Asiaczek Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [FONT=Arial]Kto chętny...?[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]LITHUANIAN CYNOLOGICAL AMATEUR UNION [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]National Dog shows (CAC)[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]03 09 2011 [/FONT][FONT=Arial]„KAUNAS AUTUMN‘11“[/FONT] [FONT=Arial]04 09 2011[/FONT][FONT=Arial] „LKMS TROPHY‘11“[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Show place is adjusted [FONT=Arial]Experts:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]03 09 2011 „KAUNAS AUTUMN‘11“[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]04 09 2011 „LKMS TROPHY‘11“[/FONT] [FONT=Arial]I FCIgr[/FONT] [FONT=Arial]Valentin Fiodorov (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]II FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Svetlana Postarnakova (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Valentin Fiodorov (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]Renata Petkevičienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]III FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Galina Pozdniakova (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]Valentin Fiodorov (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]IV FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]Galina Pozdniakova (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial] V FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Renata Petkevičienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Leoš Jančik (Czech)[/FONT] [FONT=Arial]VI FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Renata Petkevičienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]Leoš Jančik (Czech)[/FONT] [FONT=Arial]VII FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Audronė Babianskienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Leoš Jančik (Czech)[/FONT] [FONT=Arial]VIII FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Audronė Babianskienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Jūratė Sinkevičienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Leoš Jančik (Czech)[/FONT] [FONT=Arial]IX FCI gr[/FONT] [FONT=Arial] Leoš Jančik (Czech)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]Beruta Simėnienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Galina Pozdniakova (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]X FCI gr[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]Galina Pozdniakova (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]O gr[/FONT] [FONT=Arial]Valentin Fiodorov (Belarus)[/FONT] [FONT=Arial]Yuza Beradze (Georgia)[/FONT] [FONT=Arial]Junior handling[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Audronė Babianskienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Beruta Simėnienė (Lithuania)[/FONT] [FONT=Arial]Event organizer reserves the right, where necessary, amend the Judges[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]ENTRY FEES[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Till 20.06.2011[/FONT] [FONT=Arial]Till 20.07.2011[/FONT] [FONT=Arial]Till 15.08.2011[/FONT] [FONT=Arial]Till 22.08.2011[/FONT] [FONT=Arial]First dog [/FONT][FONT=Arial]One show[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Two shows[/FONT] [FONT=Arial]30 Eur[/FONT] [FONT=Arial]50 Eur[/FONT] [FONT=Arial]35 Eur[/FONT] [FONT=Arial]60 Eur[/FONT] [FONT=Arial]40 Eur[/FONT] [FONT=Arial]70 Eur[/FONT] [FONT=Arial]45 Eur[/FONT] [FONT=Arial]80 Eur[/FONT] [FONT=Arial]Additional dogs [/FONT][FONT=Arial]One show[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Two shows[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]27 Eur[/FONT] [FONT=Arial]45 Eur[/FONT] [FONT=Arial]32 Eur[/FONT] [FONT=Arial]55 Eur[/FONT] [FONT=Arial]37 Eur[/FONT] [FONT=Arial]65 Eur[/FONT] [FONT=Arial]42 Eur[/FONT] [FONT=Arial]75 Eur[/FONT] [FONT=Arial]Baby,puppy and [/FONT][FONT=Arial]One show[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]veterans [/FONT][FONT=Arial]Two shows[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]15 Eur[/FONT] [FONT=Arial]25 Eur[/FONT] [FONT=Arial]17 Eur[/FONT] [FONT=Arial]30 Eur[/FONT] [FONT=Arial] 20 Eur[/FONT] [FONT=Arial]35 Eur[/FONT] [FONT=Arial]23 Eur[/FONT] [FONT=Arial]40 Eur[/FONT] [FONT=Arial]Competitions [/FONT][FONT=Arial]One show[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] Two shows[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]15 Eur[/FONT] [FONT=Arial]25 Eur[/FONT] [FONT=Arial]15 Eur[/FONT] [FONT=Arial]25 Eur[/FONT] [FONT=Arial]15 Eur[/FONT] [FONT=Arial]25 Eur[/FONT] [FONT=Arial]15Eur[/FONT] [FONT=Arial]25 Eur[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Advertisments in cataloque (page) -20 Eur[/FONT] [FONT=Arial]Lietuvos Kinologų Mėgėjų Sąjunga , Įmonės kodas 190724997[/FONT] [FONT=Arial]Raudondvario pl. 101, LT- 47178 Kaunas. [/FONT] [FONT=Arial]Tel. +370 699 56561, +370 699 10726, tel/fax (37) 206758[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]E-mail : lkms.show@gmail.com[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Bank account No. LT63 7300 0100 8998 6113 ( Iban code)[/FONT] [FONT=Arial]SWEDBANK SWIFT code : HABALT22[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Hotels : [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]“Sandija” Jonavos str. 45, 44131 Kaunas[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] http://www.eurobookings.com/kaunas-hotels-lt/sandija.html?label=ggehen-bh176233_hotel%20sandija&gclid=COadzb245qMCFYYK3godp0koAQ[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]„Europa Royale“ Tel. +370 620 26946, adress Miško 11, Kaunas[/FONT] [FONT=Arial] http://www.booking.com/hotel/lt/europa-royale-kaunas.en.html?aid=311984;label=europa-royale-kaunas-Rj687qvdBTHL5bLRyz0DSQS4200704893;ws=&gclid=CNTw8bXjhZ4CFREgZwodt2r-qQ[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]E-mail and registration for dogs in the absence of confirmation of receipt of registration - contact tel. +370 699 10726, +370 613 73357[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Information : www.lkms-kinologija.lt , www.kinologija.lt [/FONT] [FONT=Arial] Pzdr.[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Naprawdę nikt się nie wybiera...? Pzdr. Quote
narisowa Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Asiaczek napisał(a):Naprawdę nikt się nie wybiera...? Pzdr. no dobra, przyznaję się :evil_lol: wybieramy się z czekoladowym :p Quote
Asiaczek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 O, to już dobrze. Może nie będę jedyną Polką w spisie wystawców;) Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie na obie wystawy :) więc my też będziemy :) Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja dzisiaj wysłałam zgłoszenie na obie wystawy :) więc my też będziemy :) Bierzesz i grzywkę i chłopaka? Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Bierzesz i grzywkę i chłopaka? Pzdr. Honey jedzie na bank, bo jest zgłoszony :evil_lol: Laila mogłaby jechać towarzysko, ale zależy jak będę pracować i na jaki transport się zdecydujemy - z kimś się zabrać, czy swoim samochodem. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Jasne. Z tego wynika, że spotkamy się przy ringu:) Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Asiaczek napisał(a):Jasne. Z tego wynika, że spotkamy się przy ringu:) Super :):) Quote
Asiaczek Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Dzisiaj raniutko dostałam potwierdzenie przyjęcia moich basków na obie wystawy. Potwierdzenie dotyczylo tez psów zgłaszanych przez mnie. No to teraz tylko jeszcze hotel i możemy jechać. Jak znam zycie, czas do pierwszych dni wrzesnia szybciutko miną:) pzdr. Quote
jamnicze Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To ja się ujawnię, że jeden z tych zgłoszonych przez Asiaczka, to moja Sajdunia :) (oczywiście asiaczkowa ;)) Quote
Asiaczek Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 No, proszę, jamnicze się ujawniła:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Nadal mamy miejscówki w busie do Kowna... Wyjazd z W-wy... Pzdr. Quote
madmax Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A macie namiar na jakis sprawdzony nocleg, gdzie przyjmują z psami? Zastanawiam się, czy rzutem na taśmę nie zgłosić na te wystawy:p, więc szukam najpierw noclegu. Jeśli zdecyduję się jechać to miałabym też miejsce w samochodzie: trasa Bydgoszcz, Grudziądz, Olsztyn, Giżycko, Suwałki. Quote
Genia Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ja zgłosiłam e-mailem i nie mam potwierdzenia . Jak zgłaszaliscie swoje psy ? Quote
Asiaczek Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='Genia']Ja zgłosiłam e-mailem i nie mam potwierdzenia . Jak zgłaszaliscie swoje psy ? Genia - wysłałam Ci PW w/s noclegu. Pzdr. Quote
Darianna Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czy Kowno ogłasza gdzieś stawkę, chociaż ilościową? Quote
Asiaczek Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Darianna napisał(a):Czy Kowno ogłasza gdzieś stawkę, chociaż ilościową? Tak, ogłasza ilościówkę i liste wystawców. Tak +/- w poniedziałek wystawowego tygodnia. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Wczoraj z ciekawości zerknełam na strone litewską i.... okazało się, że w międzyczasie Odddiał w Kownie przedłużył zgłoszenia do wczoraj;) Ale numer, pewnie mieli mało zgłoszeń... Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A my wycofaliśmy zgłoszenie i jednak nie jedziemy... będziemy w Radomiu na to konto. Życzę powodzenia i miłej zabawy :) Quote
gorwin Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A my jedziemy. :) Wystawiam psa w Championach 3-go, a 4-go jedziemy do Radomia. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Mimo wszystko trochę nas tam będzie:) Pzdr. Quote
Genia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Odpisali mi ,ze wszystkie informacje dot. spisu wystawców itp. podadzą dzisiaj po południu na str. www.konologija.lt Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Genia']Odpisali mi ,ze wszystkie informacje dot. spisu wystawców itp. podadzą dzisiaj po południu na str. www.konologija.ltPoprawny link: www.kinologija.lt Sorki, musiałam poprawić, bo ludkowie mogliby się denerwować, że nie ma takiej strony...:) BTW - dzięki za info. Ja dzisiaj rano sprawdzałam, ale jeszcze było pusto... pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Podaję link do info o wystawie: godz. oceny, nr ringów, stawka ilościowa, spis wystawców itp... http://www.kinologija.lt/?page_id=660&lan=ltu Pzdr. Quote
Recommended Posts