Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Nie takiego niemam hihih,ale jeszcze lubie sobie sama do siebie "pogadać" na innych kierowców"..

haha to tak jak i ja i wierz mi nie chcialabys ze mna w tym momencie jechac jak ktos mi zajezdza droge lub wymusza itp..
raz jechalam za jednym i na skrzyzowaniu otwarlam szybe i go zje.. po czym babka z facetem ktora stala obok na pasie byla wystraszona ze to o nia chodzi hahah wnioskowalam po minie..a wczoraj jedna laske tez wkurzylam bo sie chciala wcisc na moj pas a ja ją nie przepuscilam... nie ma stoj tak jak i ja stalam..swinia jestem czasami bardzo:evil_lol:

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to obie jesteśmy groźne,może jak sie bedziemy umawiać do tej rajculi to pół godz różnicy se zrobimy...
ostatnio facet wyszedł na pasy ale po drugiej stronie więc ja spokojnie miałam czas żeby sobie przejechać a ten namnie chlebem zaczął wywijać,usłyszał kilka słów.A kiedyś babka stała na przejściu,ja miałam czerwone ale jakoś mi sie w głowie uroiło że ja jade a ona mi wyskoczyła na droge dostała opieprz jak niewiem,ona też stała i sie darła,pół drogi na nią przeklinalam aż w końcu wpadło mi do głowy że to ja miałam czerwone...

Posted

Paulinka10 napisał(a):
No Kasia nie krzycz na nas:eviltong:
A z drugiej strony ktoś musi zapełnić Jej galerie bo Kasia nam sie ostatnio obija...

no i dawno fotek nie bylo haha
co nie? :evil_lol:

Posted

Daria zgadłaś! poszłam na tefałenowkie talenty :evil_lol: ale tutaj nagadane :o ale dobrze, miło było sobie poczytać :loveu: a zdjęcia były i drugie to nie wiem kiedy będą :eviltong: coś tam pstrykłam przy kąpieli brudasowi, ale nie chce mi się wgrywać :eviltong: jutro na spacerze może coś nowego wpadnie do galerii, albo zostawie sobie na późniejsze dni hehe

a jeśli chodzi o pouczanie w jeździe samochodem to chyba goście tak mają, bo mój tato zawsze musi się wtrącić jak siedzi jako pasażer :shake: :D

Posted

Paulinka10 napisał(a):
No patrz Daria,Kasia mówi że były zdjecia...:hmmmm:
No ja też ci już dziś dam spokój,ale jeszcze tu wrócimy,co nie Daria:evil_lol:

A ja przegapiłam mam talent buu

Moglas sie zapytac co robie wtedy bym ci napisala ze patrze jednym okiem na MT hehe
no ba do jutra juz nie daleko;)

Posted

Daria to ja powinnam marudzić o fotki u Ciebie, bo dawno nie było :( :eviltong:

dla zainteresowanych informacja, na stronie 36 są świeżutkie zdjęcia z dzisiejszego spaceru ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Daria to ja powinnam marudzić o fotki u Ciebie, bo dawno nie było :( :eviltong:

dla zainteresowanych informacja, na stronie 36 są świeżutkie zdjęcia z dzisiejszego spaceru ;)

Cichaj bo uslysza:evil_lol:
i beda mi marudac..
cze niedzielne:)