BUDRYSEK Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 zaznacza...przeczytam wieczorem trzymam kciuki za Chlopaczka! Quote
mmd Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kalva, masz zapchaną skrzynkę. Potrzebny mi nr konta do wpłaty i gotowość potwierdzenia dojścia tejże. Kundelkowa Skarbonka standardowo daje kwotę 200, ja poproszę o 250. Quote
Kalva Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 feliksik napisał(a):zapisuję i sprawdzę czy mam materac, bo kiedyś był witamy:) dziękujemy! Quote
Kalva Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 BUDRYSEK napisał(a):zaznacza...przeczytam wieczorem trzymam kciuki za Chlopaczka! Witamy Cioteczko:) Quote
Kalva Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Cioteczki Batmanek dostał już kilka wpłat ze swojego wydarzenia na fb, jesteśmy praktycznie w połowie spłacania długu, zostaje reszta no i dalsze leczenie, ale teraz już na pewno się uda skoro tyle kochanych Cioteczek ratuje Batmanka! Dziękuję, ze jesteście! Batmanek musi jeść karmę Hepatic, niestety okazuje się, że zęby są tak tragiczne, że krwawią w przypadku suchej karmy:-( Lekarz mówi, żeby pomyśleć o puszkach, a jak będzie na tyle silny trzeba zębiska wyczyścić, tylko ja nie wiem kiedy on będzie na to gotów, a z jedzeniem problem, bo krew się leje:shocked!: Quote
Kalva Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 mmd napisał(a):Kalva, masz zapchaną skrzynkę. Potrzebny mi nr konta do wpłaty i gotowość potwierdzenia dojścia tejże. Kundelkowa Skarbonka standardowo daje kwotę 200, ja poproszę o 250. Cioteczko już czyszczę skrzynię, zaraz też idę robić ćwiczonka z Batmankiem, wieczorem powstawiam rozliczenia i dogo i fb, dziękuję Ci bardzo, ale nie wiem czy możemy nadwerężać Kundelkową, tyle bid:( skoro dają standardowo to może nie męczyć? Nigdy nie korzystałam z takiej pomocy, więc ocenę pozostawiam Tobie Quote
_ogonek_ Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kalva, przeczytałam więc wróciłam. Ja mogę zrobić takie proste wirtualne cegiełki na bazarek lub allegro. Quote
mmd Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kalva napisał(a):Cioteczko już czyszczę skrzynię, zaraz też idę robić ćwiczonka z Batmankiem, wieczorem powstawiam rozliczenia i dogo i fb, dziękuję Ci bardzo, ale nie wiem czy możemy nadwerężać Kundelkową, tyle bid:( skoro dają standardowo to może nie męczyć? Nigdy nie korzystałam z takiej pomocy, więc ocenę pozostawiam Tobie Poprosiłam o 250, bo jestem tam deklarowiczką, a zbyt często nie chodzę tam po prośbie. To jest wyjątkowa sytuacja, psiak właściwie nagle "wynikł" i nie ma czasu. Poza tym on będzie wciąż potrzebował na leki, na karmę i z powodu wieku pewnie jeszcze na sporo różnych rzeczy. Jeśli zostaną jakieś nadwyżki to najlepiej oddać Kundelkom do skarbonki. Od siebie dołożę jeszcze 50. Quote
Awit Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dostałam zaproszenie, nie mam żadnego doświadczenia z psami po udarze, ale to pewnie podobnie jak z ludźmi. Podstawą jest chyba rehabilitacja, a wiadomo jaka przyczyna udaru?? Nie wspomogę finansowo, nie mam a jeszcze potrzebuję deklaracji na zabranie psa ze wsi, co był uwiązany w lesie i się uwolnił i w każdej chwili mogą mi kazać go zabrać z podwórka... Quote
mrs.ka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 podziwiam Kalva i trzymam kciuki żeby rehabilitacja dała efekty ,na wiecej mnie nie stać ,sama mam w domu 10 psów i kosmiczne długi Quote
AlfaLS Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kalva koniecznie napisz do pani TERESY BORCZ. Ona ma fantastyczne doświadczenie z wyciągania psiaków ze stanów, które większości z nas wydawały się nie do wyjścia. Ona je też sama rehabilituje - więc tu też na pewno służyłaby konkretnymi radami. tak samo z jedzeniem - ona dokładnie podpowie co z czym podawać. To cud kobieta o fantastycznym sercu. Batmanku, będzie dobrze - jesteś w dobrych rękach :lol:. Quote
Marycha35 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Pozdrawiam Goldenka i dołączam się do opinii dotyczącej Kalvy:) Brawo, brawo!!! Batman Forever:):):) I pięknie dziękuję za zaproszenie, posepię na uczelni może jeszcze jakowyś grosz wpadnie. Trzymajcie się i walczcie. Piesku miałeś szczęście w nieszczęściu:) A byłej właścicielce współczuję, straciła Prawdziwego Przyjaciela! Wstyd!!! Zostawić w potrzebie kogoś bliskiego. Honor w strzępach. Zero twarzy. Quote
