*Jot* Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Cześć Ka :multi: http://img854.imageshack.us/img854/9420/p1060126g.jpg jaka duma :loveu: http://img221.imageshack.us/img221/9831/p1060112li.jpg ślicznie :p Quote
kaaamila1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Hej! Szukałam Twojego forum, a tu nowe jest otwarte! Jazz oczywiście śliczniutki! Ale ma już długiego kitolka, że nawet warkoczyk da radę zrobic:) Co do fot spacerowych to Kenio zazdrości Jazzikowi takiego terenu:) Super, chociaż ma się gdzie wybiegac Maluszek:) Quote
Paulinka10 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Hej Jazziki;)ja to nie moge sie napatrzeć jak mu sie lśni ten włos:loveu: u nas już dzisiaj słońce coraz cześciej wychodzi:multi: Quote
chrupcia Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Ka :multi: http://img854.imageshack.us/img854/9420/p1060126g.jpg jaka duma :loveu: http://img221.imageshack.us/img221/9831/p1060112li.jpg ślicznie :p Cześć Jolcia ! :multi: w końcu zawitałaś na dogo :cool3: kaaamila1 napisał(a):Hej! Szukałam Twojego forum, a tu nowe jest otwarte! Jazz oczywiście śliczniutki! Ale ma już długiego kitolka, że nawet warkoczyk da radę zrobic:) Co do fot spacerowych to Kenio zazdrości Jazzikowi takiego terenu:) Super, chociaż ma się gdzie wybiegac Maluszek:) Hej :) fakt, na tereny nie narzekam ;) Paulinka10 napisał(a):Hej Jazziki;)ja to nie moge sie napatrzeć jak mu sie lśni ten włos:loveu: u nas już dzisiaj słońce coraz cześciej wychodzi:multi: Cześć Paulinek!! :) oj tam lśni :evil_lol: toż to flesz i nic innego ;) u mnie pogoda fatalna :roll: zimno, poubierana w dresy chodze, teraz tyle że nie pada :roll: ale to nie znaczy, że nie można rozpocząć wakacji, chyba grill się szykuje ;) Quote
Paulinka10 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Lśni chłopak;)ja nie moge Toski smarować żadnymi odżywkami i ma suchy bardzo włos...Od poniedziałku ma być upał;)mnie też cieszą wakacje,jakbym do szkoły chodziła,ale nie musze wstawać,jeździć...tylko 5 lipca może być zimno i lać... Quote
chrupcia Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Paulinka10 napisał(a):Lśni chłopak;)ja nie moge Toski smarować żadnymi odżywkami i ma suchy bardzo włos...Od poniedziałku ma być upał;)mnie też cieszą wakacje,jakbym do szkoły chodziła,ale nie musze wstawać,jeździć...tylko 5 lipca może być zimno i lać... Ja bym chciała ciepełko :loveu: aa no tak.. sterylka u Was, a u nas kastracja się szykuje, pewnie po 9 lipca zadzwonie żeby się umówić z wetką. Boje się trochę. Quote
Paulinka10 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 chrupcia napisał(a):Ja bym chciała ciepełko :loveu: aa no tak.. sterylka u Was, a u nas kastracja się szykuje, pewnie po 9 lipca zadzwonie żeby się umówić z wetką. Boje się trochę. Ja też!Majki sterylke bardzo przeżywałam,jak dostała narkoze i widziałam jak to wygląda dzwoniłam do domu z płaczem,potem miałam na sumieniu,wyglądała strasznie:(ale wiem że trzeba bo trudno upilnować psa...także musimy byc dzielne;) Quote
chrupcia Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Paulinka10 napisał(a):Ja też!Majki sterylke bardzo przeżywałam,jak dostała narkoze i widziałam jak to wygląda dzwoniłam do domu z płaczem,potem miałam na sumieniu,wyglądała strasznie:(ale wiem że trzeba bo trudno upilnować psa...także musimy byc dzielne;) Oj tak ja widziałam jak Jazz dosłownie spada, po dostaniu narkozy jak miał robione ząbki... :roll: straszne to było. Ja robię to na przyszłość jakby zawitała do nas sunia, żeby problemów nie było z pilnowaniem i martwieniem się, że Jazz ją pokryje przez niedopilnowanie. Quote
*Jot* Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 chrupcia napisał(a):Cześć Jolcia ! :multi: w końcu zawitałaś na dogo :cool3: Ja codziennie zaglądam na dogo.:razz: Tylko nie zawsze mam czas pisać,ale na bieżąco jestem :lol: U nas też zimno.I raz deszcz raz słońce.....pogoda do d***. :angryy: Cześć Ka :) Quote
Paulinka10 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 chrupcia napisał(a):Oj tak ja widziałam jak Jazz dosłownie spada, po dostaniu narkozy jak miał robione ząbki... :roll: straszne to było. Ja robię to na przyszłość jakby zawitała do nas sunia, żeby problemów nie było z pilnowaniem i martwieniem się, że Jazz ją pokryje przez niedopilnowanie. Maja też miała wyrywane zęby,ale inaczej to wyglądało niż przy sterylce...nie bede Ci opowiadać bo sie wystraszysz;) No,ja to przezyłam jak teraz Tosia miała cieczke,puściłam ją i zamknęłam Kajtka od tesciów,poszłam na chwile do domu a mój mąż stwierdził że go puści bo siedzi na ogródku i pilnuje,wyszłam na dwór i sie pytam gdzie Tosia a on że biega z Kajtkiem ja biegiem szukam a oni po drugiej stronie domu...na szczęście on stary i już nie jest taki obrotny ale jakby dłużej mnie nie było dałby rade,a Tosia stała chętna....myślałam że męża zabije ze trzy dni sie do niego nie odzywałam... Quote
chrupcia Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 *Jot* napisał(a):Ja codziennie zaglądam na dogo.:razz: Tylko nie zawsze mam czas pisać,ale na bieżąco jestem :lol: U nas też zimno.I raz deszcz raz słońce.....pogoda do d***. :angryy: Cześć Ka :) Hej ;) no, pogoda nam na wakacje nie dopisuje :angryy: i tylko w domu siedzimy, bo nie chce się wychodzić w taką zimnice :roll: Paulinka10 napisał(a):Maja też miała wyrywane zęby,ale inaczej to wyglądało niż przy sterylce...nie bede Ci opowiadać bo sie wystraszysz;) No,ja to przezyłam jak teraz Tosia miała cieczke,puściłam ją i zamknęłam Kajtka od tesciów,poszłam na chwile do domu a mój mąż stwierdził że go puści bo siedzi na ogródku i pilnuje,wyszłam na dwór i sie pytam gdzie Tosia a on że biega z Kajtkiem ja biegiem szukam a oni po drugiej stronie domu...na szczęście on stary i już nie jest taki obrotny ale jakby dłużej mnie nie było dałby rade,a Tosia stała chętna....myślałam że męża zabije ze trzy dni sie do niego nie odzywałam... ojj też bym była wściekła :lol: u mnie są cały czas wszędzie drzwi otwarte i nie dałabym rade rozdzielić Jazz'a i panienki, a że kolejny pies to będzie pewnie sunia to wolę zabezpieczyć sytuacje na przyszłość ;) tylko właśnie się boje najbardziej tego pilnowania suni... o zgrozo :evil_lol: Quote
*Jot* Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cześć Kacha i Jazz :grins::grins: Jak pogoda? Bo u nas się poprawiła.Słońce świeci i się ociepliło.:smile: Quote
chrupcia Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 *Jot* napisał(a):Cześć Kacha i Jazz :grins::grins: Jak pogoda? Bo u nas się poprawiła.Słońce świeci i się ociepliło.:smile: Cześć Jot :grins: pogoda ? poprawiła się NA WIECZÓR... co mi zbytnio nie pasuje, ale ok, przetrzymam do jutro, ma być ładnie... ehh może w końcu poczuje wakacje - fajnie by było :cool3: Jeśli pogoda dopisze to postaram się na spacer zabrać aparat, o ile mi zadziała znowu :evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 mamy dwie śpiące fotki na dobranoc ;) tak śpi teraz moja kruszyna :loveu: a to z kilku dni się ostało ;) Quote
