yewcia1 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Upragnione siusiu;) Daj znać jak tam wieczorkiem czy Elik zrobił Ci przyjemność i się wysiusiał? Quote
kiwi Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 hehe, najbardziej oczekiwany sik na skale kraju :) bywa czasem tak ze ludzie z psami na spacery wychodza raz na kilka dni :evil: byc moze elik tez mial taki "dom" i tak ma organizm przyzwyczajony Quote
noemik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 hehe, wiem, panikuje na zapas, wczoraj mielismy milusinskie popoludnie, przysnelo nam sie na lozku. (na szczescie mam wielkie lozko) Ja pod kocem, Elik na kocu. No, miodzio, mowie wam...:loveu: :loveu: :loveu: ale wracajac na ziemie, znowu nie sika, ale moze on sie musi powoli przestawic na tryb: sikam codziennie? jescze nie panikuje, ale jutro wetka chciala mocz do badania, cholerka. :-/ Quote
yewcia1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 noemik napisał(a):hehe, wiem, panikuje na zapas, wczoraj mielismy milusinskie popoludnie, przysnelo nam sie na lozku. (na szczescie mam wielkie lozko) Ja pod kocem, Elik na kocu. No, miodzio, mowie wam...:loveu: :loveu: :loveu: ale wracajac na ziemie, znowu nie sika, ale moze on sie musi powoli przestawic na tryb: sikam codziennie? jescze nie panikuje, ale jutro wetka chciala mocz do badania, cholerka. :-/ Cóż mogę tylko życzyć powodzenia i dużego sikania a Ty noemik łap wszystkie kropelki;) Quote
noemik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tak poza glownym (obecnie) watekim Elikowego watku, zadumalam sie nad tym, jak rozciagnel sie doba odkad Elik jest ze mna...:) Tak sobie radosnie westchnelam. Naprawde nie wiem juz, jak moglam byc bez niego... smiejcie sie, smiejcie, sentymentalna jestem i tyle. ;) Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nie ma z czego sie smiac...to sa piekne uroki posiadania psiaka:loveu: Quote
noemik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 to my jeszcze krociutko na dobranoc. Elik sikal dzis raz, popoludniu. (dobre i to, hehe) No i wreszcie byla Kapiel. I on pod tym maskujacym brudkiem jest jeszcze ladniejszy niz do tej pory.:-D a jutro antybiotyk i miejmy nadzieje poranne polowanie na mocz. Pancia ma dzien wolny, wiec bedzie sie dzialo. Pozdrawiamy. Quote
karusiap Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 oj to jutro wielki dzien...powodzenia!1i brawo za dzisiejsze siusiu:) Quote
Perfi Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Kasiu chcemy zobaczyc czystego Eliczka wiesz gdzie wyslac ;) :loveu: Quote
yewcia1 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Perfi napisał(a):Kasiu chcemy zobaczyc czystego Eliczka wiesz gdzie wyslac ;) :loveu: Czekamy na fotki:loveu: Quote
noemik Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jak naucze sie migiem obslugi mojej komorki, to zaraz wysle. jak nie, to w niedziele, bo mi brat odda aparat. :) buziaki. Quote
black sheep Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No to widze, że trzeba uzbroić się w cierpliwość...;) Quote
Perfi Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 alez on ma dobrze u tej Kasi :loveu: Quote
kiwi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 noemik wspaniale zdjecia!! piekne!widac ze elik u ciebie szczesliwy :loveu: tyle ma poslan a jeszcze lozko do dyspozycji :) Quote
Patia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :loveu: Cudownie!!!:loveu: Wszystkim psiakom takich domków życzymy! Quote
black sheep Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Jakie piękne zdjęcia! 100% słodkości!!!!! Quote
noemik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 cieszę się, że wam się podobają. :) będę pstrykać cały czas.:)\ mam pytanie, widzę, że ELik chętnie by sobie pobrykał na wolności (bez smyczy), ale trochę się boję, że gdzieś poleci i nie będzie umiał wrócić. Jak go powoli przyzwyczajac? Ja w galopie srednio sie sprawdzam. czekam na rady, :). Quote
kiwi Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 noemik, narazie absolutnie nie spuszcaj goze smyczy to ejszcze stanowczo za wczesnie :( proponuje ci długa linke na spacer, a 1 raz spuscic raczej powinnas na terenie ogrodzonym, albo jak juz bedziesz pewna ze przychodzi na zawolanie :) Quote
noemik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 c24rny napisał(a):super foty :) Gdydy nie pomoc Perfi i Twoja to tych zdjec by tu nie bylo, dzieki. :) Quote
Recommended Posts