Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam na 7 3 razy w tygodniu i plan mi się też nie podoba:roll: cały ten rok muszę chodzić do tej szkoły bo trafiłam tu przez swoją głupotę uczyć się nie chcialo :mad: ale od przyszłego bym się chciała przenieść do innej szkoły na kierunek który mi bardziej odpowiada;)

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinka10 napisał(a):
No i wreszcie Jazzik:multi:wcale nie jest tak źle,a nawet wydaje mi sie że fajnie mu tak z grzywą,może obetniesz go na krótko:razz:

nie kuś nie kuś hehe, może i bym chciała na krótko, ale to jeszcze nie ten czas ;) jak na razie długie włosy mi odpowiadają :) może za rok, a jak sie wkurze to i za miesiąc :evil_lol:

Posted

Maalwi napisał(a):
On tłusty, ? Fajowy jest ;)
A ja nie doczytałam, wystawiasz go?

tłusty, tłusty, jutro idzie do wanny ;) postaram się zrobić tą fotke włosów co chciałaś ;)
Jazzik nie wystawiany, bo to kundelek w typie :)

Posted

chrupcia napisał(a):
tłusty, tłusty, jutro idzie do wanny ;) postaram się zrobić tą fotke włosów co chciałaś ;)
Jazzik nie wystawiany, bo to kundelek w typie :)

To czekam na fotke :)
Ahaa, myślałam,ze rasowy zazwyczaj właściciele długowłosych nierasowych jorków nie kwapią się by zapuszczac i pielegnować włos , temu myślałam,ze wystawiasz :)

Posted

Maalwi napisał(a):
Ahaa, myślałam,ze rasowy zazwyczaj właściciele długowłosych nierasowych jorków nie kwapią się by zapuszczac i pielegnować włos , temu myślałam,ze wystawiasz :)

kupujac psa dlugowlosego to powinno sie dbac o wlos a nie scinac na krotko

Posted

Maalwi napisał(a):

no i fotki na razie nie będzie :( wysuszony, czysty, aparat wzięłam, a baterie wyładowane :angryy:
Jazziu nie jest z rodowodem niestety, ale już kompana do zabaw będzie miał Z ;) a włosy długie lubie to sobie ma :eviltong:
ania90 napisał(a):
kupujac psa dlugowlosego to powinno sie dbac o wlos a nie scinac na krotko

noo ja myślę że nie bierze się psa tylko ze względu na włos, a za charakter :lol:
Yorkomanka napisał(a):
nie powinno się pisać york przez j :eviltong:

a tam co za różnica i tak czyta się tak samo :eviltong:

Posted

no charakter tez wazny:)
decyzja musi byc dobrze przemyslana zeby potem psiak nie wyladowal w schronisku(w najlepszym przypadku)nie mowie ze na ulicy....
ale duzo ludzi kupuje psa bo sie im podoba , a jak sie juz znudzi albo koszt utrzymania przekroczy wymagania to sie go pozbywaja jak zabawke i to jest tragedia:(

Posted

Cześć :multi: :multi:
u nas wszystko ok, w tygodniu nie było czasu za bardzo za spacerki :( więc dzisiaj rano poszliśmy sobie nad San, woda płyciutko, pusty plac to Jazzinka i pomoczyła sie w wodzie i pobiegała za patykiem, powęszyła i mamy kilka fotek tak na szybko, bo nie wzięłam aparatu, a i wolałam Jazz'a wymęczyć :)

oczywiście nie chciał patrzyć w komórke więc zdjęcia jakie są takie są.. :roll:

nowa szkoła.. plan mam taki troche nie za fajny, bo wychodze z domu późno a przychodze o 16.. wolałabym mieć już te lekcje od 8, albo 7 i szybciej wrócić, by było więcej czasu.
Nauczycieli mam fajnych, klasa też, więc myślę że jakoś przetrwam te trzy lata :evil_lol:

Posted

No przecie co tam bedzie patrzec w komorke hehe jak tyle fajnych rzeczy do dookola..:)
Kasia ah te plany lekcji moja tez ma dlugo lekcje az mi psow szkoda bo kto mi je wyprowadzi..ehh

Posted

dysia-u napisał(a):
http://img834.imageshack.us/img834/9537/zdjcie0369r.jpg
lepiej pewnie nowego kupic niz starego doszorować hahahahahah

ania90 napisał(a):
psia blotna maseczka :evil_lol: zawsze w modzie

Dziewczyny ! przecież on jest mokry, a nie z błota :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
No przecie co tam bedzie patrzec w komorke hehe jak tyle fajnych rzeczy do dookola..:)
Kasia ah te plany lekcji moja tez ma dlugo lekcje az mi psow szkoda bo kto mi je wyprowadzi..ehh

no tak, ale dla forumowych ciotek mógłby choć raz ładnie zapozować :roll: :eviltong:
plan mam straszny... wracam o 16, potem trzeba zjeść coś, pouczyć się i już ciemno.. przez co właśnie pies najwięcej traci :roll: