Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiem szczerze, ze wątpiłam, aby leciwy Iwo znalazł nowy domek ( tu mi wstyd :oops:)

Ale po sukcesie Iwa pomyślałam, ze może dobrze by było znależć domek również dla schroniskowego niemłodego psa w typie wyżła - chodzi mi o RUBINA

Kto mógłby porobic aktualne zdjecia dla psa - do ogłoszeń?

Posted

kaszanka napisał(a):
powiem szczerze, ze wątpiłam, aby leciwy Iwo znalazł nowy domek ( tu mi wstyd :oops:)

Trzeba zawsze wierzyć i wówczas się uda ;) potęga podświadomości :razz:

Posted

oj chyba trzeba tytuł zmienić :roll:
Po powrocie chcę wskoczyć do schronu i Alika "cyknąć" by go ogłaszać to mogę przy okazji zrobić parę i Rubinowi fotek

Posted

psi napisał(a):
Trzeba zawsze wierzyć i wówczas się uda ;) potęga podświadomości :razz:

Coś ta moja podświadomość źle działa :oops:

Posted

kaszanka napisał(a):

P.S. A może to ja tym tytułem zapeszyłam szczeście Iwa ?:(

Chyba to nie Ty tylko Iwcio nabroił :roll: u Nas jest ok OBIBOK jak zwykle :)

Posted

gawronka napisał(a):
Myślę,że on strasznie za swoją pańcią tęsknił no i Lolką( w której jest przecież zakochany :loveu: )

:loveu:Lolka:loveu:Duży:loveu: Cieszy się jak zwykle podskakując, Nas jeszcze nie widział :roll: więc nie wiem czy mnie jeszcze kocha i małego człowieka... przekonamy się w poniedziałek ;)
Na razie wszystko OK Iwo grzeczny :D

Posted

Miałam czas zaskoczyć dzisiaj do Rubinka, ale niespodziewaniei bez aparatu.

Chłopaczyna sie nieco zmienił, nie poznałam go. Szczekał i skakał na siatkę - wtedy był przegrzeczniutki a oczka miał błagające jak kot ze szreka :), a dzisiaj to nawet jakieś cwaniactwo z nich iskrzyło :)

Pies do schronu trafił z pogryzienia psa i faktycznie psów nie lubi. Musi mieć posesję z kojcem bo wysoko skacze i pokonuje z łatwością przeszkody, agresji do ludzi nie wykazuje żadnej. W schronie jest już 2 lata, więc wiek po zębach na dzień dzisiajszy jest określany na jkaieś 5-6 lat. To chyba nie tak strasznie jeszcze.

nie wiem już sama co z nim robić - miałam go brać do siebie na stałe na nowe miejsce, ale Mulan sie napatoczył i co? Jeden i drugi samców nie toleruje - więc wiecznie wojnę bym miała, a foksy to uparte bestie, więc łatwo ich się nie poprawi.
Dlatego myślałam, ze może chociaż w takiej formię pomogę mu sie wydostać ze schronu:(, ale znów nadzieja mi prysła w zwiazku z sytuacją Iwa.