Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ze skora lepiej, tam gdzie pryskalam rany zarosly sierscia, ale robia sie ogniska w nowych miejscach, tyle ze nie sa to juz tak rozlegle placki. Skonczyl sie juz spray.

który spary? ten od zioberek?

Posted (edited)

Pilnie szukam dt/ds dla Majlo w typie JRT, ma tylko 4 lata
wlascicielom juz przeszkadza bo maja malutkie dzici i pies jest ciagle przywiazany do koloryfera!
dali mi tylko kilka dni na znalezienie czegos inaczej go uspia!
Błagam pomózcie!
Majlo moze mieszkac w bloku, jest cichy i grzeczny, zachowuje czystosc, kocha dzieci

kontakt: 607 488 598

http://www.dogomania.pl/threads/224505-MEGA-PILNE!-4-letni-JRT-do-uśpienia!!!!?p=18816222#post18816222

Uploaded with ImageShack.us

Edited by BUDRYSEK
Posted

zioberek87 napisał(a):
monika083 wysłałam Ci pw, zobaczyłaś?

tak ale ci tez wyslalam, zebys podala mi numer konta i ci przeleje kase, jak juz kupowalas to jestes bardziej w temacie,

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/224470-Pojawi%C5%82y-sie-KLESZCZE_zabezpieczmy-bernardyny-Kami-Sylwka-Bertiego_-ZAPRASZAMY!20.3

Kuna kupiła już Kami i Sylwusiowi obrożę (2 x 66zł) i psiaki są bezpieczne.
Berti dostanie obrózkę w prezencie od P.Grażynki!

Potrzebne jest więc 132zł na obie obrózki Kamuni i Sylwusia... pomózcie za nie załpacić!
I jeśli nie macie nic przeciw temu, pieniążki przeznaczone dla Bertiego na obrózkę zostaną przekazane Kamuni i Sylwusiowi.

Zapraszamy serdecznie na bazarek fotoplakacików tych trzech cudnych psiaków... jeszcze brakuje około 100zł.

Kami, słodka choć alpinistka sprawna i niezbyt dla kotów bezpieczna

Sylwuś
, młodziutki, ale wszystkiego musi się jeszcze uczyć

Berti
, najbardziej beniasty "niebenio"- przylepa ciapata, cierpliwa i ufna... cudny model...

Pomóż zapłacić za zabezpieczenie przeciw kleszczom... na wschodzie już się pojawiły.

PAMIĘTAJ TAKŻE O SWOIM PSIE!

Posted

monika083 napisał(a):
tak ale ci tez wyslalam, zebys podala mi numer konta i ci przeleje kase, jak juz kupowalas to jestes bardziej w temacie,

tak teraz zauważyłam:) chciałam Ci odpisać ale masz pełną skrzynkę:) nie przelewaj mi kasy, orzelej do Lilutosi.

Lilutosiu pamietaszjak mi powiedziałaś że gdybyś wiedziała że kurier tyle kosztuje to byś wolała kuppic u siebie w aptece i że przepłaciłam??? Monika083 skontaktujsię z Lilu i przelej jej $ po co masz przepłacać tak jak ja

Posted

Toruś dostał zębem w twarz od Zenusia i ma szramę przez calą dlugość nosa. Na chwilę ich samych zostawić nie można. Teraz Toruś to facet z szramą....czyli z charakterem ;-)