Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Budryskowa- Tys jest cudem przecie:multi:cudownyyyyy cudowny Tedunio:loveu:a jaki spokojniusi z malentasami serdunkami :loveu:jakie one wszystkie cudne serdunka:bye::iloveyou:jak cudnie razem sobie ida , az sie poryczalam z radosci i do roboty dzis polecece z wielkim usmiechem :multi:

Posted

Jestem na zproszenie _Lary, biedny psiaczek, niewiele mogę pomóc ale deklaruję 20 zł stałej, mam sporo stałych deklaracji. Poproszę o numer konta najlepiej dzisiaj bo od jutra do poniedziałku mnie nie będzie.

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
no i to jest jedna wielka porazka dla mnie :(
z chęcia zostawiłabym go u siebie ale to nie możliwe :(
ale nie jestem w stanie nic innego mu zaoferowac w chwili obecnej :(
chyba, ze stanie sie cud!

Porażką można nazwać to gdyby pies był na ulicy albo gdzieś gdzie groziło by mu niebezpieczeństwo. Wiadomo kojec to nie to samo co łóżku w domu ale czy będzie mu gorzej ?? Przecież jedzie do sprawdzonej osoby :)) Będzie miał towarzystwo. Budrysku robisz wszystko co możesz dla niego za to ci dziękuje :))

renatka_s napisał(a):
Jestem na zproszenie _Lary, biedny psiaczek, niewiele mogę pomóc ale deklaruję 20 zł stałej, mam sporo stałych deklaracji. Poproszę o numer konta najlepiej dzisiaj bo od jutra do poniedziałku mnie nie będzie.

Bardzo dziękuje pw już wysłałam :))

Właśnie też się zapytam, o ten transport zorgaznizowany będzie teraz czy jeszcze czekamy ?:)

Posted

dostalam info od znajomej , ktora ma mojego Bunia, ze Jej mąż ma firmę koło Bielska i Teddy moglby tam trafic na dt
jest tam pracownia i dom...Teddy mialby ogrzewany pokoj i mieszkałby z koteczka Pusia
mieszka tam tez pracownik, ktory opiekowalby sie Teddym po pracy
w zamian trzeba byloby kupowac jedzonko i zabezpieczyc ewentualne leczenie
Teddy posikuje...i to ostatnio coraz wiecej...moze kastracja by pomogła? wyniki krwi ma bdb

co o tym myslicie?

pojade sprawdzic jak to tam wszystko wyglada i jeszcze raz wszytsko przedyskutowac
wstepnie umowilam sie z Zuzia , ze jak sie uda to jutro zawiozlabym Teddyego do hoteliku ale moze zgodzi sie zaczekac jeszcze kilka dni, zeby sprawdzic dt, zobaczyc jak Teddy zaaklimatyzowalby sie tam?

gdyby sie udalo to mialabym go tylko 30 km od siebie :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dostalam info od znajomej , ktora ma mojego Bunia, ze Jej mąż ma firmę koło Bielska i Teddy moglby tam trafic na dt
jest tam pracownia i dom...Teddy mialby ogrzewany pokoj i mieszkałby z koteczka Pusia
mieszka tam tez pracownik, ktory opiekowalby sie Teddym po pracy
w zamian trzeba byloby kupowac jedzonko i zabezpieczyc ewentualne leczenie
Teddy posikuje...i to ostatnio coraz wiecej...moze kastracja by pomogła? wyniki krwi ma bdb

co o tym myslicie?

pojade sprawdzic jak to tam wszystko wyglada i jeszcze raz wszytsko przedyskutowac
wstepnie umowilam sie z Zuzia , ze jak sie uda to jutro zawiozlabym Teddyego do hoteliku ale moze zgodzi sie zaczekac jeszcze kilka dni, zeby sprawdzic dt, zobaczyc jak Teddy zaaklimatyzowalby sie tam?

gdyby sie udalo to mialabym go tylko 30 km od siebie :)

Myślę, że dwa argumenty przeważają:
Miałby blisko do Budrysek
Miałby swojego kota :)

Posted

Nooo, to jest zdecydowanie do rozważenia. Sprawdź tę ofertę Budrysku. :-) Może to właśnie to, czego chciałabyś dla Teddzia (forma DT).
Kastracja... Czy tak radzą weci (a propos posikiwania)? Trudno mi się odnieść, stąd dopytuję.
Jutro zadzwonię do swojego weta, zasięgnę języka. Dowiem się czegoś do rzeczy, dam znać.

Posted

Świetny plan gdyby faktycznie było ok to czemu nie. Będziemy mu kupować dobrej jakości karmę, a nadwyżki trzymać na opiekę weterynaryjną. Trzymam kciuki aby wypaliło:)
Tylko czy to posikiwanie nie było by problemem dla nich ?

Posted

Annaa4 napisał(a):
xxxxxxxxxxxxxxx

ZMIANA SKARBNIKA OD 01.02.2012 NA ANNAA4
W SPRAWIE NUMERU KONTA PROSZĘ WYSYŁAĆ PW LUB INFORMOWAĆ NA WĄTKU.

Luty 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu lutym :
10zł- stokrotka.af
wpłynęło 01.02.
80zł- kikka
wpłynęło 02.02
20zł- maja602
wpłynęło 03.02
50zł-
Ania J z Zywca na transport
15zł- dara9 wpłynęło 06.02
100zł- zachary wpłynęło 06.02
5zł- Justyna Dz. z Łomży wpłynęło 13.02
30zł- bazarek dla Teddego http://www.dogomania.pl/threads/222027-koniec-rozlicamy-Tediego!!-blagamy-o-pomoc-kochani!-bazarus-od30.01-8.02godz22.00 wpłynęło 13.02
30zł- Marta K. z Tomaszowa wpłynęło 15.02
50zł- od Darii wpłynęło 16.02
200zł- Od grupy podaj łapę i Ani J
deklaracje stałe(luty) :
20zł- Ania J wpłynęło 06.02
20zł- zachary wpłynęło 06.02
20zł- wadercia wpłynęło 06.02

dług w lecznicy - 201,40 zł post 823 http://www.dogomania.pl/threads/2008...-karmę/page42

STAN KONTA na 13.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 590ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 60ZŁ RAZEM 550ZŁ

Kolejne wpłaty :)))

Posted

PILNE - ANDRYCHÓW kolo Wadowic dostałam telefon od męża, który jest w trasie, że w centrum miasta (główna droga na wysokości domu kultury) biega zagubiony psiak, po drodze, miedzy samochodami, które na szczęście jadą powoli przez korki. Psiak śliczny, kudłaty, kolorowy średniej wielkości - mamy kogoś z Andrychowa żeby mógł tam zobaczyć?

Posted

Lolalola napisał(a):
o matulu ,ale sie dzieje:)
trzymam kciuki za potencjalny ,przyszly dt...:)

Aniu przeprazam,czy mojej wplaty nie ma dalej?....nie widze sie:(

Zobaczyłam jeszcze raz i nic nie mam wpisałaś swój nick w tytule ??

Posted

Annaa4 napisał(a):
Zobaczyłam jeszcze raz i nic nie mam wpisałaś swój nick w tytule ??

tak wpisalam,ale chyba juz wiem czemu jeszcze nie doszlo...poczta to mama wysylala,a taki przelew sie wlecze...:(

Posted

Lolalola napisał(a):
tak wpisalam,ale chyba juz wiem czemu jeszcze nie doszlo...poczta to mama wysylala,a taki przelew sie wlecze...:(

A to możliwe kilka osób wysłało mi przekaz pocztowy to trwa to około tygodnia.

Posted

Teddy został dzisiaj na próbę w dt...jezeli nic z tego nie wyjdzie pojedzie do Zuzi

wieczorem rozmawiałąm z Anetą i było wszystko ok :)
wszystko go tam interesuje, chodzi, wącha...zaznaczył teren ;) i ciągle zwiedza a terenu ma tam sporo
z koteczką Pusią jest ok :)
więcej info jutro bo dzisiaj juz padam