Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapisuje watek, na razie jedyne co moge to trzymac za niego kciuki zeby wyzdrowial ....straszne....banalnie powiem :ten kto go tak urzadzil powinien sam siekiera dostac :-/

Posted

dzieki dziewczyny za ogromna pomoc :)
jutro zagladne do chlopaka, na razie nic zlego sie nie dzieje
nie za bardzo chce jesc chrupki, musze mu przynosic puszki bo w schronie nie gotuja, apetyt ma ogromny
na spacerku nie zatacza sie ale ciagle weszy czy znajdzie cos do jedzonka, moze glodzili go?

po piatkowym wypadku samochodowym, jestem uziemiona, auto to remontu idzie jutro
ale postaram sie go zabrac na rtg u siebie, przynajmniej bedziemy juz cos wiedzieli

pilnie szukam dt

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dzieki dziewczyny za ogromna pomoc :)
jutro zagladne do chlopaka, na razie nic zlego sie nie dzieje
nie za bardzo chce jesc chrupki, musze mu przynosic puszki bo w schronie nie gotuja, apetyt ma ogromny
na spacerku nie zatacza sie ale ciagle weszy czy znajdzie cos do jedzonka, moze glodzili go?

po piatkowym wypadku samochodowym, jestem uziemiona, auto to remontu idzie jutro
ale postaram sie go zabrac na rtg u siebie, przynajmniej bedziemy juz cos wiedzieli

pilnie szukam dt

Jesli bedziesz u niego, to poobserwuj go troszke,tz ile on moze miec lat itd, mozna bedzie ruszyc z ogloszeniami..

Posted

Paluszek ma nie tylko złamane paluszki, ale także złamanie kości ramieniowej i łokciowej, w kończynach tylnych - choroba Perthesa i aseptyczna martwica kości udowej - potrzebna będzie operacja, ale brakuje nam już funduszy na leczenie - to skomplikowane złamanie u tak małego pieska i wada główki kończyny. Szukamy deklaracji nawet 5zł - Paluszek, będzie mógł wtedy zostać u mnie na DT do czasu wyleczenia.

Oto wątek Paluszka, proszę wejdźcie:
http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-połamany-choroba-Perthesa-brak-funduszy-na-leczenie!!!

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
dopiero dzisiaj jedziemy na rtg
w pt uderzyl we mnie tir i dopiero od wczoraj mam zastepczy samochod

Teddy apetyt ma, wyproznia sie normalnie ale jest slaby

to czekamy na relacje ..trzymajcie sie..

Posted

Trzymam kciukasy za Teedego!!! Żeby diagnoza była, jak najbardziej pomyślna!!!
Mam nazdieję, że po wypadku wszystko z Tobą dobrze BUDRYSKU...
Pamiętam o biednym Amiśku
[*]... jak bardzo żal, że nie zdążyło się Mu pomóc....

Posted

Tedi byl dzisiaj na badaniach w lecznicy, nie robilismy rtg bo wet uznal, ze gdyby byla czaszka polamana to juz byloby po nim,
krew poszla do bad - zaplacilam 46 zl, jutro wyniki
oceniony jest na 12 lat, zebow prawie nie ma, musi jesc puszki lub gotowane, w schronie nie gotuja wiec zawiozlam go dzisiaj do hotelu kolo Kęt, jest to domowy hotel za 15 zl/doba, jedzenie bedzie gotowane...jezeli uwazacie inaczej to jutro go przywoze, na razie jest zabezpieczony ale przydaloby sie zbierac deklaracje

podczas uderzenia...wet stwierdzil, ze chcieli go zabic....doszlo do obrzeku mozgu, dlatego na poczatku tylko lezal, mozg uderzyl w tylna sciane czaszki w ktorej znajduja sie nerwy odpowiedzialne za widzenie (mowie tak na chlopski rozum bo nie pamietam specjalistycznych nazw) i doszlo do uszkodzenia, dlatego jedna powieka opada, tak jakby byl wylew, Tedi nie widzi za dobrze, ale omija przeszkody bez trudu

na ta chwile przydalby mu sie Karsivan a reszta okaze sie jutro przy wynikach

w hotelu oczywiscie rzucil sie na jedzenie , napil sie i....poszedl spac :)

Uploaded with ImageShack.us