Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dożyca :loveu: przepiękna, wielka, głowa miała taką jak Jazz jest cały :) jak tylko w przyszłości będę miała warunki na takiego duużego psa to na pewno się zjawi :loveu:

ten whippet też był baardzo fajny :loveu:

Posted

ania90 napisał(a):
sliczne psiaczki

:)
Yorkomanka napisał(a):
a gdzie zdjęcia Jazza?:mad: ja bym nie mogła mieć doga:roll: za duże, za silne, za krótko żyją i za mało kudłate:lol:

*Jot* napisał(a):
Cześć Ka !!
Dołączam się do Agaty.Gdzie Jazz ??? :angryy:

Zdjęcia śliczne i pieseczki też :loveu:

No i poka ciuchy,które kupiłaś. :mad:

Paulinka10 napisał(a):
Też mi sie dogi podobają ale czarne:loveu:

Ale my chcemy Jazzika:mad::eviltong:;)

pati3334 napisał(a):
Ślicznie :) Ale chcemy Jazzika jak wyżej :)

Ojjj dziewczyny, ale protest :eviltong: Jazzik będzie, ale jak na razie mam rozładowane baterie od aparatu, a tylko tam są jakieś zdjęcia ;)

Posted

Witamy! A jaka to była wystawka? super,że na fotkach 2 grzywki są i moje ukochane whippety :)
Masz może fotki po kąpielowego Jazza żeby widac było długość włosa?

Posted

[quote name='Maalwi']Witamy! A jaka to była wystawka? super,że na fotkach 2 grzywki są i moje ukochane whippety :)
Masz może fotki po kąpielowego Jazza żeby widac było długość włosa?
Witamy ! :) [SIZE="1"]muszę się przyznać, że Waszą galerie w subskrycjach mam już od dawna :oops::eviltong:
Wystawka nie Polska, byłam na niej w Anglii, nie było dużo psów.
Grzywki były w kennelach przez co za dużo nie zobaczyłam, ale najważniejsze spotkałam i dotknełam łysola no i pp :loveu::loveu: mam jeszcze jakieś zdjęcia, ale jakość beznadziejna.
włos Jazz'a? ostatnio skracany był jakieś 3tygodnie temu na brodzie, firanki zbytnio nie ruszałam, ale po kąpieli mogę zrobić fotke jeśli Cię interesuje :)

Posted

Hihihi bardzo nam miło ;)
Widać własnie,że nie polska wystawka bo nie poznałam tych grzywków :)
Zrób fotke, zrób lubię patrzeć na długowłose stworzonka :)

Posted

[quote name='Maalwi']Hihihi bardzo nam miło ;)
Widać własnie,że nie polska wystawka bo nie poznałam tych grzywków :)
Zrób fotke, zrób lubię patrzeć na długowłose stworzonka :)
On aż taki długowłosy nie jest :eviltong: kiedyś miał dłuższe włoski, ale ściełam mu bo po wizycie u fryzjera jak odrastały to każda warstwa miała inną długość. Więc ściełam mu trochę by podrównać i nie dość że rosną równo to i mu zgęstniały troszeczke :multi: brode i wąsy też miał długie jak zapuszczałam, a teraz chodzi taki obszarpaniec, ale może w roku szkolnym znów się za to wezmę :)
[quote name='Pegaza']Dobrze sie zastanow;)

male sa piekniejsze;)
i mniej klopotliwe..
a wogole dawaj Jazza a mi nie mąc fotkami innych psow!!
Cze Daria:) ojj do doga czy innego dużego psa to mi baardzo daleko, za minimum 15lat hehe jak nie więcej, więc spokojnie ;) jednak jakiegoś dużego psa bym chciała w przyszłości w domu z ogrodem hehe:eviltong: :loveu: przed dogiem planuje inną rase w szybszym czasie;)
a Jazzika zdjęć nas komputerze nie mam :( musze znaleść baterie :roll:
[quote name='Yorkomanka']Ja chcę zobaczyć Jazza :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
ojj Agata Ty już mi tak nie płacz w końcu go zobaczysz :eviltong: zresztą ostatnio chodzi taki brudny... że nie ma co oglądać, kąpałam go w czwartek a wygląda strasznie :diabloti:

[SIZE="2"]musiałam skasować zdjęcie w poście Dari i zmniejszyć emotki u Agaty.. nie chce mi wiadomość się zatwierdzić :roll:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Hej Kasiu;)
ile masz jutro lekcji? ja mam 8 :-( i do tego na 7 :placz:

Ja na 7 w ogóle nie mam.. :roll: chociaż bym wolała, bo bym szybciej do domu wróciła :roll:
jutro na 8.00, a lekcji mam 7. i plan lekcji mi się nie podoba jak i za bardzo nauczyciele:roll: może się przepisze do innej klasy jak mi się uda.