Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BUDRYSEK']mozemy zaczac od Animondy a potem zobaczymy jak bedzie z kasa?[/QUOTE]

Ja jestem za, dzisiaj jeszcze zamówię :)) i wyśle pw jak już wyślą.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']podejrzewam,ze nie bedzie chetnych :(

jutro trzeba zamowic karme,decydujemy sie animonde?
trzeba przeliczyc tez ile puszek dziennie bedzie musial zjesc?
i jak to wyjdzie cenowo?[/QUOTE]

Ja się zgłaszam do zrobienia bazarku hyhy :)

Posted (edited)

Karma zamówiona :

ProduktCenaIlość
(gotowe/potrzeba)Wartość+Animonda Brocconis Dog kurczak 1240g8.655/543.25+Animonda Brocconis Dog wołowina 1240g8.6510/1086.5Wartość zamówionych produktów:129.75 Koszt dostawy:10.00 Łączna wartość:139.75

Koszty dostawy pokryje sama a więc z konta Teddego jutro zabiorę 129,75.

Miesięcznie będzie ok 260zł + leki 60zł i wet jak będzie potrzeba. Jeśli będziemy mieć 80zł deklaracji to miesięcznie 240zł na jedzenie do uzbierania mamy.
Jutro jak znajdę chwile to wkleję nowy banerek bo mam :))

Edited by Annaa4
Posted

Joleczka ma raka złosliwego rowniez potrzebuje pomocy

http://www.dogomania.pl/threads/2069......czy-zdąży-!-(
na fb Pani zaproponowala swoje rekodziela dla Joleczki, gdyby ktos byl chetny prosze o kontakt

http://www.facebook.com/events/28641...5033563614293/

https://picasaweb.google.com/108599733215233740732

Barbara Świerczxewska https://picasaweb.google.com/108599733215233740732 to link do mojej galerii, jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt na e-mail basias1966@tlen.pl "Dla Joleczki z nowotworem"

Posted

atena21 napisał(a):
Karma jest już u Teddiego.

super, a ja omyłkowo podałam kurierowi do Państwa numer a zapomniałam że ja też dla innego psa jedzenie zamawiałam ;) Dobrze że tutaj weszłam i już napisałam do kuriera.Przepraszam :)

Posted

Podziękowania należą się cioteczce atenie - śliczne ciuszki podarowała, obfociła i będzie się męczyć z wysyłką ( oby ;) ). Tak robić bazarek to dla mnie sama przyjemność :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Maruda66 bardzo dziękujemy :)

w lecznicy mamy jeszcze dług :
Teddy 156,4

Witam wcześniej było 200zł ktoś wpłacał na zadłużenie ??:)
To co możemy zapłacimy z kasy Teddego ??

Posted

Annaa4 napisał(a):
super, a ja omyłkowo podałam kurierowi do Państwa numer a zapomniałam że ja też dla innego psa jedzenie zamawiałam ;) Dobrze że tutaj weszłam i już napisałam do kuriera.Przepraszam :)

Kurier spisał się wzorowo, karma doszła bez problemu:) Teddy już zjadł pierwszą puszkę, a i zajada suchy pokarm dla kotów, Felek grzecznie odchodzi, ale Puśka się stroszy i doskakuje. Spróbuję mu podać suchego pokarmu, może powoli się przekona.

Posted

[quote name='Annaa4']Witam wcześniej było 200zł ktoś wpłacał na zadłużenie ??:)
To co możemy zapłacimy z kasy Teddego ??

ludzie wpłacaja na ogolny dług i widocznie zostało juz odjete

dzisiaj dług uregulowała bakusiowa :) :loveu::loveu::loveu: która jest naszym Aniołkiem ;)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']ludzie wpłacaja na ogolny dług i widocznie zostało juz odjete

dzisiaj dług uregulowała bakusiowa :) :loveu::loveu::loveu: która jest naszym Aniołkiem ;)

To super :))
Odejmę tylko za karmę :)

Posted

Myślę,że Teddi już się zadomowił, martwią mnie jednak jego słabe łapki. Są lepsze i gorsze dni, czasem potrafi przejść przez próg bez problemu, a czasem łapy odmawiają posłuszeństwa i trzeba pomóc mu wstać. Ale Tadzik nie poddaje się, drepta po domu i po ogrodzie, szczeka tylko jak chce wejść do środka lub wyjść na zewnątrz.
Jutro jadę do Teddiego, więc napiszę coś więcej.

Posted

atena21 napisał(a):
Myślę,że Teddi już się zadomowił, martwią mnie jednak jego słabe łapki. Są lepsze i gorsze dni, czasem potrafi przejść przez próg bez problemu, a czasem łapy odmawiają posłuszeństwa i trzeba pomóc mu wstać. Ale Tadzik nie poddaje się, drepta po domu i po ogrodzie, szczeka tylko jak chce wejść do środka lub wyjść na zewnątrz.
Jutro jadę do Teddiego, więc napiszę coś więcej.

Zastanawiam się, czy nie trzeba by już wspomagać lekami łapek Teddy'ego?
Przy tej zmianie pogody i moja Zuzia każdego dnia inaczej się czuje... ale ona jest na trocoxilu. Może ten lek jeszcze nie dla Teddy'ego, ale może trzeba pomysleć o podobnym, choć słabszym?