Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 BUDRYSEK napisał(a):kurna nie mozemy uzbierac na hotel, na transport...kiepsko widze dalsze zycie Tadeuszka :( ja mam wszedzie mega długi, nie dam rady sama utrzymac go w hotelu :( o matulu..........podaj Budrysku swoje konto na pw prosze.......chyba zwariowalam,bo bankrutuje juz przez psy na dogo,ale przeciez nie mozemy nie wesprzec Tadeuszka.....wplace choc 30 zl w tym tygodniu i pomysle nad stala..... Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Lolaola bardzo dziękuję :) zaraz wysyłam pw Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Normalnie królewicz na łożu szczęścia... a obok, widzę, jakaś malizna. :-) Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 bajeczne foty;) prince Teddy ....a obok faktycznie lezy,malutkie cosik;) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='Lolalola']bajeczne foty;) prince Teddy ....a obok faktycznie lezy,malutkie cosik;) to sa 2 małe Gadziory....pilnie szukaja dt/ds bo ja juz na dzieciaki jestem za stara! a dla rownowagi mamy jeszcze cos takiego maluskiego ;) Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 nie noooo;)co za brygada lozeczkowa;)sie zyje:) Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Budrysek, Ty się przyznaj... ;-), co im zapodajesz, że są takie uroczo "zaległe" łóżkowo. :-) Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 majqa napisał(a):Budrysek, Ty się przyznaj... ;-), co im zapodajesz, że są takie uroczo "zaległe" łóżkowo. :-) bo to sa leniuchy!!!!! pojedza, polaza za mna krok w krok...nic nie mozna zrobic....a potem nadchodzi najwspanialsza chwila, ze zasypiaja!!!!!!!!!!! i w koncu moge cos zrobic oczywiscie chodzac na paluszkach, zeby czasem male cholerki nie obudzic...masakra! Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 BUDRYSEK napisał(a):(...) a potem nadchodzi najwspanialsza chwila, ze zasypiaja!!!!!!!!!!! i w koncu moge cos zrobic oczywiscie chodzac na paluszkach, zeby czasem male cholerki nie obudzic...masakra! Normalnie jakbym widziała cytat z samej siebie. ;-) Znam ten bóóól i tę radość ciszy/ spokoju... Nieoceniona!!! :-) Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) [quote name='BUDRYSEK']kurna nie mozemy uzbierac na hotel, na transport...kiepsko widze dalsze zycie Tadeuszka :( ja mam wszedzie mega długi, nie dam rady sama utrzymac go w hotelu :( [quote name='BUDRYSEK'] Lolaola bardzo dziękuję :) zaraz wysyłam pw To wyjdzie na to że się czepiam ale pewnie tak jest. Nie uzbieramy jeśli na FB nie będzie jasnej informacji w rozliczeniu ile mamy pieniędzy, jaki koszt transportu, informacji o mnie jako skarbniku. Na przyszłość proszę też podawać mój numer konta łatwiej jest panować nad finansami. Druga sprawa proszę wrzucić chociażby link w swojej sygnaturze do bazarku na rzecz Teddego- jest tutaj na pewno Pani "znana" :) zawsze ktoś przez sympatię dla Pani na niego wejdzie a nóż coś kupi. Przepraszam ale nie lubię takiego biadolenia ;-) Inne psy też mają pod górkę a osoby które prowadzą ich wątek mobilizują siły i działają. Fakt możemy nie mieć i pewnie nie będziemy mieć deklaracji równej temu co potrzebne jest na DT. Ale robiąc dwa razy w miesiącu bazarki, przypominając na FB (wysyłając do wszystkich w wydarzeniu pw z prośbą o wpłatę 5zł na jego utrzymanie) będziemy działać. Ja też zacznę wysyłać pw do osób na dogo z prośbą o wejście, tylko jak już wyzdrowieje bo teraz to oczy szybko mi padają przez chorobę :) Jak trzeba też napisać że psiak obecnie jest na Pani utrzymaniu, i tutaj moje pytanie czy nie trzeba Pani pomóc ? Lecznica