Pegaza Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='chrupcia']aha :D hahaha Daria widzisz jaka ja niekumata :oops: :evil_lol:[/QUOTE] spoko wiesz slowo pisane nie zawsze jest zrozumiane;) a ja tez tak to napisalam ze moglas sie nie kapnac..;) Quote
Paulinka10 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 halo halo,Kasia ja rozumiem że szkoła ale bez przesady:eviltong:;) Quote
ania90 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 tylko nie mow nam tu ze cale dnie siedzisz w szkole:evil_lol: bo w to nie uwieze, sa w koncu weekendy zeby odpoczac i Jazzika nam pokazac Quote
Pegaza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Halo Kasia jaka pogoda u Was na weekend? pytam serio..:) Quote
chrupcia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Cześć Dziewczyny :) w szkole cały dzień nie siedze masz racje Ania, ale po szkole siedze z książkami... więc czy w szkole czy w domu nie robi dużej różnicy :roll: wczoraj cały dzień uczyłam się na sprawdzian z biologii... i tak nie wiedziałam jednego zadania, ale dwa pewnie będzie ;) dzisiaj zaczynamy weekend :multi: tylko.... pogoda jest katastroficzna... rano wychodziłam to było nawet ciepło, potem miałam iść kupować buty, a tu zonk.. pogoda się tak popsuła, że mi sie nie chciało i siedze w domku w grubym swetrze i się wygrzewam :) Jazz'a trzeba wykąpać, bo przez ostatnie kropienie na te robaki miał kąpiel dwa tygodnie temu i nie jest najczystszy :lol: miałam się zabrać za to teraz, ale muszę odwiedzić babcię, więc zostawię sobie tą przyjemność na wieczór hehe, ide wWas poodwiedzać, może najdę na jakieś fotki :razz: Quote
pati3334 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Tak, u mnie też dużo nauki co chwile sprawdziany testy :( Ale narazie dobrze mi idzie z ocenami :] A pogoda u mnie też okropna.. zimnoo. nawet te czarne ptaszyska co w zime są do nas już przyleciały.. chyba troche za wcześnie przyleciały :lol: Kiedy cykniesz jakieś fotki Jazza ? ;) Quote
chrupcia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 zdjęć nie mam, ale znalazłam taki staruśki filmik, o którym zapomniałam :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=BZaUq2oKCqA mój mały kręciołek hehe Quote
kaaamila1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Hihi :P Kenio też tak robi :P Strasznie go ten ogon denerwuje :) Quote
chrupcia Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='ania90']he he lapal ogonek tak jak Lolus:)[/QUOTE] [quote name='kaaamila1']Hihi :P Kenio też tak robi :P Strasznie go ten ogon denerwuje :)[/QUOTE] łapanie ogonka to najlepsza zabawa hehe :) my właśnie wróciliśmy z zimnego baaardzo zimnego spacerku, byliśmy nad Sanem, ale mały do wody nie wchodził, dobrze że nawet się nie pchał bo temperatura jest za niska ;) przyszliśmy do domu, Jazz zjadł właśnie kolacje, a ja się grzeje ciepłą herbatką :) mimo tego zimna to fajnie było się dotlenić, od razu lepiej się czuje :) Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cze Kasia a mialam byc przez weekend w Bieszczadach tzn gdzies niedaleko Ciebie..moze znasz Jabłonki? ale wyszlo inaczej ale podobno padla propozycja sylwestra od naszych znajomych..wiec moze te Bieszczady jeszcze zobacze;) Quote
chrupcia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Pegaza']Cze Kasia a mialam byc przez weekend w Bieszczadach tzn gdzies niedaleko Ciebie..moze znasz Jabłonki? ale wyszlo inaczej ale podobno padla propozycja sylwestra od naszych znajomych..wiec moze te Bieszczady jeszcze zobacze;)[/QUOTE] Hej Daria :) a wiesz że chyba coś kojarzę :razz: jesli chodzi o te Jabłonki co razem o nich myślimy to kiedyś baardzo często tam jeździłam hehe :) Quote
Pegaza Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='chrupcia']Hej Daria :) a wiesz że chyba coś kojarzę :razz: jesli chodzi o te Jabłonki co razem o nich myślimy to kiedyś baardzo często tam jeździłam hehe :)[/QUOTE] wiesz bo jest jeszcze nazwa Jabłonka ale to nie to..chodzi o Jablonki.. tam sa takie drewniane domki:) nawet mi sie rymlo;) Quote
chrupcia Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Cześć Dziewczyny :) zaczeliśmy długi weekend, niezbyt szczęśliwie.. mam dziś fatalny dzień, płakałam jak bóbr, ale czasami trzeba.. :( zrobiliśmy sobie drzemkę z Jazzem, po 16 poszliśmy na spacer, ale byliśmy tylko godzinkę, bo takie zimno, że aż mnie uszy bolały z zimna hehe. Po za tym coś mnie rozbiera choroba, ciągle mi zimno, chyba mam lekką gorączkę, wieczorkiem piję żółtko z mlekiem i tabletki witamine c i czosnek.. może mi jakoś przejdzie, bo nie chce być teraz chora, ale każdy z klasy to przechodzi to pewnie i mnie nie ominie.. Jeśli chodzi o spacerki to ostatnio mamy postęp, mały przychodzi na każde moje zawołanie i lepiej się skupia :) bo chyba tutaj nie pisałam, ale po kastracji zrobił się strasznie nieznośny :roll: spacery były przez jakiś czas dla nas koszmarem, a nie przyjemnością... ideału nie ma, ale zawsze coś :) jestem zadowolona. zdjęć nie mam :oops: aparat mam ciągle rozładowany, ostatnio pstryknęłam fotke małemu jak zakopał sie koc i tylko głowe było widać, ale z telefonu i strasznie kiepska, wstyd pokazywać hehe ;) Quote
dysia-u Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 pewnie że trzeba czasem popłakać, łzy dusze oczyszczają ale tak dla pewności wszelkiej to 13 tego od samego rana sie uśmiecham a co?, może i szczęście też sie do mnie uśmiechnie wiecie że dziś sie uśmiechnęło?! poszłam po buty a kupiłam zajefajną kurtke no i buty a na dodatek wstąpiłam do dentysty bo mnie bolał ząb a tu się okazało że to dziąsło hurrraaa. Ale tego dentysty miało nie być bo sie spóżniłam a on BYŁ hurrraaaa no i co powiecie??!!! warto sie od rana uśmiechać??!! Quote
*Jot* Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Hej Ka :multi: Ja tam lubię piątek 13-tego....zawsze coś miłego mi się przytrafia. :D Quote
*Jot* Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='dysia-u']nooo :cool3::cool3: a dziś co???[/QUOTE] A dziś jest czwartek,tak normalnie...:roll: Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='*Jot*']A dziś jest czwartek,tak normalnie...:roll:[/QUOTE] Piatek kochana piatek..:stupid: :evil_lol: Kasia placz przynosi ukojenie tego zalu..wiec sie oczyscilas:glaszcze: i pewnie teraz juz jest lepiej.. Quote
Paulinka10 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cześć Kasiula,no czasem trzeba sobie popłakać;) Ale już nie płaczemy,fotki daj no jakieś!!! Quote
dysia-u Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='*Jot*']A dziś jest czwartek,tak normalnie...:roll:[/QUOTE] ta Jolka to niekumata sie zrobiła, no jak słowo daje ale to przez to ze ciągle jej na tym dogo nie ma i kto ją tam wie gdzie sie szlaja Quote
Pegaza Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='dysia-u']ta Jolka to niekumata sie zrobiła, no jak słowo daje ale to przez to ze ciągle jej na tym dogo nie ma i kto ją tam wie gdzie sie szlaja[/QUOTE] a ja tez teraz zajarzylam o co kaman Tobie..:roflt: Quote
kaaamila1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Hej Kasiulka! Ja również mam czasami takie dni, że chce mi się płakać. Śmieje się, że jesień jest taka przygnębiająca, że najlepiej to byłoby się zaszyć w domu pod kocem i wyjść z pod niego na wiosnę :P No cóż niestety trzeba żyć nadal i cieszyć się każdym nawet tym gorszym dniem :) Kuruj się i dodaj jakieś fotki nawet te słabej jakości .. Buziole :* Quote
Recommended Posts