Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę nas Tadzik postraszył, ale dziś o 6 rano budził Daniela i wyrywał się na dwór, nawet sam się podniósł z legowiska i nie trzeba mu było pomagać.U nas dziś prawie letnia pogoda, więc mam nadzieję,że Teddi porządnie weźmie się do życia:)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

atena21 napisał(a):
Trochę nas Tadzik postraszył, ale dziś o 6 rano budził Daniela i wyrywał się na dwór, nawet sam się podniósł z legowiska i nie trzeba mu było pomagać.U nas dziś prawie letnia pogoda, więc mam nadzieję,że Teddi porządnie weźmie się do życia:)

"Lubie to"! ":)

Posted

Lolalola napisał(a):
nie strasz juz chlopinko;)
..................
gdzie sie podzialy wszystkie ciotki?...............

Ja jestem. Tylko tworzę bazarki w tym jeden dla Teddego :))

Posted

Na stawy lepiej dawać ludzkie suplementy. Są dużo tańsze. Np. Arthroblock forte zawiera 7 składników, dostał nagrodę. Wczoraj zamawiałam mojej mamie. 60 kapsułek na allegro rozpiętość ceny od 27- 54 zł.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Na stawy lepiej dawać ludzkie suplementy. Są dużo tańsze. Np. Arthroblock forte zawiera 7 składników, dostał nagrodę. Wczoraj zamawiałam mojej mamie. 60 kapsułek na allegro rozpiętość ceny od 27- 54 zł.

wieczorem sprawdze ten lek, zapytam ile jeszcze zostalo Mu tego leku na stawy i mozna kupic jakis inny

zaraz jedziemy na kontrole....trzymajcie kciuki!

Posted

Teddiemu powoli kończy się karma, starczy do piątku - czy zamawiamy znowu puszki w Animalia.pl?
Dziś posłałam mu suchej karmy do spróbowania - jeśli zje, możnaby było rozglądnąć się za suchym pokarmem.

Posted

atena21 napisał(a):
Teddiemu powoli kończy się karma, starczy do piątku - czy zamawiamy znowu puszki w Animalia.pl?
Dziś posłałam mu suchej karmy do spróbowania - jeśli zje, możnaby było rozglądnąć się za suchym pokarmem.

Pewnie czekam na informację :))i zamawiam :)

Posted

Teddy czuje sie dobrze :)
dostał wczoraj jeszcze karsivan i w pon kontrola
widac, ze jest poprawa i ze czuje sie w nowym m-cu bardzo dobrze :)
gospodarzy z kocim kumplem na całego :)

Posted

Teddy zchrupał suchy pokarm, więc może rozejrzymy się powoli za suchym pokarmem dla seniorów.
Puszki można zamówić i podawać na przemian z mokrą karmą wymieszaną z ryżem (ryż funduje dom tymczasowy:).Raz w tygodniu posyłam mu sparzone kurze łapki, a jak zrobi się ciepło to przyjedzie do mnie na kąpiel:)
Cieszę się,że psisko nam wydobrzało, zresztą mając takiego opiekuna jak Budrysek, nie mogło być inaczej:)

Posted

Jak Bambu tak wyładniał po tej karmie to ja zamawiam od razu dla mojego Bunia:)
A tak na poważne - znajomi polecali mi kiedyś tą karmę, podają ją zwilżoną wodą lub sosem starszemu onkowi. Jakosciowo jest lepsza od Pedigree natomiast cena jest dość przystępna.

Posted

[quote name='atena21']Jak Bambu tak wyładniał po tej karmie to ja zamawiam od razu dla mojego Bunia:)
A tak na poważne - znajomi polecali mi kiedyś tą karmę, podają ją zwilżoną wodą lub sosem starszemu onkowi. Jakosciowo jest lepsza od Pedigree natomiast cena jest dość przystępna.
Bambu robi wrażenie co ?:D
Myślę że można spróbować,
Bardzo proszę o podrzucanie bazarku dla Śnieżka i Teddego:
http://www.dogomania.pl/threads/224886-Na-Budryskowe-psiaki-Teddego-i-%C5%9Anie%C5%BCka-ubrania-kosmetyki-puzzle-do-28.03

:)

Posted

[quote name='Annaa4']xxxxxxxxxxxxxxx

ZMIANA SKARBNIKA OD 01.02.2012 NA ANNAA4
W SPRAWIE NUMERU KONTA PROSZĘ WYSYŁAĆ PW LUB INFORMOWAĆ NA WĄTKU.

