Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja wiem, który to pan kwiatuszek? niee. dlatego będę się was trzymać, heh, jak rzepuś.:D
dzwonię codziennie do ktozu, łączy mnie z panem, a pan przełącza do sekretariatu, tam albo zajęte albo nie odbierają, wracam do pana, on prosi o telefon później, i tak w kółko. więc nie wiem kiedy id.
spróbuję jeszcze dziś zadzwonić.:roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale nie zostawisz mnie tam samej, co? :shock:
zresztą, coś tam dla mnie wymyślicie, ale niedaleko was, co?:)
a czy bede mogla wyprowadzis jakiegos psa na spacer? w waszym towarzystwie oczywiście.:) co?

Posted

jasne :loveu: nie zostawimy Cie :) najpierw sie przejdziemy po schronie i pokazemy Ci uklad. bedzie z nami corka Foksi i Dzekus (Beata) i ona umie sama wyciagac psy z a1 (zuch dziewczyna :cool3:) wiec pomozemy jej te pieski wyprowadzic. ja umiem Agresta wyciagnac z magazynu :lol: potem bedziemy prosic pracownikow. zreszta bedzie nas wieksza grupa - poznasz tez jeszcze Jagienke - wiec nie musisz sie martwic ze bedziesz osamotniona :)
moja mala sugestia - lepiej faktycznie zrobic z obrozy petle niz na karabinczyk zapiac - mi tak agrest zwial (wyciagnal glowe z obrozy)

Posted

Ola, tam, gdzie ELik byl, w pierwszym bokcsie byl taki rudy cudny.
szkoda, ze na razie nie moge miec dwoch psow.
kiedys sie to zmieni mam nadzieje.:)
czy mozemy jutro zobaczyc co u niego? nie wiem jak sie nazywa, ale poznam go na pewno.

Posted

hm, on mieszka w Kocmyrzowie, mają dwa psy już. więc odpada. ech. marzy mi się dom z duużym ogrodem, co by się parę schroniskowych psiaków zmieściło. kiedyś będzie tak.:)
popytam jeszcze Gabrysia, może ktoś z jego rodziny? :D

Posted

heh, brat mieszka z babcią, musieliby się obaj wyprowadzić. moja babcia kocha wszystkie zwierzęta,a le mój brat ma tendencję do zostawiania wszystkiego na jej głowie, więc nie ma mowy.
A ELikiem myślę, że wujek Leszek się jeszcze kiedyś zaopiekuje, hehe.
popytam znajomych.
ale coś się większość taka wygodna zrobiła "na spacery? mi się nie chciałoby"...
:roll:

Posted

dokładnie. już czuję, że mi się komndycja poprawia po naszych ELikowych spacerach. Tylko chciałabym móc częściej i dłużej się z elikiem szwendać. ale nie mam kiedy.
wczoraj po wizycie u weta lazilismy sobie po parku 2 godizny.:D
bombowo, razem nie bylo nas chyba w domu ze trzy...
:)

Posted

a nie jest przełożony? z powodu żałoby?

ja muszę być o 17tej w domu, bo przychodzi do mnie uczeń, tez mam, blacksheep angielski, tyle że uczę kogoś. (żebyśmy mieli z Elikeim na papu..:D)