wysłała już rozliczenie ? Dodatkowo ktoś z Fb pytał się czy Teddy nie musi mieć kubraczka na te chłodne dni (mogła to być sugestia lub chęć pomocy w kupieniu mu ubranka) warto odpowiedzieć i zapytać się czy możemy liczyć na pomoc w zakupie. Liczby przemawiają do ludzi. Po za tym nie możemy wymagać że to ludzie o wszystko będą się wypytywać. Pierwszy post nie jest zaktualizowany nie wiadomo co teraz się dzieje z Teddym, nie ma też info gdzie ma pojechać to samo jest na FB. Nie ma informacji o wpłatach co z tego że ja to napiszę w komentarzu skoro nikt nie zobaczy że coś zostało dodane chyba że wejdzie i poczyta. Mam wrażenie że jednak działamy na dwóch różnych frontach a to jest zawsze na szkodę dla Psa. I nikt tutaj Pani z tym samej nie zostawi, zdaje sobie sprawę że nie raz pewnie osoby porzucały jakiś wątek z psiakiem jak już był bezpieczny. Proszę przejrzeć wątki na których jestem i będę. Nie zostawiam tylko jak mogę to pomagam, i jest to pomoc stała. Edited February 11, 2012 by Annaa4 Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 o matko,ale jestem zamul....przeciez to Ania jest skarbnikiem,a ja do Budrysek pisze o konto....wybaczcie ,ale za duzo chyba mam psow na glowie;) Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Odpuszczam cytowanie. Powiem tylko tyle, słuszne uwagi Aniu. Quote
Lolalola Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Aniu Ciebie wobec tego prosze o nr konta bo po sprawdzeniu poczty stwierdzam,ze posiadam tylko Twoj adres domowy;) Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Lolalola napisał(a):o matko,ale jestem zamul....przeciez to Ania jest skarbnikiem,a ja do Budrysek pisze o konto....wybaczcie ,ale za duzo chyba mam psow na glowie;) spoko spoko ;-) już wysyłam Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='Annaa4']To wyjdzie na to że się czepiam ale pewnie tak jest. Nie uzbieramy jeśli na FB nie będzie jasnej informacji w rozliczeniu ile mamy pieniędzy, jaki koszt transportu, informacji o mnie jako skarbniku. Na przyszłość proszę też podawać mój numer konta łatwiej jest panować nad finansami. Druga sprawa proszę wrzucić chociażby link w swojej sygnaturze do bazarku na rzecz Teddego- jest tutaj na pewno Pani "znana" :) zawsze ktoś przez sympatię dla Pani na niego wejdzie a nóż coś kupi. Przepraszam ale nie lubię takiego biadolenia ;-) Inne psy też mają pod górkę a osoby które prowadzą ich wątek mobilizują siły i działają. Fakt możemy nie mieć i pewnie nie będziemy mieć deklaracji równej temu co potrzebne jest na DT. Ale robiąc dwa razy w miesiącu bazarki, przypominając na FB (wysyłając do wszystkich w wydarzeniu pw z prośbą o wpłatę 5zł na jego utrzymanie) będziemy działać. Ja też zacznę wysyłać pw do osób na dogo z prośbą o wejście, tylko jak już wyzdrowieje bo teraz to oczy szybko mi padają przez chorobę :) Jak trzeba też napisać że psiak obecnie jest na Pani utrzymaniu, i tutaj moje pytanie czy nie trzeba Pani pomóc ? Lecznica wysłała już rozliczenie ? Dodatkowo ktoś z Fb pytał się czy Teddy nie musi mieć kubraczka na te chłodne dni (mogła to być sugestia lub chęć pomocy w kupieniu mu ubranka) warto odpowiedzieć i zapytać się czy możemy liczyć na pomoc w zakupie. Liczby przemawiają do ludzi. Po za tym nie możemy wymagać że to ludzie o wszystko będą się wypytywać. Pierwszy post nie jest zaktualizowany nie wiadomo co teraz się dzieje z Teddym, nie ma też info gdzie ma pojechać to samo jest na FB. Nie ma informacji o wpłatach co z tego że ja to napiszę w komentarzu skoro nikt nie zobaczy że coś zostało dodane chyba że wejdzie i