Luty 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu lutym :
10zł- stokrotka.af
wpłynęło 01.02.
80zł- kikka
wpłynęło 02.02
20zł- maja602
wpłynęło 03.02
50zł-
Ania J z Zywca na transport
15zł- dara9 wpłynęło 06.02
100zł- zachary wpłynęło 06.02
5zł- Justyna Dz. z Łomży wpłynęło 13.02
30zł- bazarek dla Teddego http://www.dogomania.pl/threads/222027-koniec-rozlicamy-Tediego!!-blagamy-o-pomoc-kochani!-bazarus-od30.01-8.02godz22.00 wpłynęło 13.02
30zł- Marta K. z Tomaszowa wpłynęło 15.02
50zł- od Darii wpłynęło 16.02
200zł- Od grupy podaj łapę i Ani J
30zł- Lolalola wpłynęło 20.02.
30zł- Marta K. z Tomaszowa wpłynęło 21.02
60zł - Anna Maria B. z Niemiec wpłynęło 24.02
deklaracje stałe(luty) :
20zł- Ania J wpłynęło 06.02
20zł- zachary wpłynęło 06.02
20zł- wadercia wpłynęło 06.02
20zł- renatka_s wpłynęło 21.02.
dług w lecznicy - 201,40 zł post 823 http://www.dogomania.pl/threads/2008...-karmę/page42 uregulowany przez osoby wspierające Budryska w tym przez Bakusiową

- 63zł-20.02.0212 Zakupione leki - pokryte z wpłaty na Teddego + 13zł dołożonych przez Budryska

deklaracje stałe(marzec) :
20zł- renatka_s wpłynęło 21.02.

STAN KONTA na 22.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 660ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 100ZŁ RAZEM 760ZŁ
[SIZE=3]-68,28
25.02 zakupione jedzenie dla Teddego rachunek str. 27 post 670

STAN KONTA na 27.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 591,72ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 100ZŁ RAZEM 691,72ZŁ

[SIZE=2]+268zł z bazarku
(rozliczenie z dnia 29.02)
http://www.dogomania.pl/threads/2223...iJuli-do-15.02
+25zł z bazarku([SIZE=2]rozliczenie z dnia 29.02) http://www.dogomania.pl/threads/222848-koniec-rozliczamy!-Tediego-zapraszamy-sercem-od11.02-16.02godz22.00
STAN KONTA na 29.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 884,72ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 100ZŁ RAZEM 984,72ZŁ

Marzec 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu marcu :
20zł- Marta K. z Tomaszowa wpłynęło 08.03
deklaracje stałe(marzec) :
40zł- Ania J wpłynęło 05.03 deklaracja za marzec i kwiecień.
20zł- zachary wpłynęło 08.03

STAN KONTA na 29.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 884,72ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 140ZŁ RAZEM 1024,72ZŁ

[SIZE=2]-129,75
zamówienie karmy (puszki miesięczne wyżywienie Teddego)na miesiąc marzec

STAN KONTA na 08.03. +WPŁATY JEDNORAZOWE 904,72ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 160ZŁ RAZEM 934,97ZŁ
[SIZE=2]-86,50zł zamówienie karmy (puszki 400g firmy Animonda 10 sztuk)
-
80zł
karma sucha Josera solido 15kg
STAN KONTA na 27.03. +WPŁATY JEDNORAZOWE 904,72ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 160ZŁ RAZEM 768,47ZŁ

tak wygląda to na teraz, bardzo proszę o podanie kosztów leczenia Teddego.

Posted

Karma mokra dotarła wczoraj.
Do salda trzeba dodać 150 zł z bazarku za niemowlęce ciuszki - wieczorem zrobię przelew.
Teddy po wizytach u weterynarza wziął się do życia, jest znacznie lepiej.

Posted

atena21 napisał(a):
Karma mokra dotarła wczoraj.
Do salda trzeba dodać 150 zł z bazarku za niemowlęce ciuszki - wieczorem zrobię przelew.
Teddy po wizytach u weterynarza wziął się do życia, jest znacznie lepiej.

poproszę jeszcze link żebym mogła potwierdzić i wrzucić do rozliczenia :)