patrychaha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dwie maleńkie sunie mama i córka czekają w schronisku na nowe życie.Są bardzo przerażone i zagubione, aczkolwiek są przyjaźnie nastawione do ludzi! Zupełnie nie radzą sobie w nowej sytuacji. Warunki w jakich są trzymane widoczne są na zdjęciach! 1) Zimno, brudno... w takich warunkach te sunie nie mogą żyć! Jeśli chcesz pomóc skontaktuj się : Tel.0-601 92-56-96 Mail: asiaf1@ interia.pl Nie są to psy w jakikolwiek sposób powiązane ze mną... Pop prostu wzruszyła mnie ta historia i postanowiłam pomóc! Wszelkie wiadomości uzyskacie telefonicznie lub mailowo z Asiaf1! Quote
malagos Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 a w jakim schronisku są te dwie slicznotki? W Szczawnicy? A mail do Asiaf1? Nie rozumiem... Quote
malagos Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Suczki sa już w hoteliku.Ale nadal szukają domu! Quote
AśkaK Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Hej, napiszcie coś więcej, gdzie są suńki obecnie, w jakim ta malutka jest wieku itp. Trzeba suczynki rozreklamować, ale do tego potrzeba więcej informacji. No i fotki by się przydały. Halo, halo!:p Quote
asiaf1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Obecnie sunie są pod opieką p. Grażynki w Otrębusach. W poniedziałek zabrałyśmy je wraz z sunią bez łapki -Perełką. W schronisku były bardzo zalęknione ale wystarczyło kilka mimut w mieszkaniu a okazały się bardzo kontaktowe:multi: :loveu: Malutka, zaczęła się bawić z kotem podlatywać do każdego (wcześniej warczała gdy zbliżał się człowiek). Nigdy byśmy nie przypuszczały, że one tak szybko pokażą swoje prawdziwe ja. Wystarczyło trochę normalności, ludzkiego i domowego ciepła Marka ma ich zdjęcia. Quote
AśkaK Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Śliczne pysiunie! Czy są już na allegro? Mogę suczynki wystawić, do kogo podawać namiary?:cool3: Quote
Ania-Sonia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Piękne maleńkie suczynki czekają na dobre domki. No to super, że one tak szybko w domowych warunkach rozkwitły, bo w schronie to były ciężko przerażone. Takie kruszynki w takim miejscu, to było straszne! :placz: Śliczne imiona maleństwa dostałyście! :loveu: Quote
asiaf1 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 AśkaK napisał(a):Śliczne pysiunie! Czy są już na allegro? Mogę suczynki wystawić, do kogo podawać namiary?:cool3: ja czekam na tekst Marki i wystawie go na allegro Quote
malagos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Rzeczywiście sa rewelacyjne! Ta mamusia to chyba miała lisa za pradziadka :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Naprawdę nikt nie chce takich piękności? :roll: Quote
Celina12 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Celinko(moja imienniczko) i Balbinko-błagam o domek dla WAS!!!!! Quote
Celina12 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Domek pilnie potrzebny dla dwóch Dziewczynek!!!!!:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A co tak niewiele ciotek tu zagląda! :mad: Quote
asiaf1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wczoraj dzwoniłam do Grazyny i wszystkie sunie oprócz Balbinki, która odmówiła wejścia kokosiły się w łóżeczku:loveu: Quote
Recommended Posts