Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Anusia, przed momentem poszły 4 maile, każdy z osobnymi fotkami i opisem. W jednym z opisu, przed Osram usuń numerację (11).
Zerknij, czy wsio doszło, czy jest OK. Wpisywałam Ci też ilość sztuk.

Edit:
Ja mam dziś jakiś nienormalny dzień. Szlag. Przepraszam Anuś, poszedł jeszcze jeden mail, czyli łącznie jest ich pięć.

Edited by majqa
Posted

majqa napisał(a):
Anusia, przed momentem poszły 4 maile, każdy z osobnymi fotkami i opisem. W jednym z opisu, przed Osram usuń numerację (11).
Zerknij, czy wsio doszło, czy jest OK. Wpisywałam Ci też ilość sztuk.

Edit:
Ja mam dziś jakiś nienormalny dzień. Szlag. Przepraszam Anuś, poszedł jeszcze jeden mail, czyli łącznie jest ich pięć.

wysyłka będzie od Ciebie ? Podasz mi jeszcze ceny na KT ?

Dzięki :))Ale płakać mi się chce jak sobie pomyślę ile jeszcze tego i to Twoja wina heheh :D

ps. dobre jest to że nie mam wątku rozliczeniowego bo zapomniałam sobie zostawić jeden post :D już napisałam gdzie trzeba i czekam na zmianę :D

Posted

[FONT=Arial]Anusia, zdejmij ze mnie to jarzmo ;-), błagam. [/FONT][FONT=Arial]Jeszcze dziś dogorywam (popchnęłam sobie antybiotyk sterydem, ciutkę jest lepiej).[/FONT][FONT=Arial] Ustal sama od siebie KT, daję Ci wolną rękę. Jeśli uważasz, że te ceny do licytacji są za duże, obniż, byle Teddek zyskał.
[/FONT]

Posted

majqa napisał(a):
[FONT=Arial]Anusia, zdejmij ze mnie to jarzmo ;-), błagam. [/FONT][FONT=Arial]Jeszcze dziś dogorywam (popchnęłam sobie antybiotyk sterydem, ciutkę jest lepiej).[/FONT][FONT=Arial] Ustal sama od siebie KT, daję Ci wolną rękę. Jeśli uważasz, że te ceny do licytacji są za duże, obniż, byle Teddek zyskał.
[/FONT]

Jak karzesz Pani :D Zdrowia życzę !!! :)
Ten ale no ten wysyłka od Ciebie czy jakoś dostanę te fanty ? Przepraszam że jestem taka upierdliwa ale będę musiała to wrzucić do pierwszego postu:D

Posted

Annaa4 napisał(a):
(...) Ten ale no ten wysyłka od Ciebie czy jakoś dostanę te fanty ? (...)

Eh... chyba pisałam na wątku tutaj, a może nie, przepraszam. Tak, wysyłka ode mnie, pełnia wpłat na konto Teddka. Realne, a raczej realniejsze niż podane, bo rzeczywiste koszty wysyłki sobie zsumuję i... no zobaczymy... albo... albo... Może się uda jak na Bingo. ;-)
Jest co podglądać? No to lecę!!! :-)

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Sorrki, ale ja też podglądam... i czekam aż skończysz.... coś tam sobie upatrzyłam, a kaska dla Teddunia:):):)

To co na razie wystawiłam jest też na inne psiaki+ Teddy ale będą fanty z których dochód jest tylko dla niego :) tak czy inaczej mam nadzieje że trochę na niego uzbieramy :))) Obawiam się że tego nie skończę dzisiaj hehe :D

Posted

Będzie dobrze. Zawsze, jakbyś nie skończyła możesz napisać w ostatnim poście, żeby jeszcze nie licytować, a potem edytując go, wstawić tam fanty....
Szkoda, że nie można Ci pomóc ze wstawianiem....
Wiesz, ja jak robiłam taki wielki bazar, wcześniej sobie wszystko opisałam i powstawiałam foty (wklejając na pw), a potem tylko wklejałam.... ale teraz to i tak już za późno...
Tylko, że ja byłam "taka mądra" dopiero przy drugim swoim bazarku.... Teraz mogę Ci tylko poradzić na przyszłość....

