Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klaudiaaa napisał(a):
średnio na 50 zdjęć koło 10 nadaje się do czegoś..

Hehe skąd ja to znam :D ja ostatnio robiłam zdjęcia w schronie, zdjęć było na aparacie ponad 300 a tylko 50 nadawało się do normalnego "użytku" :D:D

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm napisał(a):
nie ładnie mnie tu tak obgadywać pod nieobecność:mad:

Klaudia zdjęcia przecudne!!!:loveu:

dziękuję :loveu:
w końcu ktoś docenia moją ciężką pracę :evil_lol::evil_lol:
muszę Was uszczęśliwić... mam nowe zdjęcia :multi::multi:

kimiji napisał(a):
To nie słuchaj:eviltong::D

haha :lol::lol:

Guest _Kamila
Posted

Weźcie nie było mnie troche i tyle już napisaliście!
Klaudia ładne zdjęcia <lol2> zapłon zabójczy, ale wkońcu się ujawniłam ;)
No akcji nie moge sie już doczekac :D mam nadzieję, że nie będzie już takiej sytuacji z Benjim jak miesiąc temu ;/
Aa właśnie jak ucho? Bo z tego co widzę na zdjęciach wszystko jest jak najlepiej :razz:

Posted

Także nie możemy się doczekać akcji. Benji strasznie się zmienił. Co prawda do nowych ludzi niechętnie podchodzi, ale bardziej słucha. Zrbiła się taka duża przytulanka :-)
Hmm. Zagoiło się, ale została mu dziura w tym uchu.. Nie pamięta, że coś takiego miało miejsce. Wszystko w jak najlepszym porządku.

Posted

ja też już się nie umiem doczekać :eviltong:

Ja sie dziwie jak on tam potrafi tak grzecznie siedzieć ze swoimi nieskończonymi pokładami energii :evil_lol:

Guest _Kamila
Posted

Hmmm napisał(a):

Ja sie dziwie jak on tam potrafi tak grzecznie siedzieć ze swoimi nieskończonymi pokładami energii :evil_lol:

Haha ja też, wiem, że Klaudia ma duuże mieszkanie, ale to jednak mieszkanie :lol:
Już przez balkon nie skacze? ;]

Posted

_Kamila napisał(a):
Już przez balkon nie skacze? ;]

Łał, pies wyczynowiec xD

Sunia mojej kuzynki wyskoczyła za nią z I piętra...i nic sobie nie zrobiła:crazyeye:

Posted

Ja mam duże mieszkanie? Z tym bym się kłóciła :P
Nie, nawet sam na balkon nie wychodzi, tylko ze mną. I nawet nie próbuje skakać.Straszna boidupa z niego.
Zresztą. On od nas by już nie uciekł. Za bardzo przywiązany :-)
O tak, wyczynowiec. Potrafi przeskoczyć kilkumetrowy płot.

Guest _Kamila
Posted

Moje kryteria są bardzo proste - jeżeli ktoś ma dom większy niż 50m2 to ma duuży dom ;]
No, to bardzo się cieszę, że wyczynowiec już jest boidupą :evil_lol:

Posted

Ja mam 60m2 :-)
5 osób i 4 psy... Bywa ciasnawo :D
Dzisiaj przyjechali Państwo, którzy złapali Benjiego!
Od samego początku chcieli go zatrzymać, ale nie mają takiej możliwości. Początkowo Beniu bał się ich, potem szalał biegał. Nawet na koniec chciał z nimi iść :lol:

Posted

Na trochę Was opuściłam, a tu tyle ładnych zdjęć (hehe) i informacji O_o''

Szaaał. Co do akcji też się nie mogę doczekać ;) wiecie... on z tym językiem to jak Roki chociaż Benji nie na każdym zdjęciu chyba ;)

Guest _Kamila
Posted

Hah, może jednak go wezmą? ;] Ile było sytuacji, że ktoś chciał zabrac psa, nie mógł a jednak go brał? :evil_lol:

Posted

_Kamila napisał(a):
Hah, może jednak go wezmą? ;] Ile było sytuacji, że ktoś chciał zabrac psa, nie mógł a jednak go brał? :evil_lol:

Ojj dużo :-)
Ogólnie są w nim zakochani. Prosili o zdjęcia będą przekonywać rodziców. Zobaczymy.
Jak na razie odnawiam mu ogłoszenia i czekamy do weekendu
może ktoś sie w chłopaku zakocha

Guest _Kamila
Posted

klaudiaaa napisał(a):
Ojj dużo :-)
Ogólnie są w nim zakochani. Prosili o zdjęcia będą przekonywać rodziców. Zobaczymy.
Jak na razie odnawiam mu ogłoszenia i czekamy do weekendu
może ktoś sie w chłopaku zakocha

Zakochac na pewno się zakocha, a jeżeli ten warunek będzie spełniony z adopcją nie będzie problemu ;)

Posted

No właśnie nie da się nie zakochać...
mimo, że postrzelony-nie czarujmy się-bo postrzelony jest :-) to zajął miejsce w naszych sercach. Tata nawet stwierdził, że gdybyśmy mieli swój domek to Benjiamin by znalazł dom u nas.
Powoli zaczynam się zastanawiać jak ja go oddam.Na samą myśl zły napływają mi do oczu. :(
Wątpię, żeby trafił się kiedyś tak pozytywnie zakręcony pies.

Posted

Też tak początkowo myślałam. Do tej pory ryczę-zresztą dziewczyny widzą moją akcje :D Aż czasem mi wstyd :P
Ale ryczę tylko pierwsze kilka godzin. Po tych właśnie paru godzinach przychodzi do mnie kolejny psiak. I skupiam się na nowym tymczasie.
A wiesz jakie to szczęście po jakimś czasie dostać zdjęcia szczęśliwego, odmienionego psa. To daje takiego kopa w tyłek. Uwierz,że dałabyś radę :-)

Posted

Benji pojechał dziś do DS!
Państwo z dwójką synów-w wieku gimnazjalnym. Wsiadł do samochodu bez problemu.
Już po południu dostaliśmy na meila informacje i zdjęcie.
Myślę, że będzie tam szczęśliwy