Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
ślicznie wygląda, na szczęśliwego :D ponawiam pytanko czy Teddy ma ogłoszenia aktualne?

Cioteczko, kilka postow wyzej Budrysek napisala, ze Teddy zostaje juz w DT, jedynie bedziemy zrzucac sie na karme i ew.leczenie:)

Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs:jaki piekny Tedunio:loveu::loveu: co on przezyl ech ......... sciskam za cala rodzonke nowa Tedzikowa :modla::iloveyou:

Posted

monika083 napisał(a):
Cioteczko, kilka postow wyzej Budrysek napisala, ze Teddy zostaje juz w DT, jedynie bedziemy zrzucac sie na karme i ew.leczenie:)

Tzn. na stałe? :)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='zuzlikowa']Informacja z wczoraj... dostałam smsa od BUDRYSEK:
[SIZE=5]
[COLOR=red]Pilnie trzeba znaleźć coś dla Tedyego!
Monika wyjeżdża za granicę i nie może wszystkich zwierząt zabrać.
[B]Sprawa bardo poważna.[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[quote name='Cantadorra']Czemu taka cisza?[/QUOTE]

BUDRYSEK nie ma komputera...
... myślę, że nic się nie zmieniło(dostałabym choć informację smsem)- [B]Teddy pilnie potrzebuje nowego dt.

Czy ktoś ma jakiś pomysł? ...Może pomóc?
[/B]

Posted

monika083 napisał(a):
czy ten dt to do pwrotu z zagranicy? czy dt juz nie wraca?

Z tego co wiem, nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć... nie jest to jednak wyjazd rekreacyjny, więc różnie być może i ja zakładałabym trwałość wyjazdu, albo co najmniej dłuższy okres.

Niestety o pomysłach nic nie wiem... w styczniu sytuacja będzie już tragiczna, bo nie będzie gdzie Teddyego umieścić...

Posted

Teddy/Tadeuszek na razie jest pod opieką siostry Moniki, bedzie tam do czasu aż czegos nie znajdziemy

musi dostawac karme i preparat Calm Aid bo zrobil sie z Niego straszny tuptus, ciagle chce chodzic, malo spi, szczeka
wet twierdzi, ze to od urazu w głowe, nic nie jest w stanie zrobić
jedyne co to mozemy Go wyciszać :(
poza tym ma sie bardzo dobrze, zrobila sie z Niego kuleczka, apetyt ma ogromny, jest w dobrej kondycji

jezeli ktos bedzie mogł wesprzec nas karma lub Calm Aidem bedziemy wdzieczni, to ogromny dla nas wydatek, ale tylko po tym Teddy jest troszke wyciszony :(
suchy Calm mieszamy z inna karma zeby wystarczal na dluzej
moze ktos ma jakies fanty?
kazda pomoc ogromnie sie przyda