Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
noemik trzymam kciuki bardzo mocno by już to odpuscilo by poczuł sie dobrze

jestem z Toba choć tylko myślami

Noemik mam nadzieje, że w końcu odpuści i już będzie dobrze.
Jak bedziesz miała chwilkę napisz czy leki działały czy nie dajesz.
Nie mogę o niczym innym myśleć tylko o Was.
Zaglądam co jakiś czas i czekam na wieści od Ciebie, że już jest okej, a to o 20 kolejny atak:-(

Posted

Noemik , wlewki moga nie działać , na Bąbla nie działały . One są po to , żeby przerywać długotrwały atak ale nie zapobiegają następnym. Luminal powstrzyma ataki. Podałaś luminal?
Trzymam za Was z całych sił

Posted

Patia napisał(a):
Noemik , wlewki moga nie działać , na Bąbla nie działały . One są po to , żeby przerywać długotrwały atak ale nie zapobiegają następnym. Luminal powstrzyma ataki. Podałaś luminal?
Trzymam za Was z całych sił

Życzę spokojnej nocy. Może oboje spać poszli Elik wykończony atakami a noemik stresem.
Jeszcze raz spokojnej nocy. Trzymajcie się;)

Posted

kolejny, 22.25. :-( :-( :-(
wetka kazała podać wlewkę, podałam.
luminal już dostał. ale kazała dać mu dziś tylko pół tabletki. czy to nie za mało?? i taka dawkę mu przepisała - 2 x 0,5 tabletki. Mi się wydaje, że to mało. jak spytałam, to powiedziała, że taka ma być.
dodatkowo, witamina B complex 1 x dziennie, i preparat wapniowy.

Posted

Noemik , jesteś wspaniała!
Podanie wlewki udało Ci się za pierwszym razem!!??
Ja za pierwszym razem to mało co tej wlewki meżowi nie podałam przez pomyłkę.

Bąbelek w tej chwili dostaje 1 tabletke luminalu na dobę.
Gdy chcielismy powstrzymac ataki dostawał więcej.
Ile waży Elik ? I jaki masz luminal ? Setkę?
Jutro rano zadzwonię do mojej wetki kochanej i wypytam jak to było z Bąblem i zapytam co sądzi o takim dawkowaniu jakie zalecił Twój lekarz.
Może na Elika zadziała ta dawka , mam nadzieję , ze tak ale pamiętaj , to nie działa od razu.
Ściskam Cię:calus:

Posted

Patia napisał(a):
Noemik , jesteś wspaniała!
Podanie wlewki udało Ci się za pierwszym razem!!??
Ja za pierwszym razem to mało co tej wlewki meżowi nie podałam przez pomyłkę.

Bąbelek w tej chwili dostaje 1 tabletke luminalu na dobę.
Gdy chcielismy powstrzymac ataki dostawał więcej.
Ile waży Elik ? I jaki masz luminal ? Setkę?
Jutro rano zadzwonię do mojej wetki kochanej i wypytam jak to było z Bąblem i zapytam co sądzi o takim dawkowaniu jakie zalecił Twój lekarz.
Może na Elika zadziała ta dawka , mam nadzieję , ze tak ale pamiętaj , to nie działa od razu.
Ściskam Cię:calus:

Patia, nie wiem jak mi się udało, ale jakoś. :roll: może mam ukryte talenta, moja mama była pielęgniarką, może to jakieś genetyczne uwarunkowanie?
Luminal mam setkę, a Elik waży jakieś 30-35 kilo. (w całym zamieszaniu zapomnialam poprosić o zważenie go...) może jemu ta wlewka (fachowo, heh, podana) trochę ulży? Atak miał krótszy niż ten poprzedni. (przy poprzednim trzepało go tak bardzo i tak długo, że pusciły zwieracze...)
kochane jesteście wszystkie, I Ty Bartuś też.
pomagają nam Wasze dobre myśli bardzo.
:buzi: dla wszystkich.

Posted

przespałam się choć trochę.
Elik raczej nie.
nocne ataki: 01.30 ; 04.20 ; 04.35 ; 07.15 (był tak długi - :shake: - że zaaplikowałam wlewkę.).
Po tym ostatnim ataku nawet nie wstał, nie miał siły, przeniosłam go na suchy koc (nasikał pod siebie w czasie ataku), opatuliłam i teraz śpi.

Posted

Je , pije , sika , nie wymiotuje ( to wazne , zeby nie zwrócił luminalu). To najważniejsze.

Noemik , ja co 5 minut sprawdzam co u Was , znów spaliłam obiad , który to juz raz przez Dogomanię :evil_lol:

Posted

Patia, zjadł śniadanie, które mu mocno nawodniłam (żeby trochę chociaż się napił). czy mam mu jakoś na siłę podać wodę? nie mam strzykawki ani nic.
sikać sikał o 7mej na poszewkę.
koopa też była, też podczas ataku w nocy.
nie ma wymiotów.
kochana, pilnuj obiadu.:)