Kalva Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 [quote name='feliksik']ja z prośbą się pojawiam o zaglądnięcie na bazarek dla Paluszka porąconego, połamanego i z chorobą Perthesa - mało osób zagląda, a kończy się jutro: http://www.dogomania.pl/threads/2093...0#post17076150 super bazarek dla kochanego Paluszka, trzeba mu pomóc! Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kalva szacun dla Ciebie ogromny:) Batuś jeszcze bryknie w maratonie i w y g r a!!!!!:) A ja skromnie, ale choć dyszkę podeślę. Mocno Was ściskam i z podziwem podglądam jak z połączenia determinacji psiej i serducha, o pojemności 2400, ludzkiego wolniutko wychodzi SZCZĘŚCIE:) Tylko poproszę namiary gdzie kasiorrrę luchnąć:) Quote
azalia Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jak się cieszę,że Batuś kochany zgina i prostuje nadgarstek i paluszki słabszej łapki,wierzę że chłopczyk nam wyzdrowieje i jeszcze biegać będzie. Quote
Marycha35 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Pewnie, że wyzdrowieje i będzie brykał:) Jeszcze filmik obejrzymy, nawypisujemy, że rewelacja, że ryczymy, że pięknie jest. Zobaczycie, będzie happy koniec tej smutno zaczynającej się historii Naszego Nietoperka ;):) Na pohybel jednej babie bez serca!!! "Kto zostawił na pastwę losu brata mniejszego sam zostanie pozostawiony, a we śnie usłyszy płacz żałosny!" Spokojnej nocy zatem nie życzymy.... Quote
Jasza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Babie na pohybel = podpisuję się pod tym obiema rękami. A Batmankowi - dzień dobry!! Nowy dzień - i kolejne malutkie postepy przed nim! Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 to jeżeli mój materac wam odpowiada - jest prostokątny - to czekam na adres na PW do wysyłki Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Marysiu, Jaszo i azalio dzięki za dobre życzenia, bardzo się przydadzą! Batuś jest słabiutki bo ma kłopoty z jedzeniem wątroba tragiczna - potrzebuje karmy wątrobowej:((((( wyniki watrobowe koszmarne, potem przeskanuję, po zdjęciu sterydu powinno się poprawić, ale bez wątrobowej karmy nie damy rady:/ Za to Batmanek ładnie ćwiczy, a w niedzielę mamy wielki dzień - pierwsza profesjonalna rehabilitacja Batusia, wstępnie wiem, że będą ,masaże i ćwiczenia, także w wodzie! Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 feliksik napisał(a):to jeżeli mój materac wam odpowiada - jest prostokątny - to czekam na adres na PW do wysyłki Cioteczko, już wysyłam pw! Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 aha, wysyłam też pw do Marysi, dzięki Kochana, dla Batmanka każda złotówka jest bardzo cenna, a tym bardziej 10, nie ma czegoś takiego jak skromna kwota, bo płynie prosto z serca czyli ma moc uzdrawiającą ;) Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Ulvhedinn pisałaś o jakichś tabletkach z drożdżami, czy to się jakoś nazywa? Bo jak pytałam w aptece to były tylko takie na trądzik... a Batmanek jest piękny i trądziku już nie ma:D Quote
feliksik Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kalva, masz skrzynkę już zapchaną, więc napiszę tutaj, że bardzo się cieszę, że się przyda materac i będę obserwować postępy Batmanka, bo pewnie wskazówki na rehabilitację materacykową przydadzą się kolejnemu niestety Quote
mmd Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dzisiaj poszła kasa od Kundelków do Batmanka. Kalva, jak dojdzie, potwierdź tu na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!?p=17082088#post17082088 Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 MMD dziękujemy Cioteczko, dziś dotarły pieniążki od Kundelkowej Skarbonki dla Batusia, już im napisałam na wątku! A za chwilę więcej o Batmanku, teraz lecimy na spacer Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='feliksik']Kalva, masz skrzynkę już zapchaną, więc napiszę tutaj, że bardzo się cieszę, że się przyda materac i będę obserwować postępy Batmanka, bo pewnie wskazówki na rehabilitację materacykową przydadzą się kolejnemu niestety dziękuję ślicznie Cioteczko! A wszystkie wskazówki zapamiętam i przekażę dalej - oby jak najmniej psiaków potrzebowało! Może i materacyk się jeszcze komuś przysłuży! Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 i jeszcze podniosę Batmanka, żeby Cioteczki zaglądały! Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kalvo kochana doszły namiary:) Poproszę jeszcze adres, mój bank tego wymaga, a skrzynię masz zapchaną, to fakt;) Batuś trzymaj się,zdrowiej, wątróbko batusiowa zwłaszcza!!! Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 oj z tą wątróbką:( na razie 2 razy dziennie Hepatil i 2 razy Esseliv oraz niestety karma wątrobowa jest potrzebna! Ale ma apetycik maluszek Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 a skrzynkę odtykam, zaraz będę zdjęcia wrzucać Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 azalia napisał(a):Witam Batmanka kochanego! Batmanek wita Cioteczkę radośnie, czuje się tu trochę samotny Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Nic to, zbieramy kasiorrę dalej:) Wątróbkę wyleczymy! Foty, huraaa:) Quote
Kalva Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 przez te leki zdarza mu się niestety czasem nie zdążyć siusiu - znaczy prosi o wyjście to natychmiast trzeba lecieć, ale też dużo pije, co jest spowodowane przez te wszystkie lekarstwa, a ja piorę i piorę, próbuje mu załatwić podkłady, okazuje się także, że powinien jeść mięso z królika:/ Quote
Marycha35 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kalva napisał(a):przez te leki zdarza mu się niestety czasem nie zdążyć siusiu - znaczy prosi o wyjście to natychmiast trzeba lecieć, ale też dużo pije, co jest spowodowane przez te wszystkie lekarstwa, a ja piorę i piorę, próbuje mu załatwić podkłady, okazuje się także, że powinien jeść mięso z królika:/ Auć, z królika! No jak trzeba...Roześlę wątek jeszcze. Kochana jesteś, taka pomoc wymaga dużego nakładu sił, to pewne! Quote
Kalva Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 azalia napisał(a):Zdrowiej Batmanku kochany,zdrowiej. racja Azalio - Batmanku słuchaj Cioteczki! Quote
Recommended Posts