Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

BUDRYSEK napisał(a):
transport bedzie jezeli uzbieramy na niego, z Zywca to ok 450 km w jedna strone, na razie mam tylko 50 zł
na hotel tez nie mamy deklaracji a ja nie moge sobie pozwolic na to, ze pojedzie bez nich bo wiem z doswiadczenia , ze potem wszyscy znikna z watku bo "pies jest juz bezpieczny"
za duzo mam podopiecznych w dt, w hotelach, lecznicach i wydatkow z tym zwiazanych zeby oplacac hotel

Teddy w lecznicy ma wpisany wiek - 16 lat ale uwazam, ze ma zdecydowanie mniej, 10-12 to max

I stąd moje pytanie bo tego chcemy uniknąć. Ale aby zdobyć zaufanie ludzi wątek Teddego tutaj jak i na FB musi być aktualizowany, wszystkie potrzebne informacje powinny być w pierwszym poście. Łącznie z tym że ja jestem skarbnikiem (mam tutaj na myśli FB ). Przeproszę też mnie źle nie zrozumieć bo to nie jest atak :) Tylko troska o psiaka. Ja się nigdzie stąd nie wybieram, i myślę że kilka innych osób też tutaj zostanie.

I co do kosztów transportu jeśli dobrze liczę to będzie to w dwie strony ok 500zł ? Nie mam samochodu i pewnie nie które osoby też a więc to nie bardzo przemawia do mnie- proponowałabym tutaj też napisać orientacyjną kwotę. Transport jest organizowany przez Panią ?

Edited by Annaa4
Posted

Annaa4 napisał(a):
I stąd moje pytanie bo tego chcemy uniknąć. Ale aby zdobyć zaufanie ludzi wątek Teddego tutaj jak i na FB musi być aktualizowany, wszystkie potrzebne informacje powinny być w pierwszym poście. Łącznie z tym że ja jestem skarbnikiem (mam tutaj na myśli FB ). Przeproszę też mnie źle nie zrozumieć bo to nie jest atak :) Tylko troska o psiaka. Ja się nigdzie stąd nie wybieram, i myślę że kilka innych osób też tutaj zostanie.

mam taka nadzieje ;)

Posted

majqa napisał(a):
Nie no, bez jaj z tą 16tką.

Właśnie, bez jaj - tak postarzeć Tedka? :lmaa:

Porozsyłam jeszcze jego wątek, musimy uzbierać na transport i na hotel :dog:

Posted

Annaa4 napisał(a):
Zapraszam na bazarek z którego dochód w 1/4 zostanie przeznaczony na Teddego + specjalne fanty które przekazały Majqa i Lolalola dochód z nich całości już pójdzie na Teddego :)

http://www.dogomania.pl/threads/222355-Ksi%C4%85%C5%BCki-ubrania-szelki-dla-ps%C3%B3w-ponad-150fant%C3%B3w-dla-Teddego-Suni-Bambu-iJuli-do-15.02

To i ja lecę na bazarek:)

Posted

Witam:))
Uff już zaktualizowałam rozliczenie:

Luty 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu lutym :
10zł- stokrotka.af wpłacone 01.02.
80zł- kikka wpłacone 02.02
20zł- maja602 wpłacone 03.02
50zł-
Ania J z Zywca
15zł- dara9 wpłacone 06.02
100zł- zachary wpłacone 06.02
deklaracje stałe(luty) :
20zł- Ania J wpłacone 06.02
20zł- zachary wpłacone 06.02
20zł- wadercia wpłacone 06.02

STAN KONTA na 06.02. +WPŁATY JEDNORAZOWE 275ZŁ +DEKLARACJE STAŁE 60ZŁ RAZEM 335ZŁ

DZIĘKUJEMY ;))))

Posted

majqa napisał(a):
Coraz bardziej obiecujący wynik zasobów Teddziowych. :-)

Lolalola napisał(a):
skarboneczka pecznieje;)

Ruszyło się ale nadal brakuje na transport i jeszcze deklaracje lecę to wrzucić na FB