noemik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cóż, wpadł mi w oko. :-) chciałabym go zobaczyć. może ja mu też wpadnę? i wrócimy razem do domu.:-) Jakby ktoś mógł mnie do niego wziąć, byłoby super.:-) Najchętniej jutro. Po 15tej. Quote
Perfi Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 dobra pojade jutro - urwe sie z zajec ;) zgadamy sie wieczorkiem bo musze teraz wyjsc :) najwyzej dziadka troche przeglodze :( Quote
Patia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Trzymam z całych sił żebyscie się sobie spodobali! Quote
Perfi Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Łelikowi sie kazdy podoba ;) napisze jeszcze co zauwazylam. zmienila sie figura psa. wyglada jakby byl gruby. rozmawialam z pracownica o tym ze bardzo placze kiedy robi kupke i jest ona taka twarda. dowiedzialam sie ze kiedy on tak trzyma organizm wchlania wode z tego co nie moze wydalic, przez to ma zatwardzenie (przetrzymana kupa) a woda zostaje w organizmie. Quote
black sheep Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Biedny piesek, mam nadzięję, że szybko wyjdzie ze schronu, powodzenia jutro! Quote
kiwi Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 czy zaden pracownik nie moze go wyprowadzic raz dziennie na chwile z boksu? zbye sie zalatwil? Quote
Perfi Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 no wlasnie :angryy: juz raz go podobno cewnikowali Quote
karusiap Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 masakra biedny piesek oby jutro znalazl domek... Quote
Patia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Perfi napisał(a):no wlasnie :angryy: juz raz go podobno cewnikowali O Boże , To jego nikt nie wyprowadza ?!?!?:shake: Przecież ten pies musi cierpieć jak cholera! Jeśli jutro nie pójdzie do domu , trzeba go zabierać Quote
kiwi Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ja tez tego nie rozumiem, nie miesci mi sie w glowie Quote
noemik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Spotkanie z Łelikiem - to już dziś. :multi: Łeli - czekaj na mnie. Quote
Jagienka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Perfi ma wyłączony telefon... nieczego się nie dowiemy, aż któraś nie wróci do domu... Quote
Perfi Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Perfi padla bateria :eviltong: a Łelik ma domek :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: a jaka fajna pare z pancia tworza :cool3: pancia tooczywiscie noemik ;) Kasiu wyslij mi foty na perfi@poczta.fm to wrzuce Quote
gosiaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jak tam w nowym domku? Czekamy na wiesci. Quote
noemik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 czesc! Witamy was juz razem. Łelik zmienia imie na Elik, ale to niczego nie zmienia! On jest cudny, kochany, najlepszy na swiecie. Milosc od pierwszego wejrzenia, przynajmniej z mojej strony. :-) Bardzo sie ciesze, tak dawno nie mialam psa, ze pewnie bede was bombardowac pytaniami!:p Quote
Patia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Noemik:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj wśród nas i pytaj ile wlezie Elik ma domek , huraaaa:multi: :multi: Zdjęcia chcemy , zdjęcia! Quote
noemik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Elik wlasnie usypia na dywanie...:-) bidulek zwymiotowal w taksowce to, co dzisiaj jadl, chyba go troche rozbujalo, taki ciekawski byl i sie rozgladal dookola.:-) ale taksowkarz super, pomoglam mu posprzatac, nie wkurzal sie ani nic, sam wzial sunie ze schroniska rok temu. co do zdjec, to nie wiem jak je tu dac, nauczy mie ktos? tak czy siak, wyslalam Perfi, ona umie.:-) sciskam wszystkie was, zebyscie wiedzialy jak ja sie ciesze.:-) Elik juz lula. Quote
Toska Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 noemik napisał(a): sciskam wszystkie was, zebyscie wiedzialy jak ja sie ciesze.:-) Elik juz lula. a jak my się cieszymy:lol: to Ty nawet sobie nie wyobrażasz ! :cunao::bigcool::bigcool::bigcool: :popcorn: zdrówko Twoje i Elika -żeby Wam było razem najlepiej na świecie :loveu: Quote
kiwi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 super!!! koniecznie zdjecia, zdjecia, zdjecia :loveu: Quote
Recommended Posts