chrupcia Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 właśnie zdjęcia pozmniejszałam, przegrałam najpierw te z wystawy na której byłam :) więc wybrałam kilka najlepszych :) :loveu: :loveu: Quote
chrupcia Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dożyca :loveu: przepiękna, wielka, głowa miała taką jak Jazz jest cały :) jak tylko w przyszłości będę miała warunki na takiego duużego psa to na pewno się zjawi :loveu: ten whippet też był baardzo fajny :loveu: Quote
Yorkomanka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 a gdzie zdjęcia Jazza?:mad: ja bym nie mogła mieć doga:roll: za duże, za silne, za krótko żyją i za mało kudłate:lol: Quote
*Jot* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Cześć Ka !! Dołączam się do Agaty.Gdzie Jazz ??? :angryy: Zdjęcia śliczne i pieseczki też :loveu: No i poka ciuchy,które kupiłaś. :mad: Quote
Paulinka10 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Też mi sie dogi podobają ale czarne:loveu: Ale my chcemy Jazzika:mad::eviltong:;) Quote
pati3334 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ślicznie :) Ale chcemy Jazzika jak wyżej :) Quote
chrupcia Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 ania90 napisał(a):sliczne psiaczki :) Yorkomanka napisał(a):a gdzie zdjęcia Jazza?:mad: ja bym nie mogła mieć doga:roll: za duże, za silne, za krótko żyją i za mało kudłate:lol: *Jot* napisał(a):Cześć Ka !! Dołączam się do Agaty.Gdzie Jazz ??? :angryy: Zdjęcia śliczne i pieseczki też :loveu: No i poka ciuchy,które kupiłaś. :mad: Paulinka10 napisał(a):Też mi sie dogi podobają ale czarne:loveu: Ale my chcemy Jazzika:mad::eviltong:;) pati3334 napisał(a):Ślicznie :) Ale chcemy Jazzika jak wyżej :) Ojjj dziewczyny, ale protest :eviltong: Jazzik będzie, ale jak na razie mam rozładowane baterie od aparatu, a tylko tam są jakieś zdjęcia ;) Quote
Maalwi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Witamy! A jaka to była wystawka? super,że na fotkach 2 grzywki są i moje ukochane whippety :) Masz może fotki po kąpielowego Jazza żeby widac było długość włosa? Quote
chrupcia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Maalwi']Witamy! A jaka to była wystawka? super,że na fotkach 2 grzywki są i moje ukochane whippety :) Masz może fotki po kąpielowego Jazza żeby widac było długość włosa? Witamy ! :) [SIZE="1"]muszę się przyznać, że Waszą galerie w subskrycjach mam już od dawna :oops::eviltong: Wystawka nie Polska, byłam na niej w Anglii, nie było dużo psów. Grzywki były w kennelach przez co za dużo nie zobaczyłam, ale najważniejsze spotkałam i dotknełam łysola no i pp :loveu::loveu: mam jeszcze jakieś zdjęcia, ale jakość beznadziejna. włos Jazz'a? ostatnio skracany był jakieś 3tygodnie temu na brodzie, firanki zbytnio nie ruszałam, ale po kąpieli mogę zrobić fotke jeśli Cię interesuje :) Quote
Maalwi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Hihihi bardzo nam miło ;) Widać własnie,że nie polska wystawka bo nie poznałam tych grzywków :) Zrób fotke, zrób lubię patrzeć na długowłose stworzonka :) Quote
Pegaza Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dobrze sie zastanow;) http://i55.tinypic.com/2vlts9l.jpg male sa piekniejsze;) i mniej klopotliwe.. a wogole dawaj Jazza a mi nie mąc fotkami innych psow!! Quote
Yorkomanka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja chcę zobaczyć Jazza :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
chrupcia Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Maalwi']Hihihi bardzo nam miło ;) Widać własnie,że nie polska wystawka bo nie poznałam tych grzywków :) Zrób fotke, zrób lubię patrzeć na długowłose stworzonka :) On aż taki długowłosy nie jest :eviltong: kiedyś miał dłuższe włoski, ale ściełam mu bo po wizycie u fryzjera jak odrastały to każda warstwa miała inną długość. Więc ściełam mu trochę by podrównać i nie dość że rosną równo to i mu zgęstniały troszeczke :multi: brode i wąsy też miał długie jak zapuszczałam, a teraz chodzi taki obszarpaniec, ale może w roku szkolnym znów się za to wezmę :) [quote name='Pegaza']Dobrze sie zastanow;) male sa piekniejsze;) i mniej klopotliwe.. a wogole dawaj Jazza a mi nie mąc fotkami innych psow!! Cze Daria:) ojj do doga czy innego dużego psa to mi baardzo daleko, za minimum 15lat hehe jak nie więcej, więc spokojnie ;) jednak jakiegoś dużego psa bym chciała w przyszłości w domu z ogrodem hehe:eviltong: :loveu: przed dogiem planuje inną rase w szybszym czasie;) a Jazzika zdjęć nas komputerze nie mam :( musze znaleść baterie :roll: [quote name='Yorkomanka']Ja chcę zobaczyć Jazza :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ojj Agata Ty już mi tak nie płacz w końcu go zobaczysz :eviltong: zresztą ostatnio chodzi taki brudny... że nie ma co oglądać, kąpałam go w czwartek a wygląda strasznie :diabloti: [SIZE="2"]musiałam skasować zdjęcie w poście Dari i zmniejszyć emotki u Agaty.. nie chce mi wiadomość się zatwierdzić :roll: Quote
dysia-u Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 cześć Kasia mam fotki ,ale nikt tam nie zajrzy buuuuu wpadniesz???? Quote
Yorkomanka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 domagam się zdjęć Jazza bo jak nie to... to będę tak płakać że może łez ci zaleje galerie:cool3::diabloti: :shake::sadCyber::look3::nerwy::-(:bigcry::placz::cry: Quote
Paulinka10 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A tu nadal fotek brak:mad:ja mam focha:eviltong: Quote
chrupcia Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Już mi tutaj nie płakać :eviltong: mam kilka fotek :) brudny, tłusty, poczochrany Jazzik :loveu: Quote
dysia-u Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://img694.imageshack.us/img694/3595/p1060408z.jpg ale apetyczna fotka hihi Quote
Yorkomanka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 :sweetCyb::smilecol: nie ważne że brudny (chociaż na brudnego nie wygląda) ważne że jest:multi: i nawet już się da kitkę zrobić:cool3: Quote
Yorkomanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Hej Kasiu;) ile masz jutro lekcji? ja mam 8 :-( i do tego na 7 :placz: Quote
chrupcia Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Yorkomanka napisał(a):Hej Kasiu;) ile masz jutro lekcji? ja mam 8 :-( i do tego na 7 :placz: Ja na 7 w ogóle nie mam.. :roll: chociaż bym wolała, bo bym szybciej do domu wróciła :roll: jutro na 8.00, a lekcji mam 7. i plan lekcji mi się nie podoba jak i za bardzo nauczyciele:roll: może się przepisze do innej klasy jak mi się uda. Quote
Recommended Posts