Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Nasze wyniki z 2xCAC-Kowno/LT, 3-4.09.2011 r. 03.09.2011 sędzia:Renata PETKEVICIENE/LT PSY (zgłoszono11 basenji) Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAC, BOS. SUKI ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.,1, Best Puppy, BIS PUPPY4!!!! NADRA Ameba - ? LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2 LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI- dosk.1, Best Weteran, BIS Weteran3!!! Grupa hodowlana: 1 miejsce LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI 04.09.2011 (zgłoszono 12 basenji) sędzia: Tamara SARMONT/BLR I wersja - Leś Jancik/CZ II wersja - Kornelija Butrimova/LT III wersja - Tamara Sarmont/BLR PSY Kanibaru FROMAJE FRAIS - dosk.1, CAC, BOS SUKI ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI - v.p.1, Best Puppy, BIS PUPPY2!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG2!!!! LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, nowy Champion Litwy!!!! FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Veteran, BIS VETERAN2!!!! Wystawa częściowo na hali,częściowo na dworze - dobrze, że pogoda dopisała. Ogólnie I i II dnia zgłoszono po ok. 600 psów. Katalog - jak to na Litwie - płatny 10 LTL = 3 Euros. Na całą wystawę 3 TOITOI - mało. Bez papieru, bez mozliwości umycia rąk... Nie było ujęcia z wodą dla psów... Trawa - trochę zbyt dawno ścięta i juz sporo podrosła. Dodatkowo trawa ścinana była na mokro, bo na kazdym ringu były ogromne ślady (a co za tym idzie) bruzdy po kołach traktora... Tragedia podczas biegania... W moim przypadku, sędzia na II dzień był 2 razy zmieniany: w I wersji - Leoś Jancik/CZ; II wersja - Kornelija Butrymova/LT, a w ostatecznej wersji - Tamara Sarmont/BLR. Dla pocieszenia, wystawa miała b.bogatego sponsora - firmę ProPlan. To był główny i jedyny sponsor tej wystawy. Dla zwycięzców BOS - torby reklamowe, próbki karmy,, BOB - pucharki, Best Veteran - sznureczki ręcznie dziergane;), CAC - rozetki. Natomiast na ringu głównym - hohoho, zatrzęsienie nagród. A najciekawsze było to, że miejsc lokatowych było5!!!!! super sprawa, bo wtedy więcej osób ma szansę na pudło:) Metalowe pojemniki na karmę, worki karmy 20 kg, worki z karmą 3 kg, kubki porcelanowe, kubki termiczne, torbe reklamowe,pucharki, rozety.... eh, dla naszego busa - wystawa udana:) Niech się chwalą ci, co pojechali, bo trochę nas tam było:) Pzdr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Setery Irl. PSY kl.mł. SEAN MANEY WOLSWED kl.o REMINGTON WOLLMMAR ATTRACTION kl.ch NEIVEN AMOR'S ARROW SUKI kl.mł. SAOIRSE MANEY WOLSWED Drugiego dnia - stawka taka sama:) Pzdr. Quote
Darianna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 To może i my :) Skromniej niż Asiaczki, ale daliśmy radę :) No i nam też w drugi dzień sędziego podmienili, ale to nam nie zaszkodziło :) Mój Brando: „KAUNAS AUTUMN‘11“ CAC (Litwa) sędzia: A.Babianskiene (LT) klasa championów: Neiven Amor's Arrow - dosk, I, CAC, Zwycięzca, BOB .... BOG II !!!!!! „LKMS TROPHY‘11“ CAC Kowno(Litwa) sędzia: R. Petkeviciene (LT) klasa championów Neiven Amor's Arrow - dosk, I, CAC, Zwycięzca, BOB !!! (nie zostali na finały) Otwieramy championat Litwy :) na zdjęcia z wystawy dopiero czekamy :) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Jeszcze raz gratulacje dla Brando:) No i dla narisowej, że go tak pieknie pokazała... Brawo Ewa, brawo Brando! pzdr. Quote
Agonia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Asiaczku można prosic o stawke amstaffów? Quote
Genia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ja tez sie pochwalę: Mója malenka Terier tybetanski Khyi-MI BUNTI LAMLEH w klasie otwartej 3.09 - CAC,BOB sedzia Yuza Beradze Gruzja i BOG 5 ! 4.09 sedzina Galina Pozniakova Białorus -CAC,BOB i BOG 3 !!!! Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Genia napisał(a):Ja tez sie pochwalę: Mója malenka Terier tybetanski Khyi-MI BUNTI LAMLEH w klasie otwartej 3.09 - CAC,BOB sedzia Yuza Beradze Gruzja i BOG 5 ! 4.09 sedzina Galina Pozniakova Białorus -CAC,BOB i BOG 3 !!!! Widziałam i gratuluję:) Dzisiaj postaramsię powysyłac zdjęcia. pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Agonia napisał(a):Asiaczku można prosic o stawke amstaffów? Sobota, 3.9.2011 PSY kl.o IMPERIAL GURU REDPEARL IN GINGER suki KL.PUPPY demetra rojaus vejas KL.MŁ. amulet from past angelo siela bona gaga zanavykas bullet ziabas kl.o BALTIK SURPRISE AISHA EDEL WEISS PROKIONAS NEMI LONG STEP KL.CH BAJER STAFF FRAJDA Niedziela, 4.9.2011 PSY kl. mł. BOSAS GAGA ZANAVYKAS KL.O imperial guru red pearl in ginger suki kl. puppy DEMETRA ROJAUS VEJAS KL.MŁ. amulet from past angelo siela bona gaga zanavykas kl.o BALTIK SURPRISE AISHA EDEL WEISS PROKIONAS NEMI LONG STEP KL.CH BAJER STAFF FRAJDA Pzdr. Quote
Genia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dzieki Asiaczku i bardzo proszę o zdjecia ! Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Genia napisał(a):Dzieki Asiaczku i bardzo proszę o zdjecia ! Juz wysłane:) pzdr. Quote
narisowa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 dzięki Asiaczku za fotki :) Daria mi przesłała. GRATKI dla Twoich basiaczków!!! Quote
Asiaczek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Nie ma sprawy:) Gratulacje równiez dla Was! Pzdr. Quote
Recommended Posts