AniaB Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jagienka napisał(a):Foksia się dodzwoniła :loveu: . Toporek był przestraszony tylko przez jeden dzień, teraz jest cudownym radosnym psiakiem. Od razu wiedział gdzie jest jego łóżeczko, co nie przeszkodziło ładować się do łóżka właścicieli. Pani wie o dogo, znalazła wątek i za tydzień będa już wiadomości bezpośrednio ze źródła i nawet zdjęcia są obiecane :loveu: . nooo to rozumiem:loveu: swieta to jednak jakis taki magiczny czas.... Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mam jeszcze jedna dobra wiadomość .Pani Asia zaprosiła nas do odwiedzenia Toporka ,tak że jak by ktoś chętny był to sie umówimy i pojedziemy razem:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Perfi napisał(a):a gdzie mieszkaja? Dokładnie nie moge pisac na forum ale koło Zielonek Quote
Perfi Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 aha to kawalek za moimi rodzicami ;) Quote
Anashar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jakby ktoś z Was jechał to ja się z miłą chęcią też zabiore :) Quote
Gaby17 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jak to dobrze ze zakonczyla sie jego gehenna i ma supcio domek az mi leska w oku stanela:-(:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Anashar napisał(a):Jakby ktoś z Was jechał to ja się z miłą chęcią też zabiore :) Ja jestem umówiona jutro po schroniskowym spotkaniu na odwiedzenie Toporka to możesz się ze mna zabrać ,może ktos jeszcze ma chętkę bo ja zreszta nie wiem czy sam trafię .(Ola pisałas ,że to niedaleko twoich rodziców to może byś z nami pojechała):p Quote
Jagienka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Ja jestem umówiona jutro po schroniskowym spotkaniu na odwiedzenie Toporka to możesz się ze mna zabrać ,może ktos jeszcze ma chętkę bo ja zreszta nie wiem czy sam trafię .(Ola pisałas ,że to niedaleko twoich rodziców to może byś z nami pojechała):p Ola ma jutro nauki przed małżeńskie... :cool3: Quote
Perfi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 no ja jutro bede sluchala katechez o zyciu w malzenstwie :cool3: Quote
AniaB Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 wy sobie perfi szutek nie róbcie to sa powazne tematy.. robiłąm już dwa razy takie nauki to wiem (na szczescie na naukach sie skończyło:evil_lol: tak nas widzisz zachęcili, ze zrezygnowalismy ze ślubu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 kiwi napisał(a):foksia a jak ali? Niestety w sprawie Aliego nie miałam żadnego telefonu a dotego numer komórki jest nie pełny brakuje na końcu 5,ale na domowy dzwoniła do mnie pani z Nowej Huty z prośba o małego pieseczka ,jestem z nią umówiona ze zdjęciami na wtorek tak ,że jeden psiak jakiś znjadzie domek. Ale nie trace nadzieji ,może jeszcze ktoś zadzwoni bo on w schronisku jest bardzo biedny,jak wiesz był juz pogryziony przez inne psiaki i był na szpitaliku niedawno. Quote
wtatara Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Niestety w sprawie Aliego nie miałam żadnego telefonu a dotego numer komórki jest nie pełny brakuje na końcu 5,ale na domowy dzwoniła do mnie pani z Nowej Huty z prośba o małego pieseczka ,jestem z nią umówiona ze zdjęciami na wtorek tak ,że jeden psiak jakiś znjadzie domek. Ale nie trace nadzieji ,może jeszcze ktoś zadzwoni bo on w schronisku jest bardzo biedny,jak wiesz był juz pogryziony przez inne psiaki i był na szpitaliku niedawno. o jak dobrze że ma domek, był taki biedny Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Poniżej wkleiam maila od Pani Asi nowej właścicielki Toporka i zdjęcia " Witam, Wreszcie znalazłam troszkę czasu aby wysłać zdjęcia Toporka, imienia jak widać nie zmienialiśmy ale mówimy do niego skrócie "Topi". Toporek jest juz bardzo wesołym pieskiem bardzo szybko odnalazł sie u nas w domu, nikt nie zauważony i obcy nie moze wejść do domu ponieważ Tporek odrazu zrywa sie z kojca warczy, szczeka i nie chce wpuścić nawet kot który wcześniej nas odwiedzał i dojadał sobie u nas nie ma wstępu do mieszkania pozostała mu tylko klatka schodowa. W domu zrobiło sie bardzo wesoło bo wszędzie go pełno jak sie otwiera lodówka albo tłuką garki w kuchni to Toporek odrazu juz jest i myrda tym swoim krótkim ogonkiem, albo skrada sie do pokoju i despeci :) czasem można go zastać z pilotem od telewizora w pyszczku a czasem z kasztanami które wyciąga z koszyczka lub w kojcu z pantoflem albo butem, jest strasznym pieszczochem uwielbia jak się go skrobie po brzuszku albo czesze wtedy odrazu zasypia. Narazie Toporek na spacery wychodzi ze mna albo z moja mamą ale nie na smyczy ponieważ jest mu nie potrzebna chodzi bardzo grzecznie i nigdzie daleko nie odchodzi a jeśli mu sie zdarzy wystraczy go zawołać i grzecznie przybiega spowrotem no chyba,że akurat w tym samym czasie na spacerze są jego nowi koledzy Saper i Mały wtedy zabawom nie ma końca. Saper jest w tym samym wieku co Toporek może dlatego tak sie rozumieja i lubią bawić bo Mały jak samo imię wskazuje jest trochę młodszy i troszkę dyskryminowany przez psiaki. Saper tez miał szczęście w życiu ponieważ jako szczenie ktoś go wywiózł do lasu i porzucił naszczęście koleżanka akurat wtedy była tam na spacerze i dała mu nowy szczęśliwy dom. Toporek jest strasznym łakomczuchem i koneserem :) mięsa jak tak dalej pójdzie zrobi się z niego grubasek:) tak poważnie nie dopuścimy do tego a pozatym ma duzo ruchu jak bardziej sie oswoi to będzie mógł sam wychodzić na spacer ponieważ nie ma niebespiczeńst dla niego tam gdzie mieszka nie ma jeżdżących samochodów ponieważ jest to z dala od ruchliwej drogi nie ma też ludzi którzy chcieli by go skrzywdzić przykładem jest Saper i Mały warjują wszyscy ich znają i oni też znaja wszystkich :) Podsumowujać jesteśmy szczęśliwi ze mamy Toporka a Toporek jest szczęśliwi że ma nas :) tak mi się wydaje jak patrzę na jego zachowanie :):):) no chyba że udaje :) Pozdrawiam, Joanna " Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3b36ade134ca8ca.html Quote
karusiap Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Toporkowi nalezy sie taki kochajacy domek:loveu: Quote
Recommended Posts