Paulinka10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No prosze!mnie woła a sama sie nie pokazuje:eviltong:chyba że tylko swoją galerie omijasz Kasiu hmmm...;) Quote
Pegaza Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Paulinka10 napisał(a):No prosze!mnie woła a sama sie nie pokazuje:eviltong:chyba że tylko swoją galerie omijasz Kasiu hmmm...;) Asia Ty jej napisz ze masz znowu nowa swinke to od razu przyleci hehe Quote
dysia-u Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 no prosze, w chowanego się tu będą bawić!!!!!! Quote
Paulinka10 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 No Kasia!!!świniaka nowego chodź zobaczyć:D Quote
dysia-u Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kasia sie włóczy po innych galeriach a swoją omija!!!!!! Quote
Pegaza Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dysia-u napisał(a):Kasia sie włóczy po innych galeriach a swoją omija!!!!!! taa sie wloczy po fejsbuku..a dogo ma gdzies..!! ;) Quote
Paulinka10 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 No omija żeby o zdjecia nie wołali:mad:niedobra Kasiula:shake: Quote
*Jot* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 He he to wołamy o zdjęcia :evil_lol: Ka dawaj zdjęciaaaaaaaaaaaa :mad: Quote
chrupcia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Cześć Marudy :eviltong: :grins: obiecuje że będzie dużo zdjęć w poniedziałek/wtorek, bo przychodzi mi nowy aparacik to będzie w końcu czym focić :) może wydłubie coś dzisiaj z telefonu jeszcze. Quote
*Jot* Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 chrupcia napisał(a):Cześć Marudy :eviltong: :grins: obiecuje że będzie dużo zdjęć w poniedziałek/wtorek, bo przychodzi mi nowy aparacik to będzie w końcu czym focić :) może wydłubie coś dzisiaj z telefonu jeszcze. Tam od razu marudy :evil_lol: My ładnie prosimy. :mad::mad::mad: Tylko czegoś za dużo nie wydłub z tego aparatu. :evil_lol: A jaki nowy kupiłaś ? Pochwal się. :cool3: Quote
chrupcia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jola żadnych cudów nie ma ;) za lustrzanki się nie biorę bo zdjęć nie umiem robić i jakoś mnie to nie kręci nawet, zwykły poręczny kompakt : nikon s9100:) a z aparatu postaram się wydłubać tylko zdjęcia :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Coś ty mu zrobiła:evil_lol: jak na 1 raz całkiem ładnie pamiętam swoje 2 pierwsze wyczyny aż za dobrze:diabloti: zresztą Jazz dla mnie zawsze będzie śliczny nawet ogolony na łyso:loveu: Quote
Pegaza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Yorkomanka napisał(a):Coś ty mu zrobiła:evil_lol: jak na 1 raz całkiem ładnie pamiętam swoje 2 pierwsze wyczyny aż za dobrze:diabloti: zresztą Jazz dla mnie zawsze będzie śliczny nawet ogolony na łyso:loveu: gdzie Ty widzisz fotki albo Jazza?> heh ja mam od dzis podwojne oczy a fotek nie widze;) Quote
ania90 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Pegaza napisał(a):gdzie Ty widzisz fotki albo Jazza?> heh ja mam od dzis podwojne oczy a fotek nie widze;) tez go nie widze;) Quote
Yorkomanka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) ale jest w wątku o strzyżeniu ;) http://www.dogomania.pl/threads/18985-A-moze-by-tak-galeria.../page646 Edited January 31, 2012 by Yorkomanka Quote
Pegaza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dobrze ze dalas linka nie musialam szukac..;) Kasia taki wlos zetlas i to w zimie..bedzie mu teraz zimno ;) Quote
Paulinka10 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A jednak Cie pokusiło:)i super wygląda,ja lubie golaski może dlatego że już sie przyzwyczaiłam,Tosia musi być króciutko ścięta czy zimno czy nie,a na dworek chodzi w sweterku;) Quote
kiniaaa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A mi się BARDZO podoba! Jak na pierwszy raz super :loveu: Quote
chrupcia Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Cześć Dziewczynki :) sorki że się nie odzywałam :oops: mam zdjęcia ! :grins: i dziękuje za wszystkie miłe komentarze :) widzę że Agata mnie wydała szybciej niż miałam zamiar Wam pokazać.. :eviltong: to mój pierwszy raz hehe, ale uważam że najgorzej nie wyszło, wczoraj były małe poprawki jeszcze, ale takie malutkie no i głowa jest strasznie krzywa, ale nie umiem jej lepiej uformować :( będzie musiała zostać w takim stanie, bo będe tak po kawałeczku obcinać to w końcu będzie łyso :evil_lol: mam aparat, ale muszę go ogarnąć bo wychodzą mi ciągle same zamazane zdjęcia :roll: tyle udało mi sie jako tako zrobić ;) głowe ucieło ;) i nie ma za dużo zdjęć z dworku, bo takie zimno że palcami nie ruszałam :lol: Quote
dysia-u Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Kasia naprawde nie żle ci wyszło trafił kiedys do mnie pies i naprawde ten to miał wygląd hihij mysle że zasade znasz ale poćwiczyc musisz, z czasem nabierzesz wprawy Edited February 2, 2012 by dysia-u Quote
Corse Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ojej - cudnie Jazzik wygląda w krótszej fryzurce! Słodki maluch :loveu: Quote
vege* Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Witamy się :-) jak mu ładnie w tej obróżce od Corse:loveu: Quote
Pegaza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cze Kasia:) bardzo dobrze Ci poszlo obciecie:) mi tez glowa nigdy nie wychodzi ale ja nawet degazowek nie mam a zwyklymi nozyczkami to ja sobie najwyzej moge wyciac koltuny a nie glowe opitolic;) teraz na wiosne Pipi idzie do fryca coby ja doprowadzila do porzadku;) Quote
Recommended Posts