Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

majqa napisał(a):

Mnie też ta konieczność nocnego wyjścia nie dziwi. Sama śmigam ze swoimi dziadkami, a nerki i pęcherze mają zdrowe. Co do reszty, ciekawe, czy wyniki badań nas zaskoczą, bo Twoje spostrzeżenia wskazują, że relacje DT są mocno naciągane i na tym etapie tak je właśnie widzę. Gdyby coś z Teddim było mocno nie halo, musiałabyś to wypatrzeć.

Tak naprawdę to, nie wiem jak podchodzić do informacji wcześniejszych... ja mogę mówić jedynie o swoich bezpośrednich doswiadczeniach i te były takie jak opisałam i zupełnie nie wywoływały u mnie niepokoju!
A nawet zupełnie nie zdziwił mnie wczorajszy sms BUDRYSEK... a chcę zauważyć, że Tedy był w domu jedynie z kotami...bez wyprowadzania bez mała caly dzień (BUDRYSEK pomagała mi zabrać benka z Olkusza i zawieźć go do hoteliku) i strasznie bałysmy się o to jak Teddy będzie zachowywał się w czasie tak długiej nieobecności BUDRYSEK- szczekanie, siku, koopy?... bardzo sie obawiałysmy!

I teraz cytuję smsa od BUDRYSEK... ja mogłabym zacząć reagowac nademocjonalnie:evil_lol::lol:i miast pisać, zacząć jedynie podskakiwać z radości:multi::
"W domu ok. Nie nasikane, zero kreta, krety z kuwety nie zjedzone. Tedy spał, teraz zjadł, podreptał, potulił się i dalej śpi. Jakby Pani (hihihi: Pani, to ja:diabloti:) była na dogo to proszę go pochwalić".

Nie pozostaje mi, więc nic innego jak tylko uczciwie starszego pana pochwalić:loveu:... stanął na wysokości zadania i pokazał zachowanie kurturarnego:evil_lol: psiego gentelmena.

Wyniki badania krwi, nie sugerują problemów zdrowotnych... zobaczymy co pokaże badanie moczu- wczoraj jeszcze nie było wyników. Powinny być dzisiaj.

Edited by zuzlikowa
Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs::bye:serducho tancujeeeeeeeeeeeeee zuzliczku moj , jak czytam te wiesci cudne jakze ajajaaaa jakze cudneeeee:loveu::multi: ciotenki na bazarenku tymze dla niunia http://www.dogomania.pl/threads/222027-SOS-Ratujmy-Tediego!!-blagamy-o-pomoc-kochani!-bazarus-od30.01-8.02godz22.00 :multi: ciocie kochane : kikka :loveu: dara9:loveu::iloveyou::modla: prosza o num konta Tedunia , wpalca pieniazek nasze ciocie kochane

Posted (edited)

Konto dla kikka i dara9 podane. :-)
Dziękujemy! :-)

Hm... czyli Teddy to wciąż normalny, starszy pan.

Edit:
Aniu, kikka zasygnalizowała mi, że spodziewana wpłata to 80zł. :-)

Edited by majqa
Posted

majqa napisał(a):

Edit:

Nie no, Teddy strasznie przyzwoicie się zachował, zuch-chłopak :) teraz wiemy, że może sam w domu zostawać :)

Posted

majqa napisał(a):
Uporządkujmy, co się da na obecnym etapie:

Budrysku, jak się pojawisz wrzuć info w 1 post o hoteliku (gdzie, cena itp.)

Ponadto, to, co poniżej, czyli oferta Emilki, nie do odrzucenia. Da się to zrobić? Skoro w cenie hoteliku jest karma to nie ma co Kastora doić ale może fundacja mogłaby pomóc z lekami? Hm? Emilka zagoniona na pewno nie śledzi pilnie wątku. Budrysku, czy możesz się z Nią skontaktować w kwestii leków, gdyby były potrzebne?

I dalej... Czekamy na wyniki, prawda? Powinny być dzisiaj, jak sądzę.

Tak kochana, dziékujé ze pilnujesz, ja nie nadrabiam z wátkami, dlatego to wazne zeby nam wyslano maila z wypelnioná metryczká i pomocá którá oferowalismy na wátku :)

[FONT=Calibri]Data zabiegu:
Imié psa i plec:[/FONT]
[FONT=Calibri]Cena zabiegu:
Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT]
[FONT=Calibri]Miejscowosc:
Zdjęcia lub link do wątku:
Kto zgłasza:[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]a w tym przypadku napiszcie ze chodzi o leki nie zabieg pls: info@fundacjakastor.org jak juz bédzie diagnoza i jakie leki i za ile i skád kupic :)[/FONT]

Posted

majqa napisał(a):

Edit:

Ups ja właśnie do dary wysłałam bo ewa gonzales do mnie napisała - nauka na przyszłość najpierw zajrzeć na wątek Teddego :-D Dzięki majqa- bo ja znów dzień świra miałam w pracy :-D Ofiarodawczyni dziękujemy !!! :)

Lolalola napisał(a):
witaj Tedusiu!!!zaraz pstrykam foty na Twoj bazarek i wysylam wieczorkiem do Anny...........widze,ze same pochwaly zbierasz za zachowanie,cieszy mnie to:)

dzięki :)))

Posted

to ten tak to wygląda :
Luty 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu lutym :
10zł- stokrotka.af wpłacone 01.02.
80zł- kikka wpłacone 02.02

STAN KONTA 02.02. +90zł

Posted

To już lecę meldować mam zaksięgowaną wpłatę od Maja602

Luty 2012:
wpłaty jednorazowe, które wpłynęły w m-cu lutym :