Lili8522 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 majqa napisał(a):Czy ja mam to rozumieć tak, że jeszcze go sobie bezkarnie poprzytulałaś??? :obrazic::obrazic::obrazic: Ja przytulałam? Nieeee :shake: Tylko głaskałam :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 czyli kaska póki co na konto Moniki? no w tym hoteliku to Rufol szalał swego czasu :evil_lol: Quote
monika083 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Kochani, bardzo chetnie oddam moja role skarbnika , mam jeszcze kilka psiakow do rozliczen i bardzo malo czasu , a jesli chodzi o ogarniecie fb do totalna klapa u mnie, Teddy ma na koncie 0 zl, bo te 205 ,ktore sa jeszcze w poscie rozliczeniowym przelalam do dawnej opiekunki Moniki 14.11. [FONT=ArialBoldMT]POTWIERDZENIE WYKONANIA PRZELEWU - DUPLIKAT[/FONT] [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]mBank[/FONT] [FONT=ArialMT]mBank, Bankowość Detaliczna BRE Banku SA[/FONT] [FONT=ArialMT]90-959 Łódź 2, Skrytka Pocztowa 2108[/FONT] [FONT=ArialMT]Informacje o transakcji[/FONT] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Rachunek: Winien (Nadawca)[/FONT][/FONT][FONT=TahomaBold] [SIZE=1][FONT=TahomaBold]Nr Rachunku: [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]12 1140 2004 0000 3202 5721 0875[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Nazwa Banku: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]BRE Wydz.Bankowości Elektronicznej[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Nadawca: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]MONIKA FLORKIEWICZ[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] xxxxxxx [SIZE=1][FONT=Tahoma]53-224 WROCŁAW[/FONT] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Rachunek: Ma (Odbiorca)[/FONT][/FONT][FONT=TahomaBold] [SIZE=1][FONT=TahomaBold]Nr Rachunku: [/FONT] [/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]63 1020 2528 0000 0102 0265 3863[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Nazwa Banku: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]PKOBP Oddział w Tychach[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Odbiorca: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]ORZECHOWSKA MONIKA[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Tytuł operacji: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]ZA TEDDIEGO PAZDZIERNIK[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Rodzaj operacji: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Nr referencyjny operacji: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]57210875-000001427[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Data operacji: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]2011-11-14[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Data księgowania: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]2011-11-14[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=TahomaBold][FONT=TahomaBold][SIZE=1]Kwota przelewu: [/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][SIZE=1]205,00 PLN[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT][SIZE=1]Data wystawienia dokumentu: 2012-01-31[/FONT] [FONT=ArialMT]Wygenerowane elektronicznie potwierdzenie wykonania przelewu. Dokument sporządzony na podstawie art. 7 Ustawy Prawo[/FONT] [FONT=ArialMT]Bankowe (Dz.U.Nr 140 z 1997 roku, poz.939 z późniejszymi zmianami). Nie wymaga podpisu ani stempla.[/FONT] [/FONT] Quote
Annaa4 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Dobra dziewczyny to ja to mogę przejąć tylko z racji tego że robię to pierwszy raz proszę o pomoc :). Konto Teddego to Ozł. Napiszcie mi proszę która z Was założyła wątek na FB. Konto jak rozumiem mogę podać swoje ?. Nie mam teraz za bardzo czasu bo w pracy wpadłam na chwilę a do FB tutaj nie zajrzę. TO OD DZISIAJ PRZEJMUJE PANOWANIE NAD FINANSAMI TEDDEGO :) ZAINTERESOWANYCH WPŁATAMI I DEKLARACJAMI NA PSIAKA PROSZĘ O PW LUB INFO TUTAJ. Edited January 31, 2012 by Annaa4 Quote
monika083 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Teddy ma juz watek na FB , http://www.facebook.com/notifications#!/events/359054510772693/ Annaa ,trzeba napisac do moda o rzepisanie postu rozliczeniowego na Ciebie Quote
bakusiowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Pisząc wczoraj że trzeba szukać skarbnika miałam na myśli to,że monika083 z chęcią odda komuś prowadzenie księgowości Teddyego.. Wchodząc na różne wątki widzę że jest skarbnikiem wielu psów i dziwię się temu jak to ogarnia. Annaa4 napisz do maupa4 to będzie szybko załatwiona sprawa przydzielenia Tobie drugiego postu. Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Aniu, dla bezpieczeństwa Twojego, usuń swoje dane (różnie już tu na dogo bywało z publicznym podawaniem konta prywatnego). W poście rozliczeniowym wystarczy tylko info, że wpłaty są na Twoje konto, niech ludzie wiedzą, do kogo się o nie zwracać, a Ty, o co proszę, czuwaj też nad tym, że ktoś o konto prosi i je na PW udostępniaj. Podobnie na fb. Wydarzenie zakładała Budrysek i dobrze dla wiarygodności sprawy by było, gdyby Budrysek napisała na wydarzeniu, że Ty udostępniasz konto do wpłat i prowadzisz rozliczenie, a wtedy tam również podajesz je w prywatnej wiadomości. Quote
Annaa4 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 majqa napisał(a):Aniu, dla bezpieczeństwa Twojego, usuń swoje dane (różnie już tu na dogo bywało z publicznym podawaniem konta prywatnego). W poście rozliczeniowym wystarczy tylko info, że wpłaty są na Twoje konto, niech ludzie wiedzą, do kogo się o nie zwracać, a Ty, o co proszę, czuwaj też nad tym, że ktoś o konto prosi i je na PW udostępniaj. Podobnie na fb. Wydarzenie zakładała Budrysek i dobrze dla wiarygodności sprawy by było, gdyby Budrysek napisała na wydarzeniu, że Ty udostępniasz konto do wpłat i prowadzisz rozliczenie, a wtedy tam również podajesz je w prywatnej wiadomości. Tak zrobiłam. Napiszę na pw do Budryska. Jeśli ktoś może jej też to przekazać będę wdzięczna. Jak na złość dzisiaj jestem zawalona robota- ogarnę wszystko po powrocie :) Quote
Piesiak Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Znalazłam wydarzenie Teddyego na facebooku.To koszmarna historia!Ludzie to potwory!Udostępniam wydarzenie i zapraszam znajomych. Jeśli mogę coś doradzić to dobrze będzie dorzucić link do albumu ze zdjęciami psiaka w opisie wydarzenia.Psiak jest bardzo uroczy! Widziałam,że taki album już powstał, ale nie ma na niego namiarów.Głaski dla Teddyego i Wam wszystkim dzięki za pomoc dla tego skrzywdzonego psiaka!!! Quote
bakusiowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Annaa4 napisał(a):Tak zrobiłam. Napiszę na pw do Budryska. Jeśli ktoś może jej też to przekazać będę wdzięczna. Jak na złość dzisiaj jestem zawalona robota- ogarnę wszystko po powrocie :) Do budrysek najlepiej zadzwonić. Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Piesiak napisał(a):(...) Udostępniam wydarzenie i zapraszam znajomych. Jeśli mogę coś doradzić to dobrze będzie dorzucić link do albumu ze zdjęciami psiaka w opisie wydarzenia.Psiak jest bardzo uroczy! Widziałam,że taki album już powstał, ale nie ma na niego namiarów. (...) Dziękujemy za pomoc. :-) Czekamy na Budrysek, bo tylko Ona może przez edycję dorzucić do wydarzenia link do albumu z fotkami. Podałam go tu, na wątku. Wrzucę go, na wszelki wypadek, jako komentarza do wydarzenia. Edit: Budrysek dorzuciła już link do albumu do treści wydarzenia. :-) Quote
Annaa4 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) BUDRYSEK napisał(a):bardzo dziękuję :) DEKLARACJE STAŁE: 20 zł - wadercia :loveu: stokrotka.af napisał(a):ja tez czekam na nr konta ;) Lolalola napisał(a):BUDRYSEK JEST ANIOLEM!!!!!..... Ja moglabym podeslac cos na bazarek,tylko komu cioteczki????.....dam 20 zl jednorazowej,ale pomysle nad stala....3mam kciuki za psiaka!!! maja602 napisał(a):Poproszę o nr konta. Wpłacę parę zł. dla Teddiego. zuzlikowa napisał(a):Konto podane w poście 2... i powyżej :)...dziękujemy w imieniu Teddy'ego!!!!!! W zwiazku z tym, że BUDRYSEK na bieżąco nie ma możliwości aktualizowania wątku, byłoby to bardzo pomocne... Jak rozumiem tutaj już zostało podane konto dotychczasowej skarbniczki :) To może jeśli to nie będzie problem ustalmy że ja skarbnikiem jestem od jutra czyli 01.02.2012. Ewentualne wpłaty które jeszcze zaksięguje Monica przekaże na konto docelowe a ja dodam do postu rozliczeniowego. ps. wysyłalam maila z prośbą o możliwość edycji drugiego postu, i pw na FB do Bydryska bo dzisiaj już za późno na telefony. ps.1 mam już możliwość zmiany postu nr 2 Edited January 31, 2012 by Annaa4 Quote
Ania J Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dobry wieczór, będę tu do chłopaka zaglądać :) Quote
zuzlikowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Co było możliwe do zrobienia na razie na FB... jest zrobione... Widzę,że nastąpiła zmiana skarbnika... mam podobną prośbe jak majqa: wyrzućcie konto Moniki z 2 postu( nie ma co losu kusić, a jest już i tak nie aktualny). Mam nadzieję,że Teddy spokojnie śpi... dowiemy się rano. Spokojnej nocy wszystkim :)... ...nie dam rady przelecieć już wszystkich postów...zerknę rano i jak będę znała odpowiedź, napiszę. Quote
Annaa4 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 zuzlikowa napisał(a):Co było możliwe do zrobienia na razie na FB... jest zrobione... Widzę,że nastąpiła zmiana skarbnika... mam podobną prośbe jak majqa: wyrzućcie konto Moniki z 2 postu( nie ma co losu kusić, a jest już i tak nie aktualny). Mam nadzieję,że Teddy spokojnie śpi... dowiemy się rano. Spokojnej nocy wszystkim :)... ...nie dam rady przelecieć już wszystkich postów...zerknę rano i jak będę znała odpowiedź, napiszę. zrobione :) Quote
maja602 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Poproszę o nr konta. Będę na poczcie dzisiaj i chcę dokonać wpłaty. Wspieram w tym miesiącu kilka, jak nie kilkanaście psów i nie chcę kilka razy stać w kolejce na poczcie. Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ania J napisał(a):Dobry wieczór, będę tu do chłopaka zaglądać :) Dziękujemy i zapraszamy! :-) maja602 napisał(a):Poproszę o nr konta. Będę na poczcie dzisiaj i chcę dokonać wpłaty. Wspieram w tym miesiącu kilka, jak nie kilkanaście psów i nie chcę kilka razy stać w kolejce na poczcie. Również dziękujemy! :-) Aneczko działaj. Zuzlikowa, Moniko, przepraszam, że przeoczyłam podpowiedź usunięcia tego Monikowego konta. A poza tym - dzień dobry Wszystkim w ten paskudnie zimny poranek. :-) Wiosno, przyspiesz!!! Quote
__Lara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Działacie jak burza! Cieszę się, że Teddy pojedzie do zuziM :D :D :D Czyli Annaa4 zostaje naszym skarbnikiem po przejęciu od moniki083, super. majqa, super, że trzymasz wątek w ryzach, dziękuję kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
asikowska Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 cieszę się też:) zuzia miała naszą staruszkę Gabi i mogła godnie u niej doczekać starości Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 __Lara napisał(a):(...) majqa, super, że trzymasz wątek w ryzach, dziękuję kochana :loveu::loveu::loveu: Eeee... no coś Ty, Larciu... :oops: asikowska napisał(a):cieszę się też:) zuzia miała naszą staruszkę Gabi i mogła godnie u niej doczekać starości ..., bo Zuzie to fajne babki sommm! :cool1: Quote
Annaa4 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 maja602 napisał(a):Poproszę o nr konta. Będę na poczcie dzisiaj i chcę dokonać wpłaty. Wspieram w tym miesiącu kilka, jak nie kilkanaście psów i nie chcę kilka razy stać w kolejce na poczcie. pw wysłane dziękuje :) Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Bardzo gorąco proszę wszystkich, którzy udzielają się na fb o udzielaniu się i tam, na wydarzeniu Tedzia, o zapraszanie znajomych na wydarzenie. Quote
majqa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Uporządkujmy, co się da na obecnym etapie: Budrysku, jak się pojawisz wrzuć info w 1 post o hoteliku (gdzie, cena itp.) Ponadto, to, co poniżej, czyli oferta Emilki, nie do odrzucenia. Da się to zrobić? Skoro w cenie hoteliku jest karma to nie ma co Kastora doić ale może fundacja mogłaby pomóc z lekami? Hm? Emilka zagoniona na pewno nie śledzi pilnie wątku. Budrysku, czy możesz się z Nią skontaktować w kwestii leków, gdyby były potrzebne? emilia2280 napisał(a):to moze nie jest najpilniejsze teraz, ale moze komus latwiej bédzie wziác go na BDT zkarmá i lekiem? Kastor zasponsoruje mu worek karmy i lek, tylko musimy miec na to faktury, najlepiej jak kupimy na internecie, podajcie link do tego na maila pls: info@fundacjakastor.org I dalej... Czekamy na wyniki, prawda? Powinny być dzisiaj, jak sądzę. zuzlikowa napisał(a):Informacje o Teddy'm... wczoraj...noc...dziś rano... (...) W drodze z dt, Teddy pojechał do lecznicy w BB i miał zrobione badanie krwi(morfologia z parametrami) i moczu... (...) Quote
__Lara Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 asikowska napisał(a):cieszę się też:) zuzia miała naszą staruszkę Gabi i mogła godnie u niej doczekać starości I Dagusia nasza z Tychów doczekała godnej starości. U ZuziM jest jak w niebie :D Quote
Recommended Posts