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Będzie dobrze. Zawsze, jakbyś nie skończyła możesz napisać w ostatnim poście, żeby jeszcze nie licytować, a potem edytując go, wstawić tam fanty....
Szkoda, że nie można Ci pomóc ze wstawianiem....
Wiesz, ja jak robiłam taki wielki bazar, wcześniej sobie wszystko opisałam i powstawiałam foty (wklejając na pw), a potem tylko wklejałam.... ale teraz to i tak już za późno...
Tylko, że ja byłam "taka mądra" dopiero przy drugim swoim bazarku.... Teraz mogę Ci tylko poradzić na przyszłość....

Ja za pierwszym razem tak robiłam ale dla mnie to chyba jeszcze gorsze :) Łatwiej jakoś mi powstawiać zdjęcia + opis bo jak robię tylko cały czas opisy to się nudzę a tak coś zmieniam :D
To nic ciężkiego ale ja jak typowy Polak jak nie ponarzekam to umrę :D

Posted

Nom, taki bazarek to orka. :-(
Anuś, jak już dopniesz swego wstaw link do bazarku, z zaznaczeniem, że nie jest tylko na Teddka (by chętni uważnie czytali i nie mieli pretensji...) na wydarzenie.

Posted (edited)

BUDRYSEK napisał(a):
zbieramy na transport do hoteliku...jeszcze sporo brakuje :(
moze ktos zrobi bazarek?

Robi się właśnie:)) A Jaki jest koszt transportu ?. Proponowałabym też zmienić tytuł i w treści dopisać na co zbieramy. Tak samo na FB tam też ktoś pytał o wiek psiaka. Informacje są nie jasne, i trzeba tam je zwyczajnie wrzucić. I najlepiej do głównego wątku bo nie każdy będzie czytał komentarze :)
Dodatkowo ktoś się pytał czy nie trzeba mu kupić ubranka.

Edited by Annaa4
Posted

Przepraszam że tak dopytuje to ważne i dla Nas i dla ludzi którzy chcą pomóc. Na kiedy jest przewidziany transport psiaka ? Bardzo proszę o aktualizacje pierwszego postu i nazwy tematu, dodanie informacji na FB o stanie zdrowia.

Posted

Annaa4 napisał(a):
(...) Proponowałabym też zmienić tytuł i w treści dopisać na co zbieramy. Tak samo na FB tam też ktoś pytał o wiek psiaka. Informacje są nie jasne, i trzeba tam je zwyczajnie wrzucić. I najlepiej do głównego wątku bo nie każdy będzie czytał komentarze :)
Dodatkowo ktoś się pytał czy nie trzeba mu kupić ubranka.

Zdecydowanie racja. Musi żyć wątek, musi żyć wydarzenie. Samym hopaniem niewiele zdziałamy.

Posted

Annaa4 napisał(a):
Przepraszam że tak dopytuje to ważne i dla Nas i dla ludzi którzy chcą pomóc. Na kiedy jest przewidziany transport psiaka ? Bardzo proszę o aktualizacje pierwszego postu i nazwy tematu, dodanie informacji na FB o stanie zdrowia.

transport bedzie jezeli uzbieramy na niego, z Zywca to ok 450 km w jedna strone, na razie mam tylko 50 zł
na hotel tez nie mamy deklaracji a ja nie moge sobie pozwolic na to, ze pojedzie bez nich bo wiem z doswiadczenia , ze potem wszyscy znikna z watku bo "pies jest juz bezpieczny"
za duzo mam podopiecznych w dt, w hotelach, lecznicach i wydatkow z tym zwiazanych zeby oplacac hotel

Teddy w lecznicy ma wpisany wiek - 16 lat ale uwazam, ze ma zdecydowanie mniej, 10-12 to max