szafranekm Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='monika083']zrobilam mu na szybko, prosze udostepniajcie.. http://www.facebook.com/event.php?eid=190505567667226 Udostępniam Teddego na fb i dogomanii, mogę w tej chwili przesłać skromne 10 zł, na razie nie jestem w stanie więcej. Quote
monika083 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 bardzo duzy odzew z fb, beda wplaty na misia, Budrysku wiesz co z nim? Quote
monika083 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 mamy juz dwie wplaty na misia: BOŻENA D. GŁOGÓW-- 50zl MAGDALENA ANNA M. ŁÓDŹ--50zl Quote
Panca Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 zapisuje watek, na razie jedyne co moge to trzymac za niego kciuki zeby wyzdrowial ....straszne....banalnie powiem :ten kto go tak urzadzil powinien sam siekiera dostac :-/ Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 dzieki dziewczyny za ogromna pomoc :) jutro zagladne do chlopaka, na razie nic zlego sie nie dzieje nie za bardzo chce jesc chrupki, musze mu przynosic puszki bo w schronie nie gotuja, apetyt ma ogromny na spacerku nie zatacza sie ale ciagle weszy czy znajdzie cos do jedzonka, moze glodzili go? po piatkowym wypadku samochodowym, jestem uziemiona, auto to remontu idzie jutro ale postaram sie go zabrac na rtg u siebie, przynajmniej bedziemy juz cos wiedzieli pilnie szukam dt Quote
BUDRYSEK Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 kumpel ze schronu Ogonek http://www.dogomania.pl/threads/209420-Ogonek..pomozesz-Mu?p=17052144#post17052144 Quote
monika083 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dzieki dziewczyny za ogromna pomoc :) jutro zagladne do chlopaka, na razie nic zlego sie nie dzieje nie za bardzo chce jesc chrupki, musze mu przynosic puszki bo w schronie nie gotuja, apetyt ma ogromny na spacerku nie zatacza sie ale ciagle weszy czy znajdzie cos do jedzonka, moze glodzili go? po piatkowym wypadku samochodowym, jestem uziemiona, auto to remontu idzie jutro ale postaram sie go zabrac na rtg u siebie, przynajmniej bedziemy juz cos wiedzieli pilnie szukam dt Jesli bedziesz u niego, to poobserwuj go troszke,tz ile on moze miec lat itd, mozna bedzie ruszyc z ogloszeniami.. Quote
monikab Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 przelałam 40 zł,jak wam się uda poszukajcie dobrego weta,nie konowała,dobra diagnoza i leki i wyliże się z tego Quote
monika083 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 kochano zobaczcie w post rozliczeniowy... Teddy ma juz 800 zl na leczenie!!! baaardzo dziekuje wszystkim za pomoc!! Quote
monika083 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 a Teddy juz ma duzo wieceje, ale dokladnie wypisze dzisiaj poznym wieczorem lub jutro, ale spokojnie na leczenie i conajmniej jeden miesiac w hotelu!! dziekuje wszystkim za pomoc!! Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 dopiero dzisiaj jedziemy na rtg w pt uderzyl we mnie tir i dopiero od wczoraj mam zastepczy samochod Teddy apetyt ma, wyproznia sie normalnie ale jest slaby Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Paluszek ma nie tylko złamane paluszki, ale także złamanie kości ramieniowej i łokciowej, w kończynach tylnych - choroba Perthesa i aseptyczna martwica kości udowej - potrzebna będzie operacja, ale brakuje nam już funduszy na leczenie - to skomplikowane złamanie u tak małego pieska i wada główki kończyny. Szukamy deklaracji nawet 5zł - Paluszek, będzie mógł wtedy zostać u mnie na DT do czasu wyleczenia. Oto wątek Paluszka, proszę wejdźcie: http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-połamany-choroba-Perthesa-brak-funduszy-na-leczenie!!! Quote
monika083 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dopiero dzisiaj jedziemy na rtg w pt uderzyl we mnie tir i dopiero od wczoraj mam zastepczy samochod Teddy apetyt ma, wyproznia sie normalnie ale jest slaby to czekamy na relacje ..trzymajcie sie.. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Trzymam kciukasy za Teedego!!! Żeby diagnoza była, jak najbardziej pomyślna!!! Mam nazdieję, że po wypadku wszystko z Tobą dobrze BUDRYSKU... Pamiętam o biednym Amiśku [*]... jak bardzo żal, że nie zdążyło się Mu pomóc.... Quote
BUDRYSEK Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Tedi byl dzisiaj na badaniach w lecznicy, nie robilismy rtg bo wet uznal, ze gdyby byla czaszka polamana to juz byloby po nim, krew poszla do bad - zaplacilam 46 zl, jutro wyniki oceniony jest na 12 lat, zebow prawie nie ma, musi jesc puszki lub gotowane, w schronie nie gotuja wiec zawiozlam go dzisiaj do hotelu kolo Kęt, jest to domowy hotel za 15 zl/doba, jedzenie bedzie gotowane...jezeli uwazacie inaczej to jutro go przywoze, na razie jest zabezpieczony ale przydaloby sie zbierac deklaracje podczas uderzenia...wet stwierdzil, ze chcieli go zabic....doszlo do obrzeku mozgu, dlatego na poczatku tylko lezal, mozg uderzyl w tylna sciane czaszki w ktorej znajduja sie nerwy odpowiedzialne za widzenie (mowie tak na chlopski rozum bo nie pamietam specjalistycznych nazw) i doszlo do uszkodzenia, dlatego jedna powieka opada, tak jakby byl wylew, Tedi nie widzi za dobrze, ale omija przeszkody bez trudu na ta chwile przydalby mu sie Karsivan a reszta okaze sie jutro przy wynikach w hotelu oczywiscie rzucil sie na jedzenie , napil sie i....poszedl spac :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Cudny, kochany chłopczyk z Tedunia!!! Mizianka dla Niego!!! Quote
BUDRYSEK Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 jezeli mamy 800 zl to wystarczy na niecale 2 mies bardzo prosze o deklaracje bo bez nich wroci do schronu :( Quote
Recommended Posts