Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Padam robię właśnie bazarek, i końca nie widzę a nawet w połowie nie jestem hyhy Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Annaa4 napisał(a):Padam robię właśnie bazarek, i końca nie widzę a nawet w połowie nie jestem hyhy Wiem, jaka to ciężka robota - ale za to, jaka potem satysfakcja, jak bazarek "hula"!!!! Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Wiem, jaka to ciężka robota - ale za to, jaka potem satysfakcja, jak bazarek "hula"!!!! nudna strasznie :D Quote
Lolalola Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Annaa4 napisał(a):Padam robię właśnie bazarek, i końca nie widzę a nawet w połowie nie jestem hyhy Aniu dasz rade:)trzymam kciuki;) Quote
majqa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Anusia, przed momentem poszły 4 maile, każdy z osobnymi fotkami i opisem. W jednym z opisu, przed Osram usuń numerację (11). Zerknij, czy wsio doszło, czy jest OK. Wpisywałam Ci też ilość sztuk. Edit: Ja mam dziś jakiś nienormalny dzień. Szlag. Przepraszam Anuś, poszedł jeszcze jeden mail, czyli łącznie jest ich pięć. Edited February 4, 2012 by majqa Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 majqa napisał(a):Anusia, przed momentem poszły 4 maile, każdy z osobnymi fotkami i opisem. W jednym z opisu, przed Osram usuń numerację (11). Zerknij, czy wsio doszło, czy jest OK. Wpisywałam Ci też ilość sztuk. Edit: Ja mam dziś jakiś nienormalny dzień. Szlag. Przepraszam Anuś, poszedł jeszcze jeden mail, czyli łącznie jest ich pięć. wysyłka będzie od Ciebie ? Podasz mi jeszcze ceny na KT ? Dzięki :))Ale płakać mi się chce jak sobie pomyślę ile jeszcze tego i to Twoja wina heheh :D ps. dobre jest to że nie mam wątku rozliczeniowego bo zapomniałam sobie zostawić jeden post :D już napisałam gdzie trzeba i czekam na zmianę :D Quote
majqa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [FONT=Arial]Anusia, zdejmij ze mnie to jarzmo ;-), błagam. [/FONT][FONT=Arial]Jeszcze dziś dogorywam (popchnęłam sobie antybiotyk sterydem, ciutkę jest lepiej).[/FONT][FONT=Arial] Ustal sama od siebie KT, daję Ci wolną rękę. Jeśli uważasz, że te ceny do licytacji są za duże, obniż, byle Teddek zyskał. [/FONT] Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 majqa napisał(a):[FONT=Arial]Anusia, zdejmij ze mnie to jarzmo ;-), błagam. [/FONT][FONT=Arial]Jeszcze dziś dogorywam (popchnęłam sobie antybiotyk sterydem, ciutkę jest lepiej).[/FONT][FONT=Arial] Ustal sama od siebie KT, daję Ci wolną rękę. Jeśli uważasz, że te ceny do licytacji są za duże, obniż, byle Teddek zyskał. [/FONT] Jak karzesz Pani :D Zdrowia życzę !!! :) Ten ale no ten wysyłka od Ciebie czy jakoś dostanę te fanty ? Przepraszam że jestem taka upierdliwa ale będę musiała to wrzucić do pierwszego postu:D Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 wadercia napisał(a):a mi juz wplaty w oko pianki :D nie ładnie tak podglądać :D Quote
Wadercia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 no wiem ze nie ładnie. ale ciekawska jestem i co poradze :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sorrki, ale ja też podglądam... i czekam aż skończysz.... coś tam sobie upatrzyłam, a kaska dla Teddunia:):):) Quote
majqa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Annaa4 napisał(a):(...) Ten ale no ten wysyłka od Ciebie czy jakoś dostanę te fanty ? (...) Eh... chyba pisałam na wątku tutaj, a może nie, przepraszam. Tak, wysyłka ode mnie, pełnia wpłat na konto Teddka. Realne, a raczej realniejsze niż podane, bo rzeczywiste koszty wysyłki sobie zsumuję i... no zobaczymy... albo... albo... Może się uda jak na Bingo. ;-) Jest co podglądać? No to lecę!!! :-) Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Sorrki, ale ja też podglądam... i czekam aż skończysz.... coś tam sobie upatrzyłam, a kaska dla Teddunia:):):) To co na razie wystawiłam jest też na inne psiaki+ Teddy ale będą fanty z których dochód jest tylko dla niego :) tak czy inaczej mam nadzieje że trochę na niego uzbieramy :))) Obawiam się że tego nie skończę dzisiaj hehe :D Quote
