asiaf1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 W sobote będę w hotelu to zrobię im nowe zdjęcia i wystawię na allegro Quote
patrychaha Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 To dobrze ze tyle osob tak interesuje sie stworzonkami. Ja znalazlam to ogloszenie i wiele innych na allegro i postanowilam pomoc zwierzakom. Bedzie wiecej informacji o znalezionych i porzuconych psach. Poszukam po necie. Dam namiary i wstwie fotki ;) Wszystko dla psiakow ;) Razem znajdziemy im domy! Quote
asiaf1 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Byłam dziś w odwiedzinach u dziewczynek. Czują się świetnie. Na poczatku troszkę sie bały podejśc ale później się rozkręciły. Z Celinki to niezła szczekaczka jest, i taki śmieszny ma pyszczek jak terierek. w poniedziałek wstawię zdjęcia Quote
Ania-Sonia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 asiaf1 napisał(a):w poniedziałek wstawię zdjęcia Czekamy z niecierpliwością! :multi: Taka wstrętna pogoda się już robi, cały czas myślę o psiakach w schronisku. Jak cudownie, że te maluszki już siedzą sobie w ciepełku! Quote
Ania-Sonia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Obie sunie przepiękne (jak wszystkie azorkówki ;) ), ale Balbinka jest moją absolutną ulubienicą!!! Czy ktoś widział taaaakie oczyska????:loveu: Balbinka, nie bądź maleńkim głupolkiem! Wskakuj do łóżka, jak zapraszają :lol: Quote
asiaf1 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 A ja nie wiem co to za rasa:evil_lol: Przypomina trochę mumiunka-może powinna nazywać się Panna Migotka Quote
asiaf1 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kochane maleństwa, moze i Wam się niedługo poszczęści tak jak Perełce Quote
Ania-Sonia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To czekamy na świeżutkie informacje, a może też fotki :multi: Quote
Ania-Sonia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Asiu, napisz co słychać u dziewczynek? U pani Grażynki już się pewnie bardzo zaaklimatyzowały? Czy ktoś się nimi w ogóle interesuje? Quote
asiaf1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Asiu, napisz co słychać u dziewczynek? U pani Grażynki już się pewnie bardzo zaaklimatyzowały? Czy ktoś się nimi w ogóle interesuje? dziewczynki mają się dobrze ale zupełnie nikt o nie nie pyta. Chciałabym Was poprosić o pomoc w ogłoszeniach. Ja je znów wstawię na allegro (jak zapłacę 400 rachunku bo na razie mam zablokowane) ale prosiłabym sochaczewskie cioteczki o pomoc. Proszę też jeśli można o wsparcie finansowe. Na razie jesteśmy na czysto do 30 listopada. Quote
Ania-Sonia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Asiu, w ogłoszeniach na razie nie pomogę, bo nie wyrabiam czasowo, ale jutro dam ogłoszenie do GW, a w tygodniu wpłacę "pomocowe" dla suniek ;) Ciotki sochaczewskie Was nie zostawią!!! Quote
asiaf1 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Aniu Soniu, Bardzo dziękuję za wpłatę pieniążków 200 PLN.:multi: Quote
asiaf1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Byłam w sobotę u suniek. Mam nowe zdjęcia. Mam jest bardzo nieśmiała i trochę na początku się boi jak się do niej podchodzi ale za kiełbaskę da się przekupić. Córeczka to istna cyrkówka, skacze z krzesłą na stół, na szafki, ciągle trzeba ją odganiać od kosza na śmieci. żywe srebro. Obydwie są kochane i czekają na swój dom Quote
Recommended Posts