Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria, a skąd Ty masz takie wtyki ? :niewiem: ;).... a byłam, byłam, było bardzo przyjemnie ;)

Jazzio pozdrawia wszystkich :)

edit:
aaaa już wiem, przecież Ty na FB masz profila :diabloti:

Posted

chrupcia napisał(a):
Daria, a skąd Ty masz takie wtyki ? :niewiem: ;).... a byłam, byłam, było bardzo przyjemnie ;)

Jazzio pozdrawia wszystkich :)

edit:
aaaa już wiem, przecież Ty na FB masz profila :diabloti:

Hahah noo zajarzylas;)

Posted

chrupcia napisał(a):
a zajarzyłam ;)
już potrzebuje wakacji, nawet pamięć mi już szwankuje.. :roll: :lol:

ja tez chce juz wakacje znaczy wolne od szkoly od cory;) by sie w koncu porzadnie wyspac;)

Posted

Pegaza napisał(a):
ja tez chce juz wakacje znaczy wolne od szkoly od cory;) by sie w koncu porzadnie wyspac;)

eee nie narzekaj, ciesz się że masz szkołe za sobą! ja mam jeszcze moje skromne kilka lat i szczerze nie bardzo mi się to uśmiecha.. ja jestem wybitnie leniwa w rodzinie :lol:.. aż mnie to przeraża :evil_lol: ale mus to mus, aby potem można było jakoś funkcjonować :)

Posted

Pegaza napisał(a):
wiesz jak chodzilam do szkoly to juz chcialam chodzic do pracy a teraz kiedys juz nie chodze do pracy to juz sama nie wiem czego chce, moze emerytury hehe;)

oj oj :) ja jak słyszę że ktoś chce do pracy ze szkoły to jestem w szoku.. mnie się nigdy tak nie będzie chciało, nawet w prace wakacyjną nie narzekam, bo x razy wole do niej niż na lekcje :) ale w sumie zależy w jakim zawodzie się pracuje.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...