Sarunia-Niunia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Będzie dobrze. Zawsze, jakbyś nie skończyła możesz napisać w ostatnim poście, żeby jeszcze nie licytować, a potem edytując go, wstawić tam fanty.... Szkoda, że nie można Ci pomóc ze wstawianiem.... Wiesz, ja jak robiłam taki wielki bazar, wcześniej sobie wszystko opisałam i powstawiałam foty (wklejając na pw), a potem tylko wklejałam.... ale teraz to i tak już za późno... Tylko, że ja byłam "taka mądra" dopiero przy drugim swoim bazarku.... Teraz mogę Ci tylko poradzić na przyszłość.... Quote
Annaa4 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Będzie dobrze. Zawsze, jakbyś nie skończyła możesz napisać w ostatnim poście, żeby jeszcze nie licytować, a potem edytując go, wstawić tam fanty.... Szkoda, że nie można Ci pomóc ze wstawianiem.... Wiesz, ja jak robiłam taki wielki bazar, wcześniej sobie wszystko opisałam i powstawiałam foty (wklejając na pw), a potem tylko wklejałam.... ale teraz to i tak już za późno... Tylko, że ja byłam "taka mądra" dopiero przy drugim swoim bazarku.... Teraz mogę Ci tylko poradzić na przyszłość.... Ja za pierwszym razem tak robiłam ale dla mnie to chyba jeszcze gorsze :) Łatwiej jakoś mi powstawiać zdjęcia + opis bo jak robię tylko cały czas opisy to się nudzę a tak coś zmieniam :D To nic ciężkiego ale ja jak typowy Polak jak nie ponarzekam to umrę :D Quote
majqa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nom, taki bazarek to orka. :-( Anuś, jak już dopniesz swego wstaw link do bazarku, z zaznaczeniem, że nie jest tylko na Teddka (by chętni uważnie czytali i nie mieli pretensji...) na wydarzenie. Quote
BUDRYSEK Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Teddy dziękuje za bazarek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 zbieramy na transport do hoteliku...jeszcze sporo brakuje :( moze ktos zrobi bazarek? Quote
Annaa4 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) BUDRYSEK napisał(a):zbieramy na transport do hoteliku...jeszcze sporo brakuje :( moze ktos zrobi bazarek? Robi się właśnie:)) A Jaki jest koszt transportu ?. Proponowałabym też zmienić tytuł i w treści dopisać na co zbieramy. Tak samo na FB tam też ktoś pytał o wiek psiaka. Informacje są nie jasne, i trzeba tam je zwyczajnie wrzucić. I najlepiej do głównego wątku bo nie każdy będzie czytał komentarze :) Dodatkowo ktoś się pytał czy nie trzeba mu kupić ubranka. Edited February 5, 2012 by Annaa4 Quote
Annaa4 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Przepraszam że tak dopytuje to ważne i dla Nas i dla ludzi którzy chcą pomóc. Na kiedy jest przewidziany transport psiaka ? Bardzo proszę o aktualizacje pierwszego postu i nazwy tematu, dodanie informacji na FB o stanie zdrowia. Quote
majqa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Annaa4 napisał(a):(...) Proponowałabym też zmienić tytuł i w treści dopisać na co zbieramy. Tak samo na FB tam też ktoś pytał o wiek psiaka. Informacje są nie jasne, i trzeba tam je zwyczajnie wrzucić. I najlepiej do głównego wątku bo nie każdy będzie czytał komentarze :) Dodatkowo ktoś się pytał czy nie trzeba mu kupić ubranka. Zdecydowanie racja. Musi żyć wątek, musi żyć wydarzenie. Samym hopaniem niewiele zdziałamy. Quote
BUDRYSEK Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Annaa4 napisał(a):Przepraszam że tak dopytuje to ważne i dla Nas i dla ludzi którzy chcą pomóc. Na kiedy jest przewidziany transport psiaka ? Bardzo proszę o aktualizacje pierwszego postu i nazwy tematu, dodanie informacji na FB o stanie zdrowia. transport bedzie jezeli uzbieramy na niego, z Zywca to ok 450 km w jedna strone, na razie mam tylko 50 zł na hotel tez nie mamy deklaracji a ja nie moge sobie pozwolic na to, ze pojedzie bez nich bo wiem z doswiadczenia , ze potem wszyscy znikna z watku bo "pies jest juz bezpieczny" za duzo mam podopiecznych w dt, w hotelach, lecznicach i wydatkow z tym zwiazanych zeby oplacac hotel Teddy w lecznicy ma wpisany wiek - 16 lat ale uwazam, ze ma zdecydowanie mniej, 10-12 to max Quote
Recommended Posts