Camara Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 rewelacja :loveu::loveu: jak ja to lubie :multi: Quote
Lauren Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cieszymy się z kolejnego szczęściarza! jest cudowny :lol::multi::multi:zasługuje na wszystko co najlepsze Quote
Perfi Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 no w koncu jestem w domu :) Eliczek jak tylko zobaczyl Kasie przy boksie zamerdal ogonem :loveu: nie widzialam wczesniej zeby kogos tak wital :loveu: hehe ewakulowalam sie w pore z taxy :evil_lol: ;) Bartek zaraz wstawi foty :) Kasiu pisz jak Eliczek sie miewa, jak sie zachowuje i czy nie trzeba smroda wykapac :cool3: ponizej zdjecia z serii ELIK & NOEMIK ZAKOCHANA PARA :eviltong: Quote
Jagienka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zdjęcia i zmiana tytułu!! Bo Lelik juz nie cierpi!!!!!!!!!!! Brawo!!! :multi: :multi: :multi: Quote
.Ania. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 śliczne zdjęcia i Elik wygląda na zadowolonego :loveu: Quote
AgaG Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :loveu::multi::multi::multi::multi::multi:Cudownie!!! psiak taki szczęśliwy. HURRA!!!! Quote
AgaG Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Perfi ale musisz być dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Twój pierwszy wydany pies? Quote
black sheep Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Super wieści, Perfi życze więcej udanych akcji!;) Quote
Perfi Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 AgaG napisał(a):Perfi ale musisz być dumna!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Twój pierwszy wydany pies? niee :evil_lol: w niedziele wydalysmy z Jagienka i c24rnym miesiecznego Mohera, ktory otarl sie o schron, ma watek na juz w nowym domu. umowa adpocyjna jest na mnie :cool3: Quote
Perfi Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 dodam jeszcze ze Kasia tez by chciala zostac wolontariuszka ;) Quote
noemik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 czolem! bylam dzis biegnac z pracy na florianskiej , ale mam zle zdjecie, znaczy za duze, mam doniesc. gdzie ja posialam zdjecia legitymacyjne...? hmm. Elik ma sie dobrze. Obszczekal dzis jakiegos psiaka. :-) chyba juz uznal osiedle za swoje.:-) i wytrzymal dzielnie moja prace. ja chyba mialam sie gorzej, caly czas myslalam o nim. ech... :-) teraz najedzony lezy i wzdycha, chyba mu dobrze. ;-) to chyba typowe dla psiakow ze schronu, ale on strasznie lapczywie je, jak go tego oduczyc? Samo mu przejdzie czy sa jakies metody? No i taka prozaiczna sprawa, jak duza powinien dostawac porcje? wiem, wiem, banalne pytania.ALe radzcie mi cus, Elikowe cioteczki. :buzi: Quote
kiwi Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 porcja taka jak głowka podobno choc nie wiem na ile to dziala ;) ja po prostu daje a jak widze ze tyja to zmnieszam ;) to przy gotwanym bo karmy maja dawkowanie natomiast on je juz sporej wielkosci przy takich psach moze dojsc do skretu zoladka, musisz pilnowac zeby jadla np 3 razy dziennie mniejsze porcje i nie tak łapczywie, albo miske ustawic troche wyzej niz na podlodze:) Quote
noemik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 z tym jedzeniem to chce go przestawic na dwa razy dziennie, trzy to chyba nie dam rady. Ale zobaczymy jak to pojdzie. zapach - troche oslabl, albo sie przyzwyczailam. zastanawiam sie nad kapiela dzis, ale czekam az Ania wroci, nie chce go zostawiac samego jak nie musze, (chyba siem zakochalam, hehe), jak wroci to pojde do sklepu zobacze jaki szampon maja, itp. (jaki mam kupic?) Quote
noemik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dziewczyny, jak znajdziecie chwile, to napiszcie mi co powinnam wlaczyc do jadlospisu Elika. Dopytam sie u weta, ale chce porady od was, co jedza wasze czworonigi? :) Quote
Jagienka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 noemik napisał(a):Dziewczyny, jak znajdziecie chwile, to napiszcie mi co powinnam wlaczyc do jadlospisu Elika. Dopytam sie u weta, ale chce porady od was, co jedza wasze czworonigi? :) ryż + kurczak + marchewka :lol: Nie wolno kaszy, psy kaszy nie trawią. Alternatywą dla kuraka może byc wołowina, ale ją się dłuuugo gotuje. Ryż to podstawa, bo powoduje, że koopki są zwięzłe :diabloti: Quote
noemik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dzieki Jagienko. :) tak tez robie, znaczy dzis bylo bez marchewki, ael jutro kto wie? :) Quote
black sheep Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Mój jadł ten ryż, ale potem już mu zbrzydł, ale on to wyjątek, je dosłownie wszystko i bez przerwy:) Denisek je trzy razy dzienie (choć on by pewnie częściej wolał). Wspaniale że tak się psince udało! Quote
Recommended Posts