zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pilnie poszukiwany jest transport dla małego koteczka w transporterku ...ze ŚLĄSKA do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku) lub ...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli). Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego! Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 (edited) Tedi juz nie moze byc tam gdzie jest. Pilnie trzeba go zabrac,byl w lecznicy dostaje leki na wyciszenie bo "jak zostaje sam to szczeka.Czesto musi wychodzic na siku." Rodzina Moniki nie daje sobie z tym rady,w desperacji chcieli go uspac. On jest super do innych zwierzat. Wczoraj jak tam siedzialam to nie szczekal,pochodzil po kuchni a potem go zamkneli w pokoiku bo niby wszedzie im sika. Psa nie mozna tam zostawić bo nie toleruja go. Kot był z psiakiem w pokoiku, ale Tedy jadl kupy z kuwety. Nie radą sobie...opiekunka nie wiadomo kiedy wróci... juz go nie chce i mam go szybko zabrac. Weterynarz po obserwacji i badaniach mowi co innego- nie ma problemu!... ale oni mają swoja teorie..w lecznicy byl spokoj. Trzeba szybko dzialac:-( i znaleźć bezpieczne miejsce dla Teddy;ego! ... moze ktos fb zrobi? Wznowi ogłoszenia? Dziś, to zgodny, spokojny, pięknie wyglądający Oneczek... bez problemów w kontakcie z innymi psami ( nawet benio Zuzlikowej zaakceptował go natychmiast)...i w opini weterynarz- bez jakichkolwiek niepokojących problemów zdrowotnych. Teddy, to niezwykle przyjacielski psiak! zdjęcie z 28.01.2012...powrót z lecznicy... Piękny, ładnie wyglądający...nawet jeśli niedowidzi radzi tak,że nikt się tego nie domyśla... ciekawy wszystkiego i przyjazny... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 29, 2012 by BUDRYSEK Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Wszystko sprawdził i zuzlikowa, wie,że jest bezpiecznie :), a co trzeba, to i podlał... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Uploaded with ImageShack.us Tedi juz nie moze byc tam gdzie jest. Pilnie trzeba go zabrac... Rodzina Moniki nie daje sobie z tym rady,w desperacji chcieli go uspac. Teddy bardzo prosi o pomoc... bezpieczne miejsce! Quote
zuzlikowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 przed momentem rozmawiałam BUDRYSEK... dt znowu dzwonił, zeby już psa zabierać! Quote
Drzagodha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='zuzlikowa']przed momentem rozmawiałam BUDRYSEK... dt znowu dzwonił, zeby już psa zabierać! Niestety nie pomogę, nie mamy ani grama miejsca u siebie... Jakiś hotel macie może na oku? Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Drzagodha napisał(a):Niestety nie pomogę, nie mamy ani grama miejsca u siebie... Jakiś hotel macie może na oku? na razie nie ma nic :( a co najgorsze nie ma ani grosza :( Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Soko napisał(a):Czy ma wydarzenie na fb? nie ma :( mozesz zrobic? ja probuje ale kiepsko mi to idzie Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Nigdy nie próbowałam, ale mogę, wieczorem ok? Gdzie obecnie przebywa? Miejscowość? Edited January 29, 2012 by Soko Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Soko napisał(a):Nigdy nie próbowałam, ale mogę, wieczorem ok? Gdzie obecnie przebywa? Miejscowość? ja tez probuje...jak wyjdzie to wkleje linka a jak nie bedzie to prosze zrob ok? :) Quote
Nadziejka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 o ludeczkowie ........ co robic:-(:shake: Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='Soko']Ok nie ma sprawy :) chyba sie udalo? http://www.facebook.com/events/359054510772693/ udostepniajcie prosze Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 " Nie masz odpowiednich zezwoleń do wykonania tej czynności" jak chcę dołączyć, może musisz mnie zaprosić? Ale chyba nie.. / edit: a jednak dołączyłam Quote
emilia2280 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 to moze nie jest najpilniejsze teraz, ale moze komus latwiej bédzie wziác go na BDT zkarmá i lekiem? Kastor zasponsoruje mu worek karmy i lek, tylko musimy miec na to faktury, najlepiej jak kupimy na internecie, podajcie link do tego na maila pls: info@fundacjakastor.org Quote
BUDRYSEK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='emilia2280']to moze nie jest najpilniejsze teraz, ale moze komus latwiej bédzie wziác go na BDT zkarmá i lekiem? Kastor zasponsoruje mu worek karmy i lek, tylko musimy miec na to faktury, najlepiej jak kupimy na internecie, podajcie link do tego na maila pls: info@fundacjakastor.org wielkie dzieki :) bardzo prosze o pomoc w szukaniu dt dla Tedusia :( tu sie licza godziny Quote
Soko Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Gdzie pies przebywa? W jakiej okolicy szukać? Quote
szafranekm Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Przepraszam, ale jak możecie zajrzyjcie, bardzo pilne! http://www.dogomania.pl/threads/221944-Umieram-w-schronisku-na-nowotw%C3%B3r-zosta%C5%82o-mi-niewiele-%C5%BCycia...zlituj-si%C4%99-nade-mn%C4%85... Quote
Nadziejka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Tedi juz nie moze byc tam gdzie jest. Pilnie trzeba go zabrac,byl w lecznicy dostaje leki na wyciszenie bo "jak zostaje sam to szczeka.Czesto musi wychodzic na siku." Rodzina Moniki nie daje sobie z tym rady,w desperacji chcieli go uspac. On jest super do innych zwierzat. Wczoraj jak tam siedzialam to nie szczekal,pochodzil po kuchni a potem go zamkneli w pokoiku bo niby wszedzie im sika. Psa nie mozna tam zostawić bo nie toleruja go. Kot był z psiakiem w pokoiku, ale Tedy jadl kupy z kuwety. Nie radą sobie...opiekunka nie wiadomo kiedy wróci... juz go nie chce i mam go szybko zabrac. Weterynarz po obserwacji i badaniach mowi co innego- nie ma problemu!... ale oni mają swoja teorie..w lecznicy byl spokoj. Trzeba szybko dzialac i znaleźć bezpieczne miejsce dla Teddy;ego! ... moze ktos fb zrobi? Wznowi ogłoszenia? Dziś, to zgodny, spokojny, pięknie wyglądający Oneczek... bez problemów w kontakcie z innymi psami ( nawet benio Zuzlikowej zaakceptował go natychmiast)...i w opini weterynarz- bez jakichkolwiek niepokojących problemów zdrowotnych. Teddy, to niezwykle przyjacielski psiak! zdjęcie z 28.01.2012...powrót z lecznicy... Piękny, ładnie wyglądający...nawet jeśli niedowidzi radzi tak,że nikt się tego nie domyśla... :-(:-(:-(:-(:-( zacytowalam Budrtska ..... kochani musimy zrobic jakies sos dla niunia ...... oni jego nie chca ....:shake::shake::-(:-(:-(mam w glowie te slowa caluni czas ..... rozsylajcie gdzie mozecie Quote
Nadziejka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ,,Tedi juz nie moze byc tam gdzie jest. Pilnie trzeba go zabrac,byl w lecznicy dostaje leki na wyciszenie bo "jak zostaje sam to szczeka.Czesto musi wychodzic na siku." Rodzina Moniki nie daje sobie z tym rady,w desperacji chcieli go uspac. On jest super do innych zwierzat. Wczoraj jak tam siedzialam to nie szczekal,pochodzil po kuchni a potem go zamkneli w pokoiku bo niby wszedzie im sika. Psa nie mozna tam zostawić bo nie toleruja go. Kot był z psiakiem w pokoiku, ale Tedy jadl kupy z kuwety. Nie radą sobie...opiekunka nie wiadomo kiedy wróci... juz go nie chce i mam go szybko zabrac. Weterynarz po obserwacji i badaniach mowi co innego- nie ma problemu!... ale oni mają swoja teorie..w lecznicy byl spokoj. Trzeba szybko dzialac i znaleźć bezpieczne miejsce dla Teddy;ego! ... moze ktos fb zrobi? Wznowi ogłoszenia? Dziś, to zgodny, spokojny, pięknie wyglądający Oneczek... bez problemów w kontakcie z innymi psami ( nawet benio Zuzlikowej zaakceptował go natychmiast)...i w opini weterynarz- bez jakichkolwiek niepokojących problemów zdrowotnych. Teddy, to niezwykle przyjacielski psiak! zdjęcie z 28.01.2012...powrót z lecznicy...,, Piękny, ładnie wyglądający...nawet jeśli niedowidzi radzi tak,że nikt się tego nie domyśla... :-(:-(:-(:-(:-( zacytowalam Budrytska ..... kochani musimy zrobic jakies sos dla niunia ...... oni jego nie chca ....:shake::shake::-(:-(:-(mam w glowie te slowa caluni czas ..... rozsylajcie gdzie mozecie Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='danavas']kurde Teedy...a było tak pięknie.... Tak się zdawało ... ale okazuje się, że jest nawet gorzej- po 22-ej dt dzwonił do BUDRYSEK - psiak jutro ma być zabrany!:( Nie wiem co BUDRYSEK może wymyślić i gdzie zabrać Teddy'ego :(... bez grosza, bez bezpiecznego miejsca... zupełnie nie wiem. Prawdę powiedziawszy, widziałam go w sobotę i jakiś czas temu... i powiem, że robi na mnie wrażenie spokojnego, zrównoważonego, przyjaznego, bardzo ciekawego otoczenia, bardzo sympatycznego i pięknego psiaka( nie specjalnie w onkach gustuję, lecz Teddy jest psiakiem proporcjonalnie zbudowanym, o niezłej masie mięśniowej, z ładnie wybarwioną, gęstą i lsniącą sierścią...)... i o dziwo, bardzo przyjaźnie odebrał go nawet Lucuś, który nie do wszystkich panów pała akceptacją. Nawet nie stroszył się przed Teddym, ogona nie stawiał, piersi nie wypinał... przywitał Teddy'ego jak starego znajomego. Nie jest najmłodszym psem, ale całkiem sprawny, nawet mimo niedowidzenia( to nie tak łatwo laikowi zauważyć)... Teddy nie ma czasu... w poniedziałek musi być zabrany! Ale gdzie? Quote
zuzlikowa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Soko napisał(a):Gdzie pies przebywa? W jakiej okolicy szukać? Teddy przebywa w okolicy Oświęcimia... w małopolsce, ale to w zasadzie na granicy ze ślaskiem... Edited January 30, 2012 by zuzlikowa Quote
Recommended Posts