Borówka16 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hej Kasieńko! :loveu: Powróciliśmy - przy okazji wpadnij do mnie na foty :p Jazz ma przepiękny włos, taki jedwabisty :loveu::loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Hej, hej. Przyszłam się przywitać u was w galerii :D Tu Ola od grzywków z Mielca :lol: Quote
*Jot* Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Cześć ponownie Kaszka :evil_lol: http://img692.imageshack.us/img692/5342/p1060141u.jpg widzę,że śpioch kolacji nie zjadł :evil_lol: :loveu: Quote
chrupcia Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Borówka16 napisał(a):Hej Kasieńko! :loveu: Powróciliśmy - przy okazji wpadnij do mnie na foty :p Jazz ma przepiękny włos, taki jedwabisty :loveu::loveu::loveu: Cześć Oleńka ;) dziękujemy za komplementy :oops: na fotach byłam;) Foxowa napisał(a):Hej, hej. Przyszłam się przywitać u was w galerii :D Tu Ola od grzywków z Mielca :lol: Hej Ola ;) aaa wiem, wiem kojarze ;) wpadne do Was na pewno ;) *Jot* napisał(a):Cześć ponownie Kaszka :evil_lol: http://img692.imageshack.us/img692/5342/p1060141u.jpg widzę,że śpioch kolacji nie zjadł :evil_lol: :loveu: Cze Jolanto :evil_lol: no właśnie nie zjadł, a ja mu takie pyszności wyszykowałam :mad: a tak serio, to ostatnio znowu zaczęłam stosować metodę zostawiania miski na 30minut i Jazzik zaczął więcej jeść :multi: strasznie się ciesze :multi: Quote
kiniaaa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 hej Kasiu :) od razu widać, że macie wakacje, poznałam po rozleniwionym Jazziku :diabloti: miłego dnia! Quote
chrupcia Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Borówka16 napisał(a):Hej Kasiu :) Cześć Ola :) kiniaaa napisał(a):hej Kasiu :) od razu widać, że macie wakacje, poznałam po rozleniwionym Jazziku :diabloti: miłego dnia! Hej Kinia ! :) pewnie że tak, odpoczywamy na całego :evil_lol: ale też nauczyliśmy się przybijać piątkę, mam nawet zdjęcie takie ;) i skok po kaczuche :evil_lol: Quote
kiniaaa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Gratulujemy piąteczki :) A na długiej fotce Jazz prezentuje jaki długaśny jest, chyba bardziej już się nie mógł rozciągnąć :evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 kiniaaa napisał(a):Gratulujemy piąteczki :) A na długiej fotce Jazz prezentuje jaki długaśny jest, chyba bardziej już się nie mógł rozciągnąć :evil_lol: nooo taki jamnik z niego :evil_lol: to był taki suseł, chciałam zrobić zdjęcie jak siedział, a on hop i wyszła taka ;) byliśmy dziś w końcu na spacerku, wiało, ale potem zrobiło się cieplutko :multi: mały trochę pobiegał za patykiem, a później przyszła jego koleżanka samoyedka, więc się miał z kim pobawić :cool3: później przyszła sunia o imieniu Coco, to jeszcze szczeniak, większa od Jazz'a i zacza na niego skakać :evil_lol: a Jazz się przestraszył :evil_lol: miałam aparat, ale zrobiłam tylko dwa zdjęcia, później wstawie :p Quote
Paulinka10 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Później już było:razz:teraz jest jutro:eviltong: fajnie Jazzik piątke przybija:) A poza tym to cześć Wam przyszłam powiedzieć;) Quote
chrupcia Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Paulinka10']Później już było:razz:teraz jest jutro:eviltong: fajnie Jazzik piątke przybija:) A poza tym to cześć Wam przyszłam powiedzieć;) To później się troche opóźniło :eviltong: ale już jestem ;) pogoda nam się strasznie popsuła, pada od samego rana :placz: po prostu wakacje moich marzeń :angryy: dobrze, że przynajmniej wczoraj pospacerowaliśmy trochę :roll: a zdjęcia takie sobie .. ale wstawię jak już mówiłam ;) Quote
Recommended Posts