poczyta. Mam wrażenie że jednak działamy na dwóch różnych frontach a to jest zawsze na szkodę dla Psa. I nikt tutaj Pani z tym samej nie zostawi, zdaje sobie sprawę że nie raz pewnie osoby porzucały jakiś wątek z psiakiem jak już był bezpieczny. Proszę przejrzeć wątki na których jestem i będę. Nie zostawiam tylko jak mogę to pomagam, i jest to pomoc stała. niestety czasowo nie wyrabiam sie, prosilam zeby ktos pomogl prowadzic fb...niestety nikt sie nie odezwal :(, wpisywac info bo moj iplus czasem odmawia wspolpracy,poza tym jestem ciagle w rozjazdach praktycznie nie mam wolnego czasu, przy tylu zwierzakach na dt pracy jest duzo, w lecznicach w bielsku jeste codziennie a to 30 km w jedna str....bardzo potrzebuje kogos kto pomoze, sama nie ogarne tego...Annaa4 pomozesz?zrobie Cie organizatorem czesto nawet nie mam juz sil zeby wchodzic na neta...uwierzcie, ze na nic nie mam sil, lapie coraz wiekszego dola...ale byle do wiosny ;) wszystkim zainteresowanym wysylam pw z Twoim kontem, wiadomosci do zaproszonych osob nie dochodza ode mnie...nie mam pojecia dlaczego? staram sie systematycznie uzupelniac watki...niestety to nie jest jedyny moj podopieczny w pilnej potrzebie :( info o wplatach-ja mam tylko 50 zł od Ani J na transport info o długu w lecznicy - 201,40 zł post 823 http://www.dogomania.pl/threads/200831-Gadziorki-w-moim-bdt-szukają-ds..prosimy-o-ogłoszenia-żwirek-karmę/page42 nie potrafie dokladnie ustalic kosztow transportu, na oko tj 900 km w obie str z Zywca, dokladniej mozna przeliczyc jak sie ta trase pokona moje auto pali 8-9 litrow w zimie na 100 km * 5.62 (stacja bliska) =476.64 teraz mysle, ze kubraczka nie potrzebuje ale jak pojedzie do hotelu to na pewno sie przyda...napisze do tej osoby Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='BUDRYSEK']niestety czasowo nie wyrabiam sie, prosilam zeby ktos pomogl prowadzic fb...niestety nikt sie nie odezwal :(, wpisywac info bo moj iplus czasem odmawia wspolpracy,poza tym jestem ciagle w rozjazdach praktycznie nie mam wolnego czasu, przy tylu zwierzakach na dt pracy jest duzo, w lecznicach w bielsku jeste codziennie a to 30 km w jedna str....bardzo potrzebuje kogos kto pomoze, sama nie ogarne tego...Annaa4 pomozesz?zrobie Cie organizatorem czesto nawet nie mam juz sil zeby wchodzic na neta...uwierzcie, ze na nic nie mam sil, lapie coraz wiekszego dola...ale byle do wiosny ;) wszystkim zainteresowanym wysylam pw z Twoim kontem, wiadomosci do zaproszonych osob nie dochodza ode mnie...nie mam pojecia dlaczego? staram sie systematycznie uzupelniac watki...niestety to nie jest jedyny moj podopieczny w pilnej potrzebie :( info o wplatach-ja mam tylko 50 zł od Ani J na transport info o długu w lecznicy - 201,40 zł post 823 http://www.dogomania.pl/threads/200831-Gadziorki-w-moim-bdt-szukają-ds..prosimy-o-ogłoszenia-żwirek-karmę/page42 nie potrafie dokladnie ustalic kosztow transportu, na oko tj 900 km w obie str z Zywca, dokladniej mozna przeliczyc jak sie ta trase pokona moje auto pali 8-9 litrow w zimie na 100 km * 5.62 (stacja bliska) =476.64 teraz mysle, ze kubraczka nie potrzebuje ale jak pojedzie do hotelu to na pewno sie przyda...napisze do tej osoby Ja naprawdę to wszystko rozumiem ale inni nie muszą tego wiedzieć a i rozumieć;-)Dlatego tyran z lekka ze mnie wychodzi. Nie ma problemu pomogę, ale za karę proszę odbierać moje telefony :D i myślałam aby przejąć też ten wątek ? W sensie "obsługi" myślę że pewnie będzie prościej. Do kiedy trzeba spłacić dług u weta tak na już ?? będziemy mieć rachunek skan itp ? Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Annaa4 napisał(a):Ja naprawdę to wszystko rozumiem ale inni nie muszą tego wiedzieć a i rozumieć;-)Dlatego tyran z lekka ze mnie wychodzi. Nie ma problemu pomogę, ale za karę proszę odbierać moje telefony :D i myślałam aby przejąć też ten wątek ? W sensie "obsługi" myślę że pewnie będzie prościej. Do kiedy trzeba spłacić dług u weta tak na już ?? będziemy mieć rachunek skan itp ? tylko wczoraj nie mogłam odbierac tel, mialam mala awarie....dzisiaj do wszystkich oddzwanialam...za to dzisiaj Ty nie odebralas ;) co do rachunku to zawsze podaje konto lecznicy i potem wetka wysyla mi @ z info o wplatach, tak jest najprosciej i najszybciej, jezeli ktos bedzie potrzebowal dowod wplaty to zalatwie, po uregulowaniu całej kwoty wkleje zaswiadczenie z lecznicy wiem, ze nie uzbieram nagle na uregulowanie długu, ale jaki jakis grosz co jakis czas bedzie wplywal to bedzie dobrze, ale na razie skupiamy sie na hotelu zmienilam na razie lekko 1 post, wyslalam wiadomosci na fb...mam nadzieje, ze tym razem dojda...info do ludzi puszczone bylo 31.1,1.2, 5.2 i dzisiaj Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Annaa4 napisał(a):(...) myślałam aby przejąć też ten wątek ? (...) Jeśli Ci zapał nie przejdzie i dasz się namówić na inny, jeśli z tym zostanie tak, jak jest... kamień spadłby mi z serca. Miej mnie, proszę, na uwadze. Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) BUDRYSEK napisał(a):tylko wczoraj nie mogłam odbierac tel, mialam mala awarie....dzisiaj do wszystkich oddzwanialam...za to dzisiaj Ty nie odebralas ;) co do rachunku to zawsze podaje konto lecznicy i potem wetka wysyla mi @ z info o wplatach, tak jest najprosciej i najszybciej, jezeli ktos bedzie potrzebowal dowod wplaty to zalatwie, po uregulowaniu całej kwoty wkleje zaswiadczenie z lecznicy wiem, ze nie uzbieram nagle na uregulowanie długu, ale jaki jakis grosz co jakis czas bedzie wplywal to bedzie dobrze, ale na razie skupiamy sie na hotelu zmienilam na razie lekko 1 post, wyslalam wiadomosci na fb...mam nadzieje, ze tym razem dojda...info do ludzi puszczone bylo 31.1,1.2, 5.2 i dzisiaj hehe ja jeszcze do Pani nie dzwoniłam :) Tak napisałam na przyszłość :) To co prowadzenie tego wątku mam przejąć bo jeśli tak to napiszę do Admina ? Czy na razie tylko FB ? dostałam PW na FB :) To trzymam kciuki w sumie jeśli połowa osób z tych które przyłączyły się do wydarzenia wpłaci po 5zł to damy radę ;-) Edited February 11, 2012 by Annaa4 Quote
Annaa4 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 majqa napisał(a):Jeśli Ci zapał nie przejdzie i dasz się namówić na inny, jeśli z tym zostanie tak, jak jest... kamień spadłby mi z serca. Miej mnie, proszę, na uwadze. A który ?? Quote
majqa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Annaa4 napisał(a):A który ?? Już Ci daję Aniu znać na PW. Quote
Ania J Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 mobilizujemy siły na wsparcie finansowe, żeby mógł dojechać do swojego hoteliku Quote
Nadziejka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nadziejkowy maluni bazarus dla Tedunia , zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/222848-Ratuneczkowy-dla-Tediego-zapraszamy-sercem-od11.02-16.02godz22.00?p=18610752#post18610752 Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='ewa gonzales']Nadziejkowy maluni bazarus dla Tedunia , zapraszam serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/222848-Ratuneczkowy-dla-Tediego-zapraszamy-sercem-od11.02-16.02godz22.00?p=18610752#post18610752 Ewuś bardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts