Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam chciałam wam przedstawiać moją mała gromadkę potfforków Hexe zwaną Lalką, Rudego małego terroryste i Blekiego kota powsinogę :lol:.

To zaczynam

Hexa 6 letnia asta pręguska została przywieziona przez mojego męża od znajomego który nie był w stanie opiekować się psem gdy ją przywiózł miała 10 miesięcy i gryzła wszystko jak leci facet u którego była trzymał ją w domu po 12 godzin w kagańcu.... tragedia:angryy:. Jesteśmy jej trzecimi właścicielami pierwszy właściciel gdy miała okolo 6-9miesięcy brał ją na pole wypuszczał z auta i zmuszał do biegania za samochodem...Teraz Hexa jest w domu u nas jest kochana przez wszystkich domowników codziennie gdy mój teściu je śniadanie ona zaczyna szczekać żeby wypuścić ją z pokoju naszego bo wie że tata ma dla niej jedzonko... ładnie chodzi na smyczy i uwielbia dzieci. Co do psów hmmm wybiera sobie towarzystwo :lol: toleruje Rudego a z kotem jest oswajana cały czas ale jest to bardzo trudne...I tak cały nasz dom tętni życiem zwierzaków :lol::loveu:

Te spojrzenie mówi samo za siebie....:lol:

A tu na spacerku w Lasku Arkońskim.

A Tak się wyleguje przed domem jak słoneczko świeci :eviltong:

Hihi a tu Lalka została pomalowana farbą bo niestety pistolet do malowania zwariował i pomalował wszystko i wszystkich :evil_lol:

Posted

Nie ma jak to lenistwo hihi sniadanie do ''łóżka'' :-P

Ahh jak ona uwielbia spacery i ogromne patyki :-P

Następnym razem więcej zdjęć Hexy ''Lalki''

Rudy domowy terrorysta czyli małe wredne :shake: ale kochane jak wszystkie psiaki

Uwielbia wylegiwać się na parapecie :lol:

Niestety więcej zdjęć nie posiadam ponieważ zrobienie zdjęcia Rudemu graniczy z cudem a nie chciałam zostać pogryziona :evil_lol:
Rudy to 14letni kundelek....

I na koniec zdjęcie Blekusia :-P

Narazie to tyle zdjęć moich pociech :lol:

A tak po za tym to Witam wszystkich !!! Postaram się w miarę swoich możliwości pomagać np szukając DT i nie tylko. Pozdrawiam Wszystkich i życzę Miłego Dania :lol:

• 1 month later...
Posted

Pańciu co masz w kieszeni no daj:evil_lol:

Za saczka zrobie wszytko :diabloti:

Chyba nawiedzli kogoś kosmici :D

Dumna jak paw ze niby umie chodzi po kładce :evil_lol: