Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulka 1108 napisał(a):
moja cierpliwosc wlasnie sie skonczyla, okazuje sie, ze nie sa Wam potrzebne pieniadze dla Toro, przekaze je tam gdzie naprawde sa potrzebne

Ale o co chodzi?
Nie dostalaś konta?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ulka, no przykro mi, cioteczki, rozsylajce prosze konto osobom chcacym pomoc, ja mam tyle na glowie ostatnio ( przeprowadzka,remont domu) ,ze padam, do tego ograniczony dostep do netu,

Posted

ulka 1108 napisał(a):
moja cierpliwosc wlasnie sie skonczyla, okazuje sie, ze nie sa Wam potrzebne pieniadze dla Toro, przekaze je tam gdzie naprawde sa potrzebne

przeciez miałas konto?

ulka 1108 napisał(a):
wczoraj zrobiłam przelew dla Toro 20 zł za m-c lipiec, czy pieniądze już doszły

Posted (edited)

ulka 1108 napisał(a):
Agnieszko, ja do Ciebie kochana nie mam pretensji, ale Monika moglaby potwierdzic, ze pieniadze sa na koncie, a ona tak czyta watek, ze nie wie o co chodzi

no niestety , tak czytam, ze nie wiem, nie mam na to ostatnio czasu,

prosze osoby wplacajace o sprawdzenie w 2 poscie czy wszystko sie zgadza,

Edited by monika083
Posted

Śni sie śni:
[url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/TORO#5776881594028125970[/url]

Znowu mu ta kurzajka wyrosla:
[url]https://picasaweb.google.com/100690205327708208633/TORO#5776875441464176578[/url]

Posted

[quote name='ulka 1108']wysłałam moją deklarację za sierpień, nie bardzo mi się podoba, że nie ma potwierdzeń na wątku[/QUOTE]

Ulka,ja nie wchodze codziennie na konto ,staram sie w weekendy aktualizowac,ale tez nie zawsze mi sie udaje, i pisalam juz to nie raz na watku, mam nadzieje,ze wiekszosc wplacajacych mnie rozumie..poprostu nie mam czasu na to, taki mam ostatnio tryb zycia,gdybym wiedziala,to nie bralabym na siebie prowadzenie finansow 3 psiakow,a do niedawna chyba z 6.na szczescie wyaoptowane. Ulka jesli Ty masz wiecej wolnego czasu to chcetnie oddam Ci ta moja funkcje skarbnika.

Posted

[quote name='ulka 1108']wysłałam moją deklarację za sierpień, nie bardzo mi się podoba, że nie ma potwierdzeń na wątku[/QUOTE]

potwierdzam wplate 20 zl 16.08
zaktualizowalam tez finanse,

Posted

[quote name='__Lara']Znowu ta kurzaja :/[/QUOTE]

moj Bruno ma gruczolaka, na dolnej powiece ,w niemczech mowia niezlosliwy TUMOR, jak mi tak wetka powiedziala to mi oczywiscie uslyszalam tylko tumor i mi sie nogi ugiely..i musze mu to usunac...ale za jakis miesiac, boje sie bo to przy pelnej narkozie..w ogole dostal zapalenie gruczlow przyodb. wetka musiala ciac ten ropien, dzisiaj bylismy na kontroli, znow krew sie polala, mam dosyc juz...

Posted

[quote name='monika083']moj Bruno ma gruczolaka, na dolnej powiece ,w niemczech mowia niezlosliwy TUMOR, jak mi tak wetka powiedziala to mi oczywiscie uslyszalam tylko tumor i mi sie nogi ugiely..i musze mu to usunac...ale za jakis miesiac, boje sie bo to przy pelnej narkozie..w ogole dostal zapalenie gruczlow przyodb. wetka musiala ciac ten ropien, dzisiaj bylismy na kontroli, znow krew sie polala, mam dosyc juz...[/QUOTE]

:( męczą te psiaki jakieś okropne narośle :(