Guest alexa45 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mój 3,5 letni Borys ok.1 godz. temu napił się odrobinę piwa [ bardz je lubi]. Po chili zaczął piszczeć i skowyczeć. Czy to może być skręt jelit? Jeżeli nie to co ? Jak mu pomóc? W tej chwili leży spokojnie , ale widać, że czuje się żle. Proszę o szybkie rady!!! Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 jedyna szybka rada to szybka wizyta na nocnym dyżurze :shake: Quote
rudaa1 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jaka to jest ta "obrobina piwa"?? Mój Dago też bardzo lubi piwo, ale ta odrobinka jaką mu nieraz daję to kilka kropel nalanych na dłoń. Napisz co z psem i co było przyczyna takiego stanu:( Quote
ayshe Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hmmm moje onki to banda alkoholikow:evil_lol: i nigdy sie nie zdarzylo ze wypiwszyodrobine piwa cos sie ktoremus dzialo.przez odrobine mam na mysli pare lyczkow-tyle ile im dam swojego.czyli rzeczywiscie niewiele.co z psem? Quote
rudaa1 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 alexa co z pieskiem??? Co było przyczyną takiego ataku??? Mam nadzieję, że już wszystko jest ok i Twoje milczenie jest dobrm znakiem:) Quote
Recommended Posts