fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jerzy Kora napisał(a):W każdej chwili ją przyjmiemy. Co z tym Panem z Facebooka? Gdyby to nie wypaliło mamy ofertę 100km od łodzi w stronę Wrocka. PanieJerzy, dogomaniaczka w sobote mogłaby zabrac Okę do samej Łodzi. A z Łodzi do Warszawy macie może jakąś ofertę? Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 ciotki piątek lub sobota potrzebujemy dziewczyne dowiezc do Wroclawia...damy rade?:) Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 mam zapytanie pana ktory jedzie do Warszawy..jak to ja widze.... czekam na deklaracje ..:) Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Aha, czyli juz transport z Wroclawia jest dograny? Sciagam ogloszenia... Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Aha, czyli juz transport z Wroclawia jest dograny? Sciagam ogloszenia... Edytko poczekaj bo wszystko sie zmienia......ja nie mam neta i latam do michelle aby zobaczyc co sie dzieje... Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 kurcze,pomozcie niech jedzei po lepsze zycie Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Niestety z FB zero odezwu. Edytka od Eddiego moglaby zabrac ją w sobote do Łodzi. Kolejna osoba w poniedzialki jezdzi z Lodzi do Warszawy, zapytalam czy by zabrala Okę, nie odpisuje. Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Niestety z FB zero odezwu. Edytka od Eddiego moglaby zabrac ją w sobote do Łodzi. Kolejna osoba w poniedzialki jezdzi z Lodzi do Warszawy, zapytalam czy by zabrala Okę, nie odpisuje. Jezeli z Dzierzoniowa to kurcze by było fajnie jeszcze czekam bo telefonuje Jerzy i jeszcze dwie panie a ja naprawde nic nie wiem.... Jerzy jak ustali to albo ...albo ale z Edytka by było fajnie:):) Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 giselle4 napisał(a):wejdz do RASTIEGO...PROSZE:( ...boje sie tam zajrzec... Quote
alispo1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mam transport pkp Wrocław-Warszawa,jesli pociag wchodzi w gre. Quote
fiorsteinbock Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 alispo1 napisał(a):Mam transport pkp Wrocław-Warszawa,jesli pociag wchodzi w gre. Wchodzi, wchodzi :) Dzieki za odzew. Powiedz prosze w co musimy zaopatrzyc psiaka na droge i jak wyglada koszt przejazdu. Druga sprawa, o ktorej wyjazd bylyby z Wrocławia? Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 ciocia Iwonka zabierze do Wrocławia z WROCŁAWIA BY POJECHALA DO WARSZAWY A MY POWIADOMINY JERZEGO O KTOREJ TRZEBA BY BYŁO JA ODEBRAC:) Quote
giselle4 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 KAGANIEC TRZEBA KUPIC bo na bank musi miec oprocz ksiazeczki zdrowia Quote
fochu Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 giselle4 napisał(a):KAGANIEC TRZEBA KUPIC bo na bank musi miec oprocz ksiazeczki zdrowia kaganiec mogę pożyczyć jak coś o ile będzie na dziewczynkę pasował kurczę szybki odzew :) Dzięki Alicjo! Quote
alispo1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 wyjazd 22.40,na miejscu 5:40 i trzeba by wtedy odebrac,bo nie mam jak przetrzymac.koszt-bilet psi pkp;-) Co na droge-wg pociagowych przepisow i co uwazacie za stosowne.Dam jeszcze znac czy na 100% bede jechac.(nie planuje zmian raczej,ale tak pisze na wszelki wypadek,bo wiadomo,plany potrafia sie zmieniac jednak) Quote
Jerzy Kora Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 A ja mam: Odbiór Dzierżoniów w czwartek (Iwona) - nocleg we wrocku - w piątek do Ostrowa - dalej do łodzi (Gatta1) i w łodzi odbiera DT. Quote
giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jerzy Kora napisał(a):A ja mam: Odbiór Dzierżoniów w czwartek (Iwona) - nocleg we wrocku - w piątek do Ostrowa - dalej do łodzi (Gatta1) i w łodzi odbiera DT. to tak realizujemy.....nie bedzie wchodzenia po stopniach pociagu i wielkiego gwaru ktorego sie boi.....wtady potrzeba 3 osob aby ją włozyc do pociagu prowadz mistrzu.... na czwartek jestem juz dogadana z Iwonka:) Quote
giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 alispo1 napisał(a):wyjazd 22.40,na miejscu 5:40 i trzeba by wtedy odebrac,bo nie mam jak przetrzymac.koszt-bilet psi pkp;-) Co na droge-wg pociagowych przepisow i co uwazacie za stosowne.Dam jeszcze znac czy na 100% bede jechac.(nie planuje zmian raczej,ale tak pisze na wszelki wypadek,bo wiadomo,plany potrafia sie zmieniac jednak) na razie bardzo,bardzo dziekujemy jestes wielka ze pomagasz i za szybki odzew...dziekujemy Quote
giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Jerzy to jzu tylko Twoj telefon niech sie grzeje.... ja oddaje Iwonce i pozniej juz tylko Ty dzialasz i dziekuje lepiej niech to facet poprowadzi...my delikatne istoty hihihi:) Quote
fiorsteinbock Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Super, niech jedzie w wielki świat i zaczyna nowe zycie :) Dzieki alispo1 za odzew :) Quote
giselle4 Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Super, niech jedzie w wielki świat i zaczyna nowe zycie :) Dzieki alispo1 za odzew :) dziekuje za obrozke Edytko ja dokupie smyczke.... Quote
basia34 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 No to jutro czekamy i oddajemy Oke w dobre rece. Quote
Recommended Posts