yewcia1 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Noemik mam nadzieje, że oboje jesteście objedzeni i słodko odpoczywacie:lol: Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dzień dobry kochane cioteczki. my dzisiaj oboje w dobrym nastroju.:) co prawda pobudka była o 5tej, ale za to na spacerku i siku i koopka. potem drzemaliśmy na narożniku w dużym pokoju, z przerwą na lekarstwa i śniadanie. tak naprawdę to wstaliśmy o 9.30.:) dziś idziemy na obiad do Babci. A przed obiadem spacer, co by spalić trochę świątecznych kalorii. :D doprowadziliśmy wczoraj duży pokój do porządku, wrócił dywan, kwiatki, trochę przemeblowaliśmy, tzn. ja harowałam, a Elik rozleniwionym krokiem zmieniał tylko miejsce leżakowania...:evil_lol: potem ja pojechałam do TZ na świąteczną popołudniową kawę i ciacho, a ELik został sam jakieś 3 godziny, potem przyjechał mój brat. I Elik dał sobie sam radę, pewnie spał, :) Wróciłam wieczorem, i poszliśmy lulu.:) mam nadzieję, że teraz będziemy już się mieli dobrze. jak Wasze Święta? Napiszcie nam coś. :) Quote
karusiap Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik nawet nie wiesz jaka radosc:)super!!cudnie!!nasze Swieta jak najbardziej pozytywnie:) Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 oj karusiu, ja cały czas czuję się, jakby ktoś mi zdjął z serca wielki ciężar, wiesz? spełniło się moje życzenie wigilijne, :multi: . oby już tak było cały czas. Quote
karusiap Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 rozumiem Cie doskonale (a na pewno staram sie:))...Swieta to czas magiczny:loveu: Quote
kiwi Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik, jak dobrze takie dobre nowiny widziec od was, kochani oby tak dalej, widzisz, musi byc lepiej :kciuki: Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 chcę wkleić zdjęcie Eliczka. Moze się uda? :) zobaczmy... taak, ten profil mam zdecydowanie lepszy.:D Quote
karusiap Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 coz za uwodzicielski usmiech:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik napisał(a):chcę wkleić zdjęcie Eliczka. Moze się uda? :) zobaczmy... taak, ten profil mam zdecydowanie lepszy.:D Piękny Eliczek;) Pamietaj cioteczka jeszcze życzenie noworoczne jest więc myśl intensywnie ;) Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 udało się. Jak dobrze, nie jestem zupełnym debilem... :evil_lol: A to zdjęcie z pobytu na u Babci.ZDjęcie z przygotowań do kolacji Wigilijnej - Chłopak to się umie znaleźć w dobrym miejscu w dobrym czasie, a co. :cool3: strategiczne miejsce - blokada lodówki...:diabloti: Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 i jeszcze jedno, to już z dziś. Jak Pańcia siedzi przy komputerze, to Elicjusz tuż obok, na swoim legowisku, bo przecież lepiej mieć ją na oku, moze będzie coś jadła albo pomizia za uszkiem..? niezła ta kość, choć rybka od Babci była zdecydowanie lepsza...:cool3: albo ta kiełbasa wiejska skradziona chyłkiem z lodówki, mniam mniam...:evil_lol: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik napisał(a):i jeszcze jedno, to już z dziś. Jak Pańcia siedzi przy komputerze, to Elicjusz tuż obok, na swoim legowisku, bo przecież lepiej mieć ją na oku, moze będzie coś jadła albo pomizia za uszkiem..? niezła ta kość, choć rybka od Babci była zdecydowanie lepsza...:cool3: albo ta kiełbasa wiejska skradziona chyłkiem z lodówki, mniam mniam...:evil_lol: no wiesz..kradzione nie tuczy:):evil_lol: Quote
Patia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
noemik Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a tak w ogóle, to dziś jest wtorek. Dziś mija SIEDEM tygodni odkąd jesteśmy razem. :multi: Quote
justynavege Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 eliczkowi i noemik w dniu siedmiotygodniówki samych dobrych chwil życzę :loveu: :loveu: Quote
Perfi Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 super czytac takie nowiny :loveu: regularnie tu zagladalam ale pisac czasu nie mialam te swieta w strasznych rozjazdach mielismy :) ale bylo suuuper :loveu: slemy buziaczki "Elikom" ;) Quote
justynavege Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik oby juz wszystko poszło gładko elik jest taki cudowny Quote
c24rny Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 super :multi::multi::multi::multi: teraz bedzie juz tylko lepiej ;) Kasiu teraz powoli przygotowuj Eliczka na spacerek z Borysem :D Quote
Ela_and_Krzys Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noemik jak super trzymamy kciuki zeby bylo juz tylko lepiej a przy okazji spaceru pamietajcie o nas :) Quote
noemik Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kochani, spacer jak najbardziej aktualny, tylko po nowym roku, bo Elik wpada w szał jak słyszy fajerwerki i petardy...:roll: i najchetniej wtedy uprawia galop do domu. Quote
Jagienka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 noemik napisał(a):Kochani, spacer jak najbardziej aktualny, tylko po nowym roku, bo Elik wpada w szał jak słyszy fajerwerki i petardy...:roll: i najchetniej wtedy uprawia galop do domu. a noemik galop na drugim końcu smyczy :siara: Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jagienka napisał(a):a noemik galop na drugim końcu smyczy :siara: czasem tak właśnie to wygląda. Ja nie jestem chucherko, ael jak on panikuje, to jest silna bestia, i jadę na butach, chociaż się zapieram...:) jak się na nas patrzy, to pewnie ubaw po pachy.:) Quote
yewcia1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 noemik napisał(a):czasem tak właśnie to wygląda. Ja nie jestem chucherko, ael jak on panikuje, to jest silna bestia, i jadę na butach, chociaż się zapieram...:) jak się na nas patrzy, to pewnie ubaw po pachy.:) Oj cieszę się, że już wszystko u Elika w normie, a sylwesrowe wystrzały - musicie jakoś przepękać- tak jak i liczne grono psiarzy - moja sunia będzie pewnie w łazience. Quote
noemik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 my pewnie też: Elik ja i mój tz, który powiedział, ze tak naprawdę miał ochotę zostać w domu... (kłamczuch kochany...:)) Quote
Recommended Posts