Kalva Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Witaj Goldenku, gdyby nie Wy Cioteczki chyba bym się zapłakała, ale wierzę, że się uda, cudowna Isadora7 właśnie dzwoniła, Batmanek będzie miał najprawdziwszą rehabilitację:multi::loveu: Witam serdecznie przybyłe Cioteczki! Późnym wieczorkiem poodpisuję wszystkim, teraz wpłaty, które doszły: Bjuta - 75 zł mmd - 50 zł wpłaty z fb, fakturki, zdjęcia właśnie się skanują, a ja lecę dokończyć pracę na jutro i później się odezwę Batmanek dziś jest ożywiony i nawet usiłował się bawić bardzo delikatnie i po swojemu, Cioteczki od razu poczuł Wasze wsparcie duchowe! Quote
feliksik Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 cioteczki - mam materac, a jak on ma ćwiczyć na nim - to taki materac do pływania. on chyba się przedziurawi od pazurków Quote
mmd Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 feliksik napisał(a):cioteczki - mam materac, a jak on ma ćwiczyć na nim - to taki materac do pływania. on chyba się przedziurawi od pazurków Wiesz co - może on ma jakoś na pleckach na nim być. Super, że Isadora zorganizowała rehabilitację :) A z karmą może trzeba tak jak szczeniakom się robi. Zalej mu ciepłą wodą albo chudym rosołkiem i jak namoknie, będzie dawało się zjeść. Quote
Marycha35 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Hi, może do wanny i popływa sobie kochany bidulec, odpocznie trochę:) Dziewczyny jesteście wspaniałe!!! Bałam się tego wątku, że będą łez strumienie, a tu?! Idzie supero, wieści co jedna lepsza:) Huraa:) Psinku trzymaj się i zdrowiej Gałganku! Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Kalva']Witaj Cioteczko:) ;) tak, Batman jest w Wawie, dziękuję za zainteresowanie, nie wiem czy mogę tu napisać która to lecznica, ale chyba tak? Bo i tak faktury będę wklejać, to lecznica, która ma dwa punkty - Puławska 509 i Wila-Vet, pierwsze podejrzenie to był kręgosłup i Batman najpierw trafił do dra Bissennika, okazało się, że kręgosłup wykluczony, ale natychmiast zrobili badania krwi i dopiero po tym dali cięższe leki, w obu miejscach lekarze bardzo się starają, leczenie przynosi efekty, a jakie masz zdanie o nich? Leczyłaś już kogoś u nich??? U dr. Bissenika była leczona Fruzia z mojego hoteliku. Oto jej watek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/176611-Fruzia-ma-domek-ma-cudowny-domek-!!-D%C5%82ug-sp%C5%82acony-!!-Dzi%C4%99kujemy-!!! Myślę, że więcej na temat doktora i leczenia może powiedzieć esperanza, która była za Fruźkę odpowiedzialna. Może strzel jej pw i wypytaj...;) Quote
Isadora7 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kalva ten dziwny numer który dzwonił (na 501) do Ciebie to w sprawie rehabilitacji. Uzgodniłam ze może Ty spróbuj w dogodnej dla siebie chwili zadzwonić. Podam tez na priva jakbyś skasowała. Quote
Olena84 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Opiekowałąm sie Luckiem, ktory jezdzil na wozku, nie wiem czy bedzie taki wozek potrzebny w przyszlosci? Quote
Jasza Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ale się dzieje u Batmank! Brawo Kalva! Może Ulvhedin podpowie co nieco.... Quote
dusje Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kalva, dziekuje za zaproszenie.Nie ma doswiadczenia z takim przypadkiem,nie umiem nic doradzic,ale nie z takich sytuacji psiaki sie wykaraskaly i sa zdrowe.Zycze Batmankowi powrotu do zdrowia i znalezienia domku :lol: Jestem oblozona deklaracjami wiec na razie nie moge pomoc :-( W lipcu wykroje pare zlotych i przesle Batmankowi :lol: Quote
Kalva Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Awit napisał(a):Dostałam zaproszenie, nie mam żadnego doświadczenia z psami po udarze, ale to pewnie podobnie jak z ludźmi. Podstawą jest chyba rehabilitacja, a wiadomo jaka przyczyna udaru?? Nie wspomogę finansowo, nie mam a jeszcze potrzebuję deklaracji na zabranie psa ze wsi, co był uwiązany w lesie i się uwolnił i w każdej chwili mogą mi kazać go zabrać z podwórka... trzymam kciuki za psiaczka, żeby był bezpieczny, dziękujemy, ze wpadłaś, podnoszenie też się przyda ;) Quote
Kalva Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 mrs.ka napisał(a):podziwiam Kalva i trzymam kciuki żeby rehabilitacja dała efekty ,na wiecej mnie nie stać ,sama mam w domu 10 psów i kosmiczne długi i kciuki bardzo potrzebne! Batmanek dzielnie ćwiczy! Quote
Recommended Posts