Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chipa nie ma.Jest w zlym stanie,ciagle spi,"zasypia stres" .Wiekowy i chory.

Kurcze,gdzie jest ten jego wlasciciel i co robi,zeby znalezc psa??????
Pewnie grzeje teraz sie w ciepelku i mysli,ze co????

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pierwsze co to bym schroniska obdzwoniła zostawiła ogłoszenia i dzwoniła dzień w dzień jakby mi psiak zaginął...Przecież to najprawdopodobniejsza opcja...A ten ktoś to chyba ma gdzieś psa skoro sie nie odzywa

Posted

wredne_słonko napisał(a):
Czemu prawie nikt do niego nie zagląda :shake: Marne szanse :-( Oby znalazł się właściciel..

Pokaż się dobrym ludziom smutasku.

Posted

Nazywa sie Rumiś...

Zalatwia sie :)
Nawet pokazal w biurze (nielegalnie przemycony przez Ewe,ktora pracuje w schronisku) jak ladnie robi kupe :cool3: Ale ciiiiiiii

Biedny,starenki.

Posted

Właściwie piesek ma na imię Ramiś, nie Rumiś.
Znaleziono go na śmietniku. Podobno leżał tam kilka dni, zanim ktoś zadzwonił do schroniska. W boksie siedzi cały czas smutny, zrezygnowany. Zabrany na spacer albo do biura ożywia się, domaga pieszczot (lubi być drapany po brzuszku), interesuje się otoczeniem.
Ramiś jest jednostronnym wnętrem, cierpi na zaparcia, najprawdopodobniej ma powiększoną wątrobę i śledzionę, być może chore nerki. Obawiam sie, że w schronisku długo nie pożyje, a przecież ma jeszcze tyle milości do zaoferowania. Czy ktoś uratuje Ramisia?

Posted

kazdy ma swoja wersje jego imienia-nasza wetka nazywa go Remis.
Dla mnie to Rumis i tyle :)

Piesio zaliczyl dzis spacerek z Millarca i chyba stal sie jej ulubiencem...
a to starszy,naprawde starszy pies,takie ze schroniska juz nie wychodza.

Posted

Rumiś wydawał mi się bardzo smutny. Kiedy chciałam go wziąć na spacerek, siedział w swoim koszyczku i patrzył na mnie wyczekująco. Weszłam do boksu, zawołałam go, wyszedł z koszyczka, podszedł, dał sobie nałożyć smyczkę i ZACZĄŁ MERDAĆ OGONKIEM!!! To było takie wzruszające, bo on przez cły spacerek tak merdał.
Bardzo dużo siusiał i długo i trzy razy zrobił kupkę.
Ale te spacerki go ożywiają, nawet później jakoś tak raźniej wyglądał jak leżał w koszyczku.