BUDRYSEK Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 jest chetna Pani na adopcje Teddusia :) zobaczymy co z tego wyjdzie? Quote
Cantadorra Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ja również trzymam kciuki, żeby to był ten dom.... Quote
danavas Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 BUDRYSEK napisał(a):jest chetna Pani na adopcje Teddusia :) zobaczymy co z tego wyjdzie? o jeju jeju....proszę proszę.....domku bądź tym wymarzonym co się w Tedinku na zabój zakocha..... Quote
Sarunia-Niunia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Budrysku! Jakie wspaniałe wiadomości! Ależ byłoby cudnie, gdyby po tym wszystkim, co Go spotkało Teddunio znalazłby teraz domek i ludzi, którzy Go pokochają!!! Trzymam mocno kciuki!!! Quote
monika083 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 zrobilam aktualizacje finansow, prosze sprawdzic czy czegos nie pokrecilam,na koncie zostalo 605 zl, wystarczy do polowy pazdziernika , takze oby ten domek sie znalazl:) Quote
__Lara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kurcze weszłam i już miałam nadzieję :( Quote
Sarunia-Niunia Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A taką miałam nadzieję.... Szkoda.... Teduniu! Będzie dobrze! Jeszcze zaznasz miłości od człowieka! Quote
danavas Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Pani zrezygnowalal :( o rany...skąd się biura takie panie..... Quote
feliksik Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ale porażka, czytam, czytam z wielką już nadzieją a tu taka wieść, ach.. Quote
BUDRYSEK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 kurka nie mam kiedy podjechac zrobic foty :( poprosze jutro Monike o mmsy chociaz Monika083 jak stoimy z finansami? chyba kasa sie konczy? :( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jejku, jak strasznie dawno mnie tu nie było:shake:... Przepraszam Teduniu:loveu:! Ale cieszę się bardzo z nowych, dobrych wieści:multi::multi::multi:... Quote
monika083 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 byloby cudownie, DT bezplatny ,tak? z kasa krucho..wieczorem wszystko zaktualizuje, ale po przelaniu za wrzesien zostalo ok 300 zl Quote
BUDRYSEK Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Teddy zostaje u Moniki...w zamian za karme i ewentualne leczenie Teddy zadomowil sie juz u Niej na calego, przytyl, niestety minimum 2 razy w nocy musi wychodzic na siku ustalilam z Monika , ze pieniadze za pazdziernik zostana przekazane na jedzonko, Teddy je tylko gotowane i puszki ze wzgledu na zabki Quote
Sarunia-Niunia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 To i ja przytulę Teddunia do serducha:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 I ja tu zaglądam, czy Teddy ma aktualne ogłoszenia? Quote
zuzlikowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Zdjęcia z wizyty u Teddiego... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Sarunia-Niunia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ależ Teddy jest ślicznym chłopakiem!!! I jaki uśmiechnięty!!! Quote
zuzlikowa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts