kaszanka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 powiem szczerze, ze wątpiłam, aby leciwy Iwo znalazł nowy domek ( tu mi wstyd :oops:) Ale po sukcesie Iwa pomyślałam, ze może dobrze by było znależć domek również dla schroniskowego niemłodego psa w typie wyżła - chodzi mi o RUBINA Kto mógłby porobic aktualne zdjecia dla psa - do ogłoszeń? Quote
psi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 kaszanka napisał(a):powiem szczerze, ze wątpiłam, aby leciwy Iwo znalazł nowy domek ( tu mi wstyd :oops:) Trzeba zawsze wierzyć i wówczas się uda ;) potęga podświadomości :razz: Quote
kaszanka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Hej, która z was jest wolontariuszem w schronie? Może dałoby radę fajniejsze i świeższe fotki porobić Rubinowi? Quote
psi Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 oj chyba trzeba tytuł zmienić :roll: Po powrocie chcę wskoczyć do schronu i Alika "cyknąć" by go ogłaszać to mogę przy okazji zrobić parę i Rubinowi fotek Quote
psi Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 psi napisał(a):Trzeba zawsze wierzyć i wówczas się uda ;) potęga podświadomości :razz: Coś ta moja podświadomość źle działa :oops: Quote
kaszanka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Psi nie poddamy sie tak łatwo! Zdjecia jak najbardziej porób dla Rubinka -dzięki z góry P.S. A może to ja tym tytułem zapeszyłam szczeście Iwa ?:( Quote
psi Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaszanka napisał(a): P.S. A może to ja tym tytułem zapeszyłam szczeście Iwa ?:( Chyba to nie Ty tylko Iwcio nabroił :roll: u Nas jest ok OBIBOK jak zwykle :) Quote
gawronka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Myślę,że on strasznie za swoją pańcią tęsknił no i Lolką( w której jest przecież zakochany :loveu: ) Quote
psi Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 gawronka napisał(a):Myślę,że on strasznie za swoją pańcią tęsknił no i Lolką( w której jest przecież zakochany :loveu: ) :loveu:Lolka:loveu:Duży:loveu: Cieszy się jak zwykle podskakując, Nas jeszcze nie widział :roll: więc nie wiem czy mnie jeszcze kocha i małego człowieka... przekonamy się w poniedziałek ;) Na razie wszystko OK Iwo grzeczny :D Quote
kaszanka Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Miałam czas zaskoczyć dzisiaj do Rubinka, ale niespodziewaniei bez aparatu. Chłopaczyna sie nieco zmienił, nie poznałam go. Szczekał i skakał na siatkę - wtedy był przegrzeczniutki a oczka miał błagające jak kot ze szreka :), a dzisiaj to nawet jakieś cwaniactwo z nich iskrzyło :) Pies do schronu trafił z pogryzienia psa i faktycznie psów nie lubi. Musi mieć posesję z kojcem bo wysoko skacze i pokonuje z łatwością przeszkody, agresji do ludzi nie wykazuje żadnej. W schronie jest już 2 lata, więc wiek po zębach na dzień dzisiajszy jest określany na jkaieś 5-6 lat. To chyba nie tak strasznie jeszcze. nie wiem już sama co z nim robić - miałam go brać do siebie na stałe na nowe miejsce, ale Mulan sie napatoczył i co? Jeden i drugi samców nie toleruje - więc wiecznie wojnę bym miała, a foksy to uparte bestie, więc łatwo ich się nie poprawi. Dlatego myślałam, ze może chociaż w takiej formię pomogę mu sie wydostać ze schronu:(, ale znów nadzieja mi prysła w zwiazku z sytuacją Iwa. Quote
psi Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 kaszanka i co postanowiłaś robić mu fotki,będziesz Go ogłaszać? Quote
gawronka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 psi napisał(a):Staruszek Iwo ma już swój domek :) Zostaje u Was? :cool3: Quote
psi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 gawronka napisał(a):Zostaje u Was? :cool3: :)Tak, na wieki wieków.... :) Quote
Recommended Posts