Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Dziewczyny :)
Asiu, ja jestem codziennie, ale się nie odzywam :eviltong: mam jakieś zdjęcia na telefonie, ale nie chce mi się oczywiście ich zgrać :evil_lol: dziś spacer nie był już tak spokojny :( niestety strzelają niekiedy petardami i mały się tylko ogląda w każdą strone przerażony, więc długo nie pochodziliśmy. Dziąsła już ma lepsze, nawet mu tak brzydko nie pachnie z mordy hehe, śniegu już nie ma w ogóle i takie błoto że Jazz po jednym wyjściu brązowy, w tygodniu musiałam mu umyć podwozie bo pod kołderkę by nie wszedł ;)

i mam doła lekkiego, chciałabym pomóc jednej bidzie, a nie mogę :( żadnego pola manewru..

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiesz ale jak jesteś a sie nie odzywasz to tak jakby Cie nie było :mad:Kasiu:eviltong:więc sie lepiej nie przyznawaj że jesteś codziennie...
Moje też upiprzone z 5 razy dziennie...
no przykre że chce sie pomóc a sie nie da,życie eh:(

Posted

Paulinka10 napisał(a):
No wiesz ale jak jesteś a sie nie odzywasz to tak jakby Cie nie było :mad:Kasiu:eviltong:więc sie lepiej nie przyznawaj że jesteś codziennie...
Moje też upiprzone z 5 razy dziennie...
no przykre że chce sie pomóc a sie nie da,życie eh:(

trzeba będzie pomyśleć nad kupnem maszynki, żeby tylko mi tak tego włosa szkoda nie było :( ;)

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Ciotki!! :multi:

przyszłam Wam powiedzieć że moje dzieciątko dzisiaj kończy DWA LATA!! :loveu:

kiedy to zleciało ? :niewiem: mam nadzieje że jeszcze wieeeele tych urodzinek razem przeżyjemy :)

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Ciotki!! :multi:

kiedy to zleciało ? :niewiem: mam nadzieje że jeszcze wieeeele tych urodzinek razem przeżyjemy :)
wpadłam z głaskami i życzeniami zdrówka
miałam klienta który skończył 13 lat i pan też sie dziwił kiedy to zleciało
jak sie kocha to czas jest nieistotny

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Ciotki!! :multi:

Kasia to ja tez wpadlam urodzinowo i duzo glaskow dla Jazza od dziewczyn :)
:new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

Dziękujemy za życzonka :)

i mam jedno zdjęcie, aparat załadowałam bo przyszły nam nowe obróżki i trzeba było zrobić zdjęcia oczywiście ;)

Jazzik dla cioteczek :grins:

Posted

[quote name='Yorkomanka']no i coś się kobieto pytała jak ja takiego kitka wychodowałam jak on ma nawet dłuższy;)?[/QUOTE]

to pozory Agata, był prawie świeżo po czesaniu i mu się trzymał, a te włosy przednie były trochę w gumce, więc oczy widać, a tak zawsze chodzi z grzywką na oczach :roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Ladna ta obrozka i kitka tez mi sie podoba:)

[quote name='Paulinka10']A ja bardzo spóźniona na urodziny ale życze Jazzikowi wszystkiego najlepszego!!!!
A obróżka mi też sie podoba:)fajne kolorki;)a chłopak śliczny:)

[quote name='*Jot*']Cześć Ka :multi:
Powtórzę za Darią,że obroża ładna. :)
Na Allegro kupowałaś ?

Dziękujemy za komplementy wszystkie :)

Jola, nie, zamawiałam tutaj na dogo :) w wątku obróżkowym można znaleźć więcej wzorków od tej Dziewczyny :) nick: Corse, polecam naprawdę, my mamy jeszcze taką w kropeczki