__Lara Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 ślicznie wygląda, na szczęśliwego :D ponawiam pytanko czy Teddy ma ogłoszenia aktualne? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ciocie Kochane, tu wstrząsająca historia Maciusia obdartego ze skóry: http://www.dogomania.pl/threads/217202-Bezgraniczne-CIERPIENIE-bezdenna-oboj%C4%99tno%C5%9B%C4%87!-ODARTY-ZE-SK%C3%93RY-MIKU%C5%9A-NA-POMOC!!! Wspomóżcie grosikiem, zajrzyjcie na bazarki dla Niego: http://www.dogomania.pl/threads/2172...%B3ry-do-14.11 http://www.dogomania.pl/threads/2172...5#post17937285 Quote
monika083 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 __Lara napisał(a):ślicznie wygląda, na szczęśliwego :D ponawiam pytanko czy Teddy ma ogłoszenia aktualne? Cioteczko, kilka postow wyzej Budrysek napisala, ze Teddy zostaje juz w DT, jedynie bedziemy zrzucac sie na karme i ew.leczenie:) Quote
Nadziejka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs:jaki piekny Tedunio:loveu::loveu: co on przezyl ech ......... sciskam za cala rodzonke nowa Tedzikowa :modla::iloveyou: Quote
__Lara Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 monika083 napisał(a):Cioteczko, kilka postow wyzej Budrysek napisala, ze Teddy zostaje juz w DT, jedynie bedziemy zrzucac sie na karme i ew.leczenie:) Tzn. na stałe? :) Quote
monika083 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 __Lara napisał(a):Tzn. na stałe? :) wychodzi na to, ze tak:) Quote
Soko Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Dodałam pieska do wątku w podpisie. Cokolwiek nie tak - poprawię. Jeśli nie wyrażacie zgody, to go usunę. Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informacja z wczoraj... dostałam smsa od BUDRYSEK: Pilnie trzeba znaleźć coś dla Tedyego! Monika wyjeżdża za granicę i nie może wszystkich zwierząt zabrać. Sprawa bardo poważna. Quote
NikaEla Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tutaj tez zaproszę na błyskawiczny bazar na spłatę długu Budrysek: http://www.dogomania.pl/threads/219071 Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Czy udało się znaleźć lokum dla Tediego? Quote
zuzlikowa Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='zuzlikowa']Informacja z wczoraj... dostałam smsa od BUDRYSEK: [SIZE=5] [COLOR=red]Pilnie trzeba znaleźć coś dla Tedyego! Monika wyjeżdża za granicę i nie może wszystkich zwierząt zabrać. [B]Sprawa bardo poważna.[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] [quote name='Cantadorra']Czemu taka cisza?[/QUOTE] BUDRYSEK nie ma komputera... ... myślę, że nic się nie zmieniło(dostałabym choć informację smsem)- [B]Teddy pilnie potrzebuje nowego dt. Czy ktoś ma jakiś pomysł? ...Może pomóc? [/B] Quote
monika083 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 czy ten dt to do pwrotu z zagranicy? czy dt juz nie wraca? Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 monika083 napisał(a):czy ten dt to do pwrotu z zagranicy? czy dt juz nie wraca? Z tego co wiem, nie jestem w stanie jednoznacznie odpowiedzieć... nie jest to jednak wyjazd rekreacyjny, więc różnie być może i ja zakładałabym trwałość wyjazdu, albo co najmniej dłuższy okres. Niestety o pomysłach nic nie wiem... w styczniu sytuacja będzie już tragiczna, bo nie będzie gdzie Teddyego umieścić... Quote
feliksik Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 kurcze - nie ciekawie, podrzucę chociaż, bo czas nagli Quote
__Lara Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 feliksik napisał(a):kurcze - nie ciekawie, podrzucę chociaż, bo czas nagli Skąd wziąć bezpłatny dt? Quote
BUDRYSEK Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Teddy/Tadeuszek na razie jest pod opieką siostry Moniki, bedzie tam do czasu aż czegos nie znajdziemy musi dostawac karme i preparat Calm Aid bo zrobil sie z Niego straszny tuptus, ciagle chce chodzic, malo spi, szczeka wet twierdzi, ze to od urazu w głowe, nic nie jest w stanie zrobić jedyne co to mozemy Go wyciszać :( poza tym ma sie bardzo dobrze, zrobila sie z Niego kuleczka, apetyt ma ogromny, jest w dobrej kondycji jezeli ktos bedzie mogł wesprzec nas karma lub Calm Aidem bedziemy wdzieczni, to ogromny dla nas wydatek, ale tylko po tym Teddy jest troszke wyciszony :( suchy Calm mieszamy z inna karma zeby wystarczal na dluzej moze ktos ma jakies fanty? kazda pomoc ogromnie sie przyda Quote
__Lara Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Postaram się coś wpłacić jednorazowo dla Teddiego w styczniu. Bidulek nasz :( Quote
zuzlikowa Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 __Lara napisał(a):Postaram się coś wpłacić jednorazowo dla Teddiego w styczniu. Bidulek nasz :( Podnoszę Teddiego, by nie umknął w morzu potrzeb. Quote
Recommended Posts