem..?

niezła ta kość, choć rybka od Babci była zdecydowanie lepsza...:cool3:
albo ta kiełbasa wiejska skradziona chyłkiem z lodówki, mniam mniam...:evil_lol:

no wiesz..kradzione nie tuczy:):evil_lol:

Posted

super czytac takie nowiny :loveu: regularnie tu zagladalam ale pisac czasu nie mialam te swieta w strasznych rozjazdach mielismy :) ale bylo suuuper :loveu: slemy buziaczki "Elikom" ;)

Posted

Kochani, spacer jak najbardziej aktualny, tylko po nowym roku, bo Elik wpada w szał jak słyszy fajerwerki i petardy...:roll: i najchetniej wtedy uprawia galop do domu.

Posted

noemik napisał(a):
Kochani, spacer jak najbardziej aktualny, tylko po nowym roku, bo Elik wpada w szał jak słyszy fajerwerki i petardy...:roll: i najchetniej wtedy uprawia galop do domu.

a noemik galop na drugim końcu smyczy :siara:

Posted

Jagienka napisał(a):
a noemik galop na drugim końcu smyczy :siara:

czasem tak właśnie to wygląda. Ja nie jestem chucherko, ael jak on panikuje, to jest silna bestia, i jadę na butach, chociaż się zapieram...:) jak się na nas patrzy, to pewnie ubaw po pachy.:)

Posted

noemik napisał(a):
czasem tak właśnie to wygląda. Ja nie jestem chucherko, ael jak on panikuje, to jest silna bestia, i jadę na butach, chociaż się zapieram...:) jak się na nas patrzy, to pewnie ubaw po pachy.:)

Oj cieszę się, że już wszystko u Elika w normie, a sylwesrowe wystrzały - musicie jakoś przepękać- tak jak i liczne grono psiarzy - moja sunia będzie pewnie w łazience.