Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dobrze ze tyle osob tak interesuje sie stworzonkami.

Ja znalazlam to ogloszenie i wiele innych na allegro i postanowilam pomoc zwierzakom.

Bedzie wiecej informacji o znalezionych i porzuconych psach.
Poszukam po necie.
Dam namiary i wstwie fotki ;)

Wszystko dla psiakow ;)
Razem znajdziemy im domy!

Posted

Byłam dziś w odwiedzinach u dziewczynek. Czują się świetnie. Na poczatku troszkę sie bały podejśc ale później się rozkręciły.
Z Celinki to niezła szczekaczka jest, i taki śmieszny ma pyszczek jak terierek.
w poniedziałek wstawię zdjęcia

Posted

asiaf1 napisał(a):
w poniedziałek wstawię zdjęcia

Czekamy z niecierpliwością! :multi:

Taka wstrętna pogoda się już robi, cały czas myślę o psiakach w schronisku. Jak cudownie, że te maluszki już siedzą sobie w ciepełku!

Posted

Obie sunie przepiękne (jak wszystkie azorkówki ;) ), ale Balbinka jest moją absolutną ulubienicą!!! Czy ktoś widział taaaakie oczyska????:loveu:

Balbinka, nie bądź maleńkim głupolkiem! Wskakuj do łóżka, jak zapraszają :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Asiu, napisz co słychać u dziewczynek? U pani Grażynki już się pewnie bardzo zaaklimatyzowały? Czy ktoś się nimi w ogóle interesuje?

dziewczynki mają się dobrze ale zupełnie nikt o nie nie pyta.
Chciałabym Was poprosić o pomoc w ogłoszeniach. Ja je znów wstawię na allegro (jak zapłacę 400 rachunku bo na razie mam zablokowane) ale prosiłabym sochaczewskie cioteczki o pomoc.
Proszę też jeśli można o wsparcie finansowe. Na razie jesteśmy na czysto do 30 listopada.

Posted

Byłam w sobotę u suniek. Mam nowe zdjęcia.
Mam jest bardzo nieśmiała i trochę na początku się boi jak się do niej podchodzi ale za kiełbaskę da się przekupić.
Córeczka to istna cyrkówka, skacze z krzesłą na stół, na szafki, ciągle trzeba ją odganiać od kosza na śmieci. żywe srebro.
Obydwie są kochane i czekają na swój dom