kimiji Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 klaudiaaa napisał(a):średnio na 50 zdjęć koło 10 nadaje się do czegoś.. Hehe skąd ja to znam :D ja ostatnio robiłam zdjęcia w schronie, zdjęć było na aparacie ponad 300 a tylko 50 nadawało się do normalnego "użytku" :D:D Quote
Hmmm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 nie ładnie mnie tu tak obgadywać pod nieobecność:mad: Klaudia zdjęcia przecudne!!!:loveu: Quote
kimiji Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Hmmm napisał(a):nie ładnie mnie tu tak obgadywać pod nieobecność:mad: To nie słuchaj:eviltong::D Quote
klaudiaaa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Hmmm napisał(a):nie ładnie mnie tu tak obgadywać pod nieobecność:mad: Klaudia zdjęcia przecudne!!!:loveu: dziękuję :loveu: w końcu ktoś docenia moją ciężką pracę :evil_lol::evil_lol: muszę Was uszczęśliwić... mam nowe zdjęcia :multi::multi: kimiji napisał(a):To nie słuchaj:eviltong::D haha :lol::lol: Quote
Hmmm Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 kimiji napisał(a):To nie słuchaj:eviltong::D jak możesz:-( Quote
klaudiaaa Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Nowe zdjęcia :-) Trochę Was pomęczę :D Quote
Guest _Kamila Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Weźcie nie było mnie troche i tyle już napisaliście! Klaudia ładne zdjęcia <lol2> zapłon zabójczy, ale wkońcu się ujawniłam ;) No akcji nie moge sie już doczekac :D mam nadzieję, że nie będzie już takiej sytuacji z Benjim jak miesiąc temu ;/ Aa właśnie jak ucho? Bo z tego co widzę na zdjęciach wszystko jest jak najlepiej :razz: Quote
klaudiaaa Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Także nie możemy się doczekać akcji. Benji strasznie się zmienił. Co prawda do nowych ludzi niechętnie podchodzi, ale bardziej słucha. Zrbiła się taka duża przytulanka :-) Hmm. Zagoiło się, ale została mu dziura w tym uchu.. Nie pamięta, że coś takiego miało miejsce. Wszystko w jak najlepszym porządku. Quote
Hmmm Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ja też już się nie umiem doczekać :eviltong: Ja sie dziwie jak on tam potrafi tak grzecznie siedzieć ze swoimi nieskończonymi pokładami energii :evil_lol: Quote
Guest _Kamila Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Hmmm napisał(a): Ja sie dziwie jak on tam potrafi tak grzecznie siedzieć ze swoimi nieskończonymi pokładami energii :evil_lol: Haha ja też, wiem, że Klaudia ma duuże mieszkanie, ale to jednak mieszkanie :lol: Już przez balkon nie skacze? ;] Quote
kimiji Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 _Kamila napisał(a):Już przez balkon nie skacze? ;] Łał, pies wyczynowiec xD Sunia mojej kuzynki wyskoczyła za nią z I piętra...i nic sobie nie zrobiła:crazyeye: Quote
klaudiaaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Ja mam duże mieszkanie? Z tym bym się kłóciła :P Nie, nawet sam na balkon nie wychodzi, tylko ze mną. I nawet nie próbuje skakać.Straszna boidupa z niego. Zresztą. On od nas by już nie uciekł. Za bardzo przywiązany :-) O tak, wyczynowiec. Potrafi przeskoczyć kilkumetrowy płot. Quote
Guest _Kamila Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Moje kryteria są bardzo proste - jeżeli ktoś ma dom większy niż 50m2 to ma duuży dom ;] No, to bardzo się cieszę, że wyczynowiec już jest boidupą :evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Ja mam 60m2 :-) 5 osób i 4 psy... Bywa ciasnawo :D Dzisiaj przyjechali Państwo, którzy złapali Benjiego! Od samego początku chcieli go zatrzymać, ale nie mają takiej możliwości. Początkowo Beniu bał się ich, potem szalał biegał. Nawet na koniec chciał z nimi iść :lol: Quote
_Aleksandra_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Na trochę Was opuściłam, a tu tyle ładnych zdjęć (hehe) i informacji O_o'' Szaaał. Co do akcji też się nie mogę doczekać ;) wiecie... on z tym językiem to jak Roki chociaż Benji nie na każdym zdjęciu chyba ;) Quote
Guest _Kamila Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Hah, może jednak go wezmą? ;] Ile było sytuacji, że ktoś chciał zabrac psa, nie mógł a jednak go brał? :evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 _Kamila napisał(a):Hah, może jednak go wezmą? ;] Ile było sytuacji, że ktoś chciał zabrac psa, nie mógł a jednak go brał? :evil_lol: Ojj dużo :-) Ogólnie są w nim zakochani. Prosili o zdjęcia będą przekonywać rodziców. Zobaczymy. Jak na razie odnawiam mu ogłoszenia i czekamy do weekendu może ktoś sie w chłopaku zakocha Quote
Guest _Kamila Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 klaudiaaa napisał(a):Ojj dużo :-) Ogólnie są w nim zakochani. Prosili o zdjęcia będą przekonywać rodziców. Zobaczymy. Jak na razie odnawiam mu ogłoszenia i czekamy do weekendu może ktoś sie w chłopaku zakocha Zakochac na pewno się zakocha, a jeżeli ten warunek będzie spełniony z adopcją nie będzie problemu ;) Quote
klaudiaaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 No właśnie nie da się nie zakochać... mimo, że postrzelony-nie czarujmy się-bo postrzelony jest :-) to zajął miejsce w naszych sercach. Tata nawet stwierdził, że gdybyśmy mieli swój domek to Benjiamin by znalazł dom u nas. Powoli zaczynam się zastanawiać jak ja go oddam.Na samą myśl zły napływają mi do oczu. :( Wątpię, żeby trafił się kiedyś tak pozytywnie zakręcony pies. Quote
fernari Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wada dt - przywiązujesz się, on się przywiązuje ... Dlatego, ja się na takie coś nie nadaje :D Quote
klaudiaaa Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Też tak początkowo myślałam. Do tej pory ryczę-zresztą dziewczyny widzą moją akcje :D Aż czasem mi wstyd :P Ale ryczę tylko pierwsze kilka godzin. Po tych właśnie paru godzinach przychodzi do mnie kolejny psiak. I skupiam się na nowym tymczasie. A wiesz jakie to szczęście po jakimś czasie dostać zdjęcia szczęśliwego, odmienionego psa. To daje takiego kopa w tyłek. Uwierz,że dałabyś radę :-) Quote
klaudiaaa Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Benji pojechał dziś do DS! Państwo z dwójką synów-w wieku gimnazjalnym. Wsiadł do samochodu bez problemu. Już po południu dostaliśmy na meila informacje i zdjęcie. Myślę, że będzie tam szczęśliwy Quote
Recommended Posts