Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juliahis napisał(a):
Proszę o pomoc! Czy macie jakieś informacje na temat hodowli Złota Grota i Eluda?

moi znajomi mają suczkę z hodowli "Złota Grota", psiak BEST DANCER, jest na stronie, znajomi z Inowrocławia, na psiaka nie narzekają, wręcz przeciwnie, chwalą go sobie pod niebiosa :) Hodowla ogólnie znana, z pewnością nie pseudo (w 100%!), możesz brać stamtąd psiaka i być pewna, że psiak nie będzie miał w przyszłości dysplazji czy innych chorób genetycznych (ponieważ profesjonalni hodowcy dopuszczają do rozmnażania psy bez chorób i wad genetycznych). POLECAM HODOWLĘ! :)

• 1 month later...
Posted

Ja polecam Hodowlę Hanga. Właścicielka od 30 lat hoduje Cocery i jest prawdziwym miłośnikiem rasy. Na 10000% nie jest to pseudo-hodowla, więc psiaki będą piękne, zdrowe i "czyste" genetycznie. O agresji o której tyle się w przypadku spanieli ( z pseudo hodowli) słyszy, możesz zapomnieć. Byłam wczoraj u Pani Marii, widziałam szczeniaki. Są od urodzenia w domu, są socjalizowane z człowiekiem a jak "podrosną" to też z innymi psami. Każdy z nich dostaje swoja porcję pieszczot i wychowania z człowiekiem w domu od samego początku. To strona hodowli: http://www.hangabler.com/kontakt.html