Annaa4 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Soko napisał(a):Ja mogę wysłać od siebie, w końcu wysłać do Ciebie czy do kupującego to już mniejsza o to ;) ok:) pw poszło z adresem do wysyłki majqa napisał(a):Propozycja, co się zowie. Widziałam jak fajnie Ania prowadzi bazarek. :-) Miałam nadzieje że mnie zarekomendujesz:D Lolalola napisał(a):Aniu ja musze podeslac rzeczy do Ciebie,koszt przesylki ode mnie ze Szkocji bylby naprawde duzy;) poprosze adres na pw:) ok pw wysłane :)) jeśli dasz radę zrobić zdjęcia przed wysyłką to było by fajnie + krótki opis bo nie wiadomo kiedy dostarczą przesyłkę :) email anka120@gmail.com Jeśli nikt się nie znajdzie to też mogę poprowadzić finanse psiaka- tylko tutaj będę potrzebowała pomocy ale mam nadzieje że ktoś się jednak znajdzie bardziej doświadczony w tej kwestii :) Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Annaa4 napisał(a):(...) Miałam nadzieje że mnie zarekomendujesz:D (...) Jeśli nikt się nie znajdzie to też mogę poprowadzić finanse psiaka- tylko tutaj będę potrzebowała pomocy ale mam nadzieje że ktoś się jednak znajdzie bardziej doświadczony w tej kwestii :) Nie sposób było nie zarekomendować. :-) Naprawdę??? Widzisz się jako skarbnik? :multi: Uważam, że spokojnie sobie poradzisz, a każda z uczestniczących w wątku osób, co tylko będzie mogła to podpowie, byle wszystko grało. :lol: Aniu, jeśli się nikt inny chętny nie objawi do końca dnia, to powinnaś może wysmarować PW do Budrysek, by podała Ci konto do wpłat, byś mogła, za jej zgodą oczywiście, udostępnić je chętnym. Kolejno należałoby przepatrzeć wątek i zrobić wykaz osób, które złożyły deklaracje stałe, osobno jednorazowe plus oczywiście kwoty (i od kiedy to deklarują, jeśli podały), a jeszcze osobno wejść w kontakt z "deklarowiczami" z fejsa. Quote
__Lara Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Annaa4, bardzo proszę, zostań skarbnikiem :D Ja też bym chętnie podesłała do Ciebie fanty na bazarek, to proszę o adres jeśli nie masz nic przeciwko :) Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 monika083 napisał(a):post rozliczeniowy konto do wplat: koniecznie z dopiskiem ''Teddy' [FONT=Times New Roman]12 1140 2004 0000 3202 5721 0875 [/FONT] [FONT=Times New Roman]MONIKA FLORKIEWICZ [/FONT] wplaty: monika083 - 50 zl (11.06) BOŻENA D. GŁOGÓW-- 50zl (11.06) MAGDALENA ANNA M. ŁÓDŹ--50zl (11.06) ----- ARABIANSANETA -- 50zl (13.06) JOANNA W. CZECHOWICE-DZIEDZICE 30zl (13.06) Ż.-KR. MAŁGORZATA WARSZAWA 200zl (13.06) G. MONIKA ŚWINNA-- 50zl (13.06) K.-L. MARTA, Warszawa 30zl (13.06) EWA IRENA Z. WARSZAWA 100zl (13.06) P. PATRYCJA BIAŁYSTOK 50zl (13.06) P. IRENA ZIELONA GÓRA 50zl (13.06) anomimowo -- 50zl (13.06) monikab -- 40zl (13.06) PIOTR I. SOSNOWIEC (13.06) 100zl DOROTA OLGA Ł. SOSNOWIEC (13.06) 80zl MAŁGORZATA EWA SZ. OPOLE LUBELSKIE (14.06) 10zl ANNA R. KRAKÓW (14.06) 25zl MAJA K. GDAŃSK (14.06) 50zl ROBERT B. SZCZYTNO (15.06) 200zl MARCIN G R. TULISZKÓW (16.06) 50zl Katarzyna K. (paypal 15GBP) 66zl (15.06) --------------------------------------- DAKINI EXPERT LILIANNA L. ZIELONA GÓRA 50zl (21.06) ROBERT B. SZCZYTNO 100zl (22.06) ---- Paula Ej Oświęcim 70zl (27.06) Marlena M. 30zl (28.06) MONIKA P. NOWE MIASTO N. PILICĄ 50zl (30.06) --------------------------------- SALDO +1481 -46 za badania -------------------------- SALDO+ 1,730zl -210zl oplata za hotelik (15zlx14dni) 17-30 .06 --------------------------------------------------------------- SALDO +1,520zl -------------- S. ANNA ,WARSZAWA - 15zl (22.07) SALDO +1,535zl -465zl (oplata hotel lipiec) -------------------------------- SALDO +1,070zl ---------------------- -465 (oplata hotelik sierpien) S. MAŁGORZATA BLACHOWNIA 20zl (5.09) SALDO +625zl -450/oplata za wrzesien N. AGNIESZKA BIAŁYSTOK 30zl (12.10) Saldo+205zl Czy czasem Teddy nie ma już skarbnika? Konto podane jest w poście 2... BUDRYSEK nie ma dostępu do neta... sporadycznie, okazjonalnie i jak dopadnie go u znajomych, wykorzystuje do oporu... kontakt z nią przez telefon(informacja i nr podane w podpisie u BUDRYSEK) Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) zuzlikowa napisał(a):Czy czasem Teddy nie ma już skarbnika? Konto podane jest w poście 2... BUDRYSEK nie ma dostępu do neta... sporadycznie, okazjonalnie i jak dopadnie go u znajomych, wykorzystuje do oporu... kontakt z nią przez telefon(informacja i nr podane w podpisie u BUDRYSEK) Mhm... tak by należało to rozumieć, pytanie, czy monika083 zechce dalej prowadzić rozliczenia, a jeśli, dobrze by było, gdyby pojawiała się na wątku, bo w moim odczuciu bycie skarbnikiem w przypadku nieobecności Budrysek oznacza nieco więcej niż tylko zbieranie pieniążków, czyli to, co napisałam na wątku do Ani. Z kolei odnośnie samego konta, które zacytowałaś ja się zasugerowałam tym, co poniżej cytuję, czyli, że powinno być jakieś inne konto, skoro ma być podawane na PW. Może jednak, takie moje przemyślenie, zbierać wszystko na jedno konto i dopiero dokonywać z niego rozliczeń z lecznicą, jak i wszelkich innych, które wyjdą w trakcie? Kolejno zasugerowałam się też wpisem Bakusiowej, piszącej o konieczności wyboru skarbnika. Jeśli więc namotałam wpisami, przepraszam. BUDRYSEK napisał(a):(...) jeżeli Ktoś zechce wesprzeć Tedusia groszem to prześlę konto lecznicy na pw (...) Bardzo proszę o pomoc w uzbieraniu deklaracji stałych i jednorazowych....(...) Zaraz napiszę do moniki083 prośbę o wejście na wątek i odniesienie się do sprawy. Edit: Zrobione. Mam nadzieję, że Monika nie obrazi się za to nieporozumienie. Przykro by było. Napisałam w czym rzecz, prosząc o wejście na wątek. Edited January 31, 2012 by majqa Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) stokrotka.af napisał(a):ja tez czekam na nr konta ;) maja602 napisał(a):Poproszę o nr konta. Wpłacę parę zł. dla Teddiego. Konto podane w poście 2... i powyżej :)...dziękujemy w imieniu Teddy'ego!!!!!! majqa napisał(a):... należałoby przepatrzeć wątek i zrobić wykaz osób, które złożyły deklaracje stałe, osobno jednorazowe plus oczywiście kwoty (i od kiedy to deklarują, jeśli podały), a jeszcze osobno wejść w kontakt z "deklarowiczami" z fejsa. W zwiazku z tym, że BUDRYSEK na bieżąco nie ma możliwości aktualizowania wątku, byłoby to bardzo pomocne... Edited January 31, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 majqa napisał(a): Zaraz napiszę do moniki083 prośbę o wejście na wątek i odniesienie się do sprawy. Edit: Zrobione. Mam nadzieję, że Monika nie obrazi się za to nieporozumienie. Przykro by było. Napisałam w czym rzecz, prosząc o wejście na wątek. ... jeśli będzie miała mozliwość działania, da znać... jeśli nie- także i wtedy odpowiednie działania podejmie sie tutaj... nie sądzę, by sie miała obrażać :) Konto jej jednak jest aktualne i jest podane, a czas goni bardzo, wiec dobrze byłoby jak najszybciej wpłaty przekazywać na aktualne konto Teddy'ego... bardzo środków i deklaracji potrzebuje. Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 bakusiowa napisał(a):... Potrzebne deklaracje. Hotelik będzie u ZuziM. Koszt 360 zł i jeszcze leki do tego. ...coś mi się wydawało,że była mowa o 340zł:oops:, ale podpytam jeszcze... i chyba z wyżywieniem(sucha karma). Czy ktoś może podrzucić na pw adres hoteliku ZuziM? Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Informacje o Teddy'm... wczoraj...noc...dziś rano... Nie mogąc dalej zostawić Teddy'ego w dt, BUDRYSEK wczoraj po południu pojechała po niego...na kilka dni, przed przewiezieniem do hoteliku ZuziaM, zostanie w awaryjnym dt BUDRYSEK. W drodze z dt, Teddy pojechał do lecznicy w BB i miał zrobione badanie krwi(morfologia z parametrami) i moczu... po drodze odwiedził moje psiaki i przespacerował się z Luckiem: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Rozmawialam wczoraj z budrysek. Pytala o miejsce u mnie i prosila o zarezerwowanie przez kilka dni. Miala sprobowac poszukac jeszcze miejsca gdzies blizej, zeby miec psiaka blizej siebie. Jesli nie znajdzie, to miejsce u mnie czeka. Rozmawialysmy o koszcie - 340 zl. ( to podobno piesio mniejszy od ONka ). Karma moja. Gotuje makaron z puszkami i do tego psy dostaja tez suchy pokarm. 1 - 2 x w tygodniu dostaja porcje rosolowe. A od czasu do czasu duze kosci do gryzienia. Moj hotelik jest na Dolnym Slasku 59-818 Siekierczyn 358 ( to ok. 20 km od Zgorzelca ). Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ach ..... zdjecia i opis warunkow w watku hotelowym - w moim podpisie. Quote
Lolalola Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Aniu postaram sie pstryknac fotki i podesle Ci wszystko na maila,nie gwarantuje jednakze ,ze nie bedzie to dzis bo dosc napiety mam grafik............. Kochany Tedusio,miziam pyszczek:) Edited January 31, 2012 by Lolalola Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Teddy w czasie badania zachowuje się bardzo grzecznie... nie ma najmniejszych problemów u weterynarza... Wyniki badań krwi były już wczoraj: wszystkie parametry w normie ... jedynie bardzo nieznacznie(o niecałą jedną jednostkę) przekroczona norma mocznika... dzisiaj mają być wyniki badania moczu... BUDRYSEK po konsultacji z weterynarzem, odstawiła środki wyciszające... Informacja z wczoraj: "Koty na szafach przygladają się intruzowi, który zaglada w każdy kątek... na razie jest ok..." ...i dzisiaj: "W nocy było ok. Od 3-5 sobie chodził. Prawie cały czas śpi. Leków nie dawałam. Wczoraj na chwilę został sam, ale chyba nawet tego nie zauważył..." Nie zacytowałam reszty :evil_lol:, ale wyobrażam sobie jak BUDRYSEK leży i nasłuchuje nocką i czeka na szczekanie Teddy'ego, a tu- nie ma. Jest cicho :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rano Teddy nabrudził w domu... ale czy to wynik choroby i nietrzymania moczu, czy zaspania :cool3:? Bardziej opiekunka... na razie, skłania się ku drugiej opcji... Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dziękuję Zuziu za wejście na wątek i odpowiedzi na pytania. :-) Quote
zuzlikowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zuziaM napisał(a):Rozmawialam wczoraj z budrysek. Pytala o miejsce u mnie i prosila o zarezerwowanie przez kilka dni. Miala sprobowac poszukac jeszcze miejsca gdzies blizej, zeby miec psiaka blizej siebie. Jesli nie znajdzie, to miejsce u mnie czeka. Rozmawialysmy o koszcie - 340 zl. ( to podobno piesio mniejszy od ONka ). Karma moja. Gotuje makaron z puszkami i do tego psy dostaja tez suchy pokarm. 1 - 2 x w tygodniu dostaja porcje rosolowe. A od czasu do czasu duze kosci do gryzienia. Moj hotelik jest na Dolnym Slasku 59-818 Siekierczyn 358 ( to ok. 20 km od Zgorzelca ). Dziękuję Zuziu... jednak nie taki zgredziały ze mnie zgredzik :)... pamiętałam dobrze! i uratowałaś mnie przed szukaniem adresu ( mam trasę "wytyczyć"- :) do Ciebie ) Na dzień dzisiejszy, BUDRYSEK mówiła o Twoim hotelu... sądzę, że zadzwoni i potwierdzi sama, ustalając konkretniej termin przyjazdu z Teddym... Dziękuję za szersze informacje... już wszystkie cioteczki będą miały jasność kto i jak będzie opiekował się Teddym. Dziękuję!:) Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Hm... i popatrzcie, dwie różne relacje o tym samym psie, choć oczywiście u Budrysek drzemiące w nim licho może się jeszcze uaktywnić. Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bardzo prosze. Pytam o wielkosc psiaka ( chociaz na zdjeciach widac, ze taki ciut ponad kolano ??? ), bo szykujac hotel, robilismy budki dla sredniakow raczej. Ostatnio musielismy 3 duze budy wybudowac, bo takie wieksze psiatka sie nam trafily. A przeciez wielkosc budy wazna ..... o ile maluchowi mozna dorzucic do srodka 3 dodatkowe koce, zeby bylo przytulniej, to do za malej budy trudno sie zmiescic.... Ale mysle, ze odpowiednia mamy .... akurat dla Teddyego bedzie. Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zuzlikowa napisał(a):(...) już wszystkie cioteczki będą miały jasność kto i jak będzie opiekował się Teddym. Dziękuję!:) Kto - Zuzia!, Jak - wyłącznie - Dobrze! :-) Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 A .... i zapytam od razu, jak z temperamentem u psiaka. U mnie juz zostaly jedynie kojce na polowie zadaszone i polowa kojca jest bez siatki na gorze. Chodzi mi o to, czy Teddy nie bedzie mial ochoty na wspinanie sie po siatce i wychodzenie gora ..... Albo na szarpanie i rozciaganie siatki .... Niestety z takimi przypadkami juz mialam do czynienia. A na nieszczescie wtedy, kojce zakryte od gory na calosci, sa juz zajete wlasnie przez takich kombinatorow..... To wazna dla mnie informacja . Quote
zuziaM Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 majqa napisał(a):Kto - Zuzia!, Jak - wyłącznie - Dobrze! :-) Postaram sie .... nie inaczej ! Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Tu się już muszą dziewczyny wypowiedzieć ale sądzę, że psiak, który "zarobił" w główkę solidnie, opisywany jest jako nieinwazyjny spacerowicz, nie będzie się raczej stawał batmanem. Moce przerobowe mu na to nie pozwolą. Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 zuziaM napisał(a):Postaram sie .... nie inaczej ! Nie mam wątpliwości co do tego. :-) Quote
Lili8522 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 A ja zupełnie przypadkiem poznałam wczoraj Teddego :loveu: Quote
majqa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Lili8522 napisał(a):A ja zupełnie przypadkiem poznałam wczoraj Teddego :loveu: Czy ja mam to rozumieć tak, że jeszcze go sobie bezkarnie poprzytulałaś??? :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Recommended Posts