Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']aha :D hahaha Daria widzisz jaka ja niekumata :oops: :evil_lol:[/QUOTE]
spoko wiesz slowo pisane nie zawsze jest zrozumiane;)
a ja tez tak to napisalam ze moglas sie nie kapnac..;)

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Dziewczyny :) w szkole cały dzień nie siedze masz racje Ania, ale po szkole siedze z książkami... więc czy w szkole czy w domu nie robi dużej różnicy :roll: wczoraj cały dzień uczyłam się na sprawdzian z biologii... i tak nie wiedziałam jednego zadania, ale dwa pewnie będzie ;) dzisiaj zaczynamy weekend :multi: tylko.... pogoda jest katastroficzna... rano wychodziłam to było nawet ciepło, potem miałam iść kupować buty, a tu zonk.. pogoda się tak popsuła, że mi sie nie chciało i siedze w domku w grubym swetrze i się wygrzewam :) Jazz'a trzeba wykąpać, bo przez ostatnie kropienie na te robaki miał kąpiel dwa tygodnie temu i nie jest najczystszy :lol: miałam się zabrać za to teraz, ale muszę odwiedzić babcię, więc zostawię sobie tą przyjemność na wieczór hehe, ide wWas poodwiedzać, może najdę na jakieś fotki :razz:

Posted

Tak, u mnie też dużo nauki co chwile sprawdziany testy :( Ale narazie dobrze mi idzie z ocenami :] A pogoda u mnie też okropna.. zimnoo. nawet te czarne ptaszyska co w zime są do nas już przyleciały.. chyba troche za wcześnie przyleciały :lol:
Kiedy cykniesz jakieś fotki Jazza ? ;)

Posted

[quote name='ania90']he he lapal ogonek tak jak Lolus:)[/QUOTE]

[quote name='kaaamila1']Hihi :P Kenio też tak robi :P Strasznie go ten ogon denerwuje :)[/QUOTE]

łapanie ogonka to najlepsza zabawa hehe :)

my właśnie wróciliśmy z zimnego baaardzo zimnego spacerku, byliśmy nad Sanem, ale mały do wody nie wchodził, dobrze że nawet się nie pchał bo temperatura jest za niska ;) przyszliśmy do domu, Jazz zjadł właśnie kolacje, a ja się grzeje ciepłą herbatką :) mimo tego zimna to fajnie było się dotlenić, od razu lepiej się czuje :)

Posted

Cze Kasia a mialam byc przez weekend w Bieszczadach tzn gdzies niedaleko Ciebie..moze znasz Jabłonki?
ale wyszlo inaczej ale podobno padla propozycja sylwestra od naszych znajomych..wiec moze te Bieszczady jeszcze zobacze;)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Kasia a mialam byc przez weekend w Bieszczadach tzn gdzies niedaleko Ciebie..moze znasz Jabłonki?
ale wyszlo inaczej ale podobno padla propozycja sylwestra od naszych znajomych..wiec moze te Bieszczady jeszcze zobacze;)[/QUOTE]
Hej Daria :) a wiesz że chyba coś kojarzę :razz: jesli chodzi o te Jabłonki co razem o nich myślimy to kiedyś baardzo często tam jeździłam hehe :)

Posted

[quote name='chrupcia']Hej Daria :) a wiesz że chyba coś kojarzę :razz: jesli chodzi o te Jabłonki co razem o nich myślimy to kiedyś baardzo często tam jeździłam hehe :)[/QUOTE]

wiesz bo jest jeszcze nazwa Jabłonka ale to nie to..chodzi o Jablonki..
tam sa takie drewniane domki:) nawet mi sie rymlo;)

Posted

Cześć Dziewczyny :) zaczeliśmy długi weekend, niezbyt szczęśliwie.. mam dziś fatalny dzień, płakałam jak bóbr, ale czasami trzeba.. :( zrobiliśmy sobie drzemkę z Jazzem, po 16 poszliśmy na spacer, ale byliśmy tylko godzinkę, bo takie zimno, że aż mnie uszy bolały z zimna hehe. Po za tym coś mnie rozbiera choroba, ciągle mi zimno, chyba mam lekką gorączkę, wieczorkiem piję żółtko z mlekiem i tabletki witamine c i czosnek.. może mi jakoś przejdzie, bo nie chce być teraz chora, ale każdy z klasy to przechodzi to pewnie i mnie nie ominie..

Jeśli chodzi o spacerki to ostatnio mamy postęp, mały przychodzi na każde moje zawołanie i lepiej się skupia :) bo chyba tutaj nie pisałam, ale po kastracji zrobił się strasznie nieznośny :roll: spacery były przez jakiś czas dla nas koszmarem, a nie przyjemnością... ideału nie ma, ale zawsze coś :) jestem zadowolona.
zdjęć nie mam :oops: aparat mam ciągle rozładowany, ostatnio pstryknęłam fotke małemu jak zakopał sie koc i tylko głowe było widać, ale z telefonu i strasznie kiepska, wstyd pokazywać hehe ;)

Posted

pewnie że trzeba czasem popłakać, łzy dusze oczyszczają ale tak dla pewności wszelkiej to 13 tego od samego rana sie uśmiecham
a co?, może i szczęście też sie do mnie uśmiechnie
wiecie że dziś sie uśmiechnęło?! poszłam po buty a kupiłam zajefajną kurtke no i buty
a na dodatek wstąpiłam do dentysty bo mnie bolał ząb a tu się okazało że to dziąsło hurrraaa. Ale tego dentysty miało nie być bo sie spóżniłam a on BYŁ hurrraaaa no i co powiecie??!!! warto sie od rana uśmiechać??!!

Posted

[quote name='*Jot*']A dziś jest czwartek,tak normalnie...:roll:[/QUOTE]
Piatek kochana piatek..:stupid:
:evil_lol:

Kasia placz przynosi ukojenie tego zalu..wiec sie oczyscilas:glaszcze:
i pewnie teraz juz jest lepiej..

Posted

[quote name='*Jot*']A dziś jest czwartek,tak normalnie...:roll:[/QUOTE]
ta Jolka to niekumata sie zrobiła, no jak słowo daje
ale to przez to ze ciągle jej na tym dogo nie ma i kto ją tam wie gdzie sie szlaja

Posted

[quote name='dysia-u']ta Jolka to niekumata sie zrobiła, no jak słowo daje
ale to przez to ze ciągle jej na tym dogo nie ma i kto ją tam wie gdzie sie szlaja[/QUOTE]

a ja tez teraz zajarzylam o co kaman Tobie..:roflt:

Posted

Hej Kasiulka! Ja również mam czasami takie dni, że chce mi się płakać. Śmieje się, że jesień jest taka przygnębiająca, że najlepiej to byłoby się zaszyć w domu pod kocem i wyjść z pod niego na wiosnę :P No cóż niestety trzeba żyć nadal i cieszyć się każdym nawet tym gorszym dniem :)

Kuruj się i dodaj jakieś fotki nawet te słabej jakości ..

Buziole :*