Yorkomanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ja mam na 7 3 razy w tygodniu i plan mi się też nie podoba:roll: cały ten rok muszę chodzić do tej szkoły bo trafiłam tu przez swoją głupotę uczyć się nie chcialo :mad: ale od przyszłego bym się chciała przenieść do innej szkoły na kierunek który mi bardziej odpowiada;) Quote
Paulinka10 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 No i wreszcie Jazzik:multi:wcale nie jest tak źle,a nawet wydaje mi sie że fajnie mu tak z grzywą,może obetniesz go na krótko:razz: Quote
chrupcia Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Paulinka10 napisał(a):No i wreszcie Jazzik:multi:wcale nie jest tak źle,a nawet wydaje mi sie że fajnie mu tak z grzywą,może obetniesz go na krótko:razz: nie kuś nie kuś hehe, może i bym chciała na krótko, ale to jeszcze nie ten czas ;) jak na razie długie włosy mi odpowiadają :) może za rok, a jak sie wkurze to i za miesiąc :evil_lol: Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 On tłusty, ? Fajowy jest ;) A ja nie doczytałam, wystawiasz go? Quote
chrupcia Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Maalwi napisał(a):On tłusty, ? Fajowy jest ;) A ja nie doczytałam, wystawiasz go? tłusty, tłusty, jutro idzie do wanny ;) postaram się zrobić tą fotke włosów co chciałaś ;) Jazzik nie wystawiany, bo to kundelek w typie :) Quote
Maalwi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 chrupcia napisał(a):tłusty, tłusty, jutro idzie do wanny ;) postaram się zrobić tą fotke włosów co chciałaś ;) Jazzik nie wystawiany, bo to kundelek w typie :) To czekam na fotke :) Ahaa, myślałam,ze rasowy zazwyczaj właściciele długowłosych nierasowych jorków nie kwapią się by zapuszczac i pielegnować włos , temu myślałam,ze wystawiasz :) Quote
ania90 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Maalwi napisał(a):To czekam na fotke :) Ahaa, myślałam,ze rasowy zazwyczaj właściciele długowłosych nierasowych jorków nie kwapią się by zapuszczac i pielegnować włos , temu myślałam,ze wystawiasz :) kupujac psa dlugowlosego to powinno sie dbac o wlos a nie scinac na krotko Quote
Yorkomanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 nie powinno się pisać york przez j :eviltong: Quote
chrupcia Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Maalwi napisał(a):To czekam na fotke :) Ahaa, myślałam,ze rasowy zazwyczaj właściciele długowłosych nierasowych jorków nie kwapią się by zapuszczac i pielegnować włos , temu myślałam,ze wystawiasz :) no i fotki na razie nie będzie :( wysuszony, czysty, aparat wzięłam, a baterie wyładowane :angryy: Jazziu nie jest z rodowodem niestety, ale już kompana do zabaw będzie miał Z ;) a włosy długie lubie to sobie ma :eviltong: ania90 napisał(a):kupujac psa dlugowlosego to powinno sie dbac o wlos a nie scinac na krotko noo ja myślę że nie bierze się psa tylko ze względu na włos, a za charakter :lol: Yorkomanka napisał(a):nie powinno się pisać york przez j :eviltong: a tam co za różnica i tak czyta się tak samo :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 skoro nie ma różnicy to ja sobie będę pisać od teraz hiński gżywacz :D Quote
chrupcia Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Yorkomanka napisał(a):skoro nie ma różnicy to ja sobie będę pisać od teraz hiński gżywacz :D a prosze Cie bardzo, każdy robi jak mu się podoba. Quote
ania90 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no charakter tez wazny:) decyzja musi byc dobrze przemyslana zeby potem psiak nie wyladowal w schronisku(w najlepszym przypadku)nie mowie ze na ulicy.... ale duzo ludzi kupuje psa bo sie im podoba , a jak sie juz znudzi albo koszt utrzymania przekroczy wymagania to sie go pozbywaja jak zabawke i to jest tragedia:( Quote
Pegaza Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Cze Kasia :) a ja tam nie widze zeby on byl brudny i niepoczesany;) http://img9.imageshack.us/img9/2606/p1060405d.jpg super wyglada:loveu: Quote
dysia-u Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 cześc Kasia jak tam szkółka? moim chłopakom jakoś wcale nie chce sie chętnie chodzić, Quote
Yorkomanka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ula a komu się chce?;) ja przez te 3 dni już 2 razy zaspałam:angryy: ale na szczęście tylko tak że musiałam wszystko na biegu robić żeby zdążyć. Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzieńdobry :) przepraszam za mały spam ;) Zapraszam na ten wątek - może komuś spodoba się ten mały ... yorkosznaucer ;) http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-Dla-GORANA-do-13.09-godz.-13.00 Quote
kaaamila1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Hej Chrupcia!!! W końcu widzę Jazza! Kochana mordeczka :* Quote
chrupcia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Cześć :multi: :multi: u nas wszystko ok, w tygodniu nie było czasu za bardzo za spacerki :( więc dzisiaj rano poszliśmy sobie nad San, woda płyciutko, pusty plac to Jazzinka i pomoczyła sie w wodzie i pobiegała za patykiem, powęszyła i mamy kilka fotek tak na szybko, bo nie wzięłam aparatu, a i wolałam Jazz'a wymęczyć :) oczywiście nie chciał patrzyć w komórke więc zdjęcia jakie są takie są.. :roll: nowa szkoła.. plan mam taki troche nie za fajny, bo wychodze z domu późno a przychodze o 16.. wolałabym mieć już te lekcje od 8, albo 7 i szybciej wrócić, by było więcej czasu. Nauczycieli mam fajnych, klasa też, więc myślę że jakoś przetrwam te trzy lata :evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 http://img834.imageshack.us/img834/9537/zdjcie0369r.jpg lepiej pewnie nowego kupic niz starego doszorować hahahahahah Quote
ania90 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 psia blotna maseczka :evil_lol: zawsze w modzie Quote
Pegaza Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 No przecie co tam bedzie patrzec w komorke hehe jak tyle fajnych rzeczy do dookola..:) Kasia ah te plany lekcji moja tez ma dlugo lekcje az mi psow szkoda bo kto mi je wyprowadzi..ehh Quote
chrupcia Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 dysia-u napisał(a):http://img834.imageshack.us/img834/9537/zdjcie0369r.jpg lepiej pewnie nowego kupic niz starego doszorować hahahahahah ania90 napisał(a):psia blotna maseczka :evil_lol: zawsze w modzie Dziewczyny ! przecież on jest mokry, a nie z błota :evil_lol: Pegaza napisał(a):No przecie co tam bedzie patrzec w komorke hehe jak tyle fajnych rzeczy do dookola..:) Kasia ah te plany lekcji moja tez ma dlugo lekcje az mi psow szkoda bo kto mi je wyprowadzi..ehh no tak, ale dla forumowych ciotek mógłby choć raz ładnie zapozować :roll: :eviltong: plan mam straszny... wracam o 16, potem trzeba zjeść coś, pouczyć się i już ciemno.. przez co właśnie pies najwięcej traci :roll: Quote
kaaamila1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Hej! Jazz jaki odważny! Widzę na ostatnim zdjęciu, że kijka do zabawy sobie znalazł :P Pozdrawiam :* Quote
Recommended Posts