Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe, najbardziej oczekiwany sik na skale kraju :)
bywa czasem tak ze ludzie z psami na spacery wychodza raz na kilka dni :evil:
byc moze elik tez mial taki "dom" i tak ma organizm przyzwyczajony

Posted

hehe, wiem, panikuje na zapas, wczoraj mielismy milusinskie popoludnie, przysnelo nam sie na lozku. (na szczescie mam wielkie lozko) Ja pod kocem, Elik na kocu. No, miodzio, mowie wam...:loveu: :loveu: :loveu:
ale wracajac na ziemie, znowu nie sika, ale moze on sie musi powoli przestawic na tryb: sikam codziennie? jescze nie panikuje, ale jutro wetka chciala mocz do badania, cholerka. :-/

Posted

noemik napisał(a):
hehe, wiem, panikuje na zapas, wczoraj mielismy milusinskie popoludnie, przysnelo nam sie na lozku. (na szczescie mam wielkie lozko) Ja pod kocem, Elik na kocu. No, miodzio, mowie wam...:loveu: :loveu: :loveu:
ale wracajac na ziemie, znowu nie sika, ale moze on sie musi powoli przestawic na tryb: sikam codziennie? jescze nie panikuje, ale jutro wetka chciala mocz do badania, cholerka. :-/

Cóż mogę tylko życzyć powodzenia i dużego sikania a Ty noemik łap wszystkie kropelki;)

Posted

tak poza glownym (obecnie) watekim Elikowego watku, zadumalam sie nad tym, jak rozciagnel sie doba odkad Elik jest ze mna...:) Tak sobie radosnie westchnelam. Naprawde nie wiem juz, jak moglam byc bez niego...
smiejcie sie, smiejcie, sentymentalna jestem i tyle. ;)

Posted

to my jeszcze krociutko na dobranoc.
Elik sikal dzis raz, popoludniu. (dobre i to, hehe)
No i wreszcie byla Kapiel.
I on pod tym maskujacym brudkiem jest jeszcze ladniejszy niz do tej pory.:-D
a jutro antybiotyk i miejmy nadzieje poranne polowanie na mocz.
Pancia ma dzien wolny, wiec bedzie sie dzialo.
Pozdrawiamy.

Posted

cieszę się, że wam się podobają.
:)
będę pstrykać cały czas.:)\
mam pytanie, widzę, że ELik chętnie by sobie pobrykał na wolności (bez smyczy), ale trochę się boję, że gdzieś poleci i nie będzie umiał wrócić. Jak go powoli przyzwyczajac? Ja w galopie srednio sie sprawdzam. czekam na rady, :).

Posted

noemik, narazie absolutnie nie spuszcaj goze smyczy
to ejszcze stanowczo za wczesnie :(
proponuje ci długa linke na spacer, a 1 raz spuscic raczej powinnas na terenie ogrodzonym, albo jak juz bedziesz pewna ze przychodzi na zawolanie
:)