Hmmm Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 klaudiaaa napisał(a):Operacja będzie w przyszłym tygodniu-nie mogł mieć teraz bo ma biegunkę. Na akcji będzie-może ktoś się się w chłopaku zakocha. A co do pomarańczy-jutro tam będę:evil_lol::evil_lol: A z kim tam będziesz?:eviltong: Quote
klaudiaaa Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 oo, jakie ładne. Dzięki Martyna :loveu: Quote
Hmmm Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 klaudiaaa napisał(a):oo, jakie ładne. Dzięki Martyna :loveu: Nie ma sprawy;) a zdjęcie by Kamila :lol: Quote
klaudiaaa Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Mam dobre wiadomości. Benji w przyszłym tygodniu jedzie do domku. Państwo świetni. :-) Będzie miał do dyspozycji ogroooomny ogród :loveu: Martyna, czekam na dzisiejsze fotki :-) Quote
avii Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 klaudiaaa napisał(a):Mam dobre wiadomości. Benji w przyszłym tygodniu jedzie do domku. Państwo świetni. :-) Będzie miał do dyspozycji ogroooomny ogród :loveu: Martyna, czekam na dzisiejsze fotki :-) hej Klaudia;) Niemożliwe :-o , klaudia jak to mozliwe ?? :lol: Nawet nie masz pojęcia jak baaardzo sie cieszę tylko sprawdzcie ten domek , pliss Quote
Guest _Kamila Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 O jestem wymieniona :D Martyna nie dałaś śpiącego ;p Cieszę się, że Benji znalazł dom ^^ klaudiaaa co zrobisz z tą stówką na niego co dostałaś od tej kobiety od bazarków? Quote
avii Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 _Kamila napisał(a):O jestem wymieniona :D Martyna nie dałaś śpiącego ;p Cieszę się, że Benji znalazł dom ^^ klaudiaaa co zrobisz z tą stówką na niego co dostałaś od tej kobiety od bazarków? przeznaczy na psiaki które bierze na DT :lol::lol: Quote
_Aleksandra_ Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Cieszymy się z domku :) Nie płacz za długo! A zdjęcia super. Quote
Guest _Kamila Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No Klaudynka nie musisz sie zastanawiac :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 klaudiaaa napisał(a):Mam dobre wiadomości. Benji w przyszłym tygodniu jedzie do domku. Państwo świetni. :-) Będzie miał do dyspozycji ogroooomny ogród :loveu: Martyna, czekam na dzisiejsze fotki :-) Czyli macie już pusty dt :cool3::cool3::cool3: Quote
klaudiaaa Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Dzisiaj pojechał na wycięcie jajek! Trzymajcie kciuki! :-) Quote
klaudiaaa Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Wszystko się udało!! :-) Okazało się, że Benji był kastrowany-po ogoleniu było widać blizne, ale weterynarz szukając jajka nie znalazł go. Było ono pod wątrobą! Nawet nie poczuł, że operacje miał. Dzień po zabiegu biegał, chciał się bawić. Pani, która chciała Benjiego nie odzywa się. Miałyśmy być w stałym kontakcie sms'owym. Pisałam pare dni temu-nie odpisała. To jej powinno zależeć... Zrobię mu trochę ogłoszeń, może akurat ktoś go wypatrzy. Quote
Guest _Kamila Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Miejmy nadzieję, ze wkrótce sie odezwie, jeżeli nie to najwyrazniej nie zaslugiwał na nią ;) głowa do góry, zawsze wszystko sie dobrze konczy! Quote
Hmmm Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jej strata:eviltong: Benji na pewno wkrótce znajdzie wspaniały dom:lol: Quote
_Aleksandra_ Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kobieta niech żałuje, bo przystojniak z chłopaka jest, a i w domu umie się zachować, więc jej strata. :eviltong: Quote
klaudiaaa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Benji dzisiaj po raz pierwszy spuszczony był ze smyczy. Radości nie było końca, biegał, szalał. Ale na zawołanie przybiegał. Bardzo ładnie się słucha. Jestem z niego dumna :-):-):-) Quote
Hmmm Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja też :eviltong: To świetnie i wreszcie się wyszalał :evil_lol: Quote
